20 rezultatų ieškant "peletrunu"

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 viščiukų broilerių filė 50 ml balto vyno acto 50 ml vandens 1 svogūnas 1 arbatinis šaukštelis peletrūno 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 200 ml grietinės Gaminimas: Filė supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Porų sriuba

Porų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l vandens, 0,5 stiklinės viskio, 400 g vištienos, 2 porai, 200 g jautienos, svogūnas, 40 g džiovintų slyvų, šaukštelis džiovintų peletrūnų, 50 g rūkytos šoninės, druskos, pipirų. Gaminimas: Į vandenį supilti viskį, suberti peletrūnu..

Recepto vertinimas: 0

Garstyčių marinatas avienai

Garstyčių marinatas avienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  3 šaukštai garstyčių miltelių 2-3 skiltelės česnako 3 šaukštai acto peletrūnų (žiupsnelis) 250 ml aliejaus 1 šaukštelis maltų paprikų 1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų 1 šaukštelis smulkintų švieži�..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių - grietinės padažas

Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai:   Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su vaisiais

Veršiena su vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g veršienos, svogūnas, 2.2 bananai, apelsinas, 3.2 šaukštai supjaustytų abrikosų, 4.200 ml apelsinų sulčių, 5.6 šaukštai romo, šaukštas aliejaus, baltųjų pipirų, druskos, šaukštelis džiovinto peletrūno. Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su paprika ir pomidorais

Silkė su paprika ir pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g silkių nugarinės 2.1 - 2 paprikos 3.1 - 2 pomidorai 4.2 - 3 šaukštai aliejaus pagal skonį kmynų ir peletrūno Gaminimas: Paprikas perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklas, nuplauti ir apkepti orkaitėje. Tada nulupt..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sulčių 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazil..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sultys 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazilik..

Recepto vertinimas: 0

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g  česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..

Recepto vertinimas: 1

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Šalta cukinijų ir pomidorų sriuba

Šalta cukinijų ir pomidorų sriubaIngridientai:2 - 3 cukinijos (mažos) 450 g natūralus jogurto 150 g grietinėlės 125 ml pieno 300 g pomidorų (nuluptų) mėtų arba peletrūnų krapų petražolių 5 salotų lapai 1 kietai virtas kiaušinis 1 – 2 skilt. česnako druskos pipirųGamin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir ryžių sriuba

Grybų ir ryžių sriubaIngridientai:500 g jautienos kaulų 250 g šviežių pievagrybių 20 g sviesto 50 g ryžių 125 g virtų šparagų 10 g šviežių peletrūnų druskosGaminimasMėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro šalto sūdyto vandens, užvirinkite ir virki..

Recepto vertinimas: 0

Žirnių ir kriaušių salotos

Žirnių ir kriaušių salotosIngridientai:350 g šaldytų arba šviežių virtų žirnių, 350 g prinokusių, bet kietesnių kriaušių, 25 g sviesto, 1-2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų peletrūnų, šviežiai maltų juodųjų pipirų, žalių peletrūnų šakelių papuošti salotoms.Gamin..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su paprika ir pomidorais

Silkė su paprika ir pomidoraisIngridientai:500 g silkių nugarinės, 1-2 paprikos, 1-2 pomidorai, 2-3 šaukštai aliejaus, pagal skonį kmyno ir peletrūno. Gaminimas Paprikas perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklas, nuplauti ir apkepti orkaitėje. Tada nulupti, sumalti arba sukapoti, sumai�..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos I

Nicos salotos IIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaušiniai 4 supjaustytos kubeliais baltos duonos riekės 250 g perpjautų pusiau šparaginių pupelių 250 g pomidorų riekelėmis 2 nusausintų susmulkintų ančiuvių filė 1 pagalėliais supjaustytas raudonasis pipiras 1 valg. š. nusausintų sūdytų..

Recepto vertinimas: 0

Žydiškas padažas salotoms

Žydiškas padažas salotomsIngridientai:100 g vynuogių sulčių, 100 g jogurto, 100 g nedidelių šviežių svogūnų, druskos, pipirų, 1 citrinos sultys, 5 g petražolių, 1 šakelė peletrūno, 2-3 žaliųjų mėtų šakelės.Gaminimas Svogūnus nulupkite, susmulkinkite drauge su petražolėmi..

Recepto vertinimas: 0

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynaisIngridientai:2 vidutinio dydžio unguriai, 100 g rūgštynių, 50 g špinatų, 50 g petražolių, 50 g peletrūnų, šalavijų, 50 g sviesto, 500 g baltojo vyno, 3 kiaušinių tryniai, 1 citrina, druskos, pipirų, 20 g česnakų, čiobrelių, lauro lapų.Ga..

Recepto vertinimas: 2

Dešrelių apkepas

Dešrelių apkepasIngridientai:200 g salierų gumbų; 200 g pastarnokų; 200 g morkų; Vandens; Druskos; Porų; 200 g dešrelių; 2-3 valg. š. alyvuogių aliejaus. Padažui: 1 valg. š. kvietinių miltų; 300 ml pieno; Žiupsnelis druskos; Baltųjų pipirų; 1 valg. š. peletrūnų; 200 g tarkuot..

Recepto vertinimas: 0

DEŠRELIŲ APKEPAS

DEŠRELIŲ APKEPASIngridientai:200 g salierų gumbų200 g pastarnokų200 g morkųvandensdruskosporų200 g dešros2-3 šaukštai alyvų aliejausPadažui:šaukštas kvietinių miltų300 ml pienožiupsnelis druskosbaltųjų pip..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: peletrunu