19 rezultatų ieškant "ruda"

Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas

Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g. kumpio ar dešros, 4 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštelis aštraus padažo, 2 stiklinės sultinio, 2 kiaušiniai, 250 g. makaronų, vandens, druskos, 100 g. sūrio. Gaminimas: Kump..

Recepto vertinimas: 0

"Grybai" iš bulvių

"Grybai" iš bulvių Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gaminimo laikas : 1 valanda 4 asmenims reikia : 1kg bulvių [geriausiai tiktų nedidelės bulvės su tamsiai ruda odele] augalinio aliejaus kepimui druskos pagal skonį Gaminimas: Labai kruopščiai išplauti bulves šepetuku [gal net n..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių pyragas

Kriaušių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr. sviesto arba margarino, 200 gr. cukraus, 4 kiaušiniai, 400 gr miltų, 2 a.š. kepimo miltelių, 2 valg.š. degtinės, 50 gr. kakavos miltelių, 2 valg.š. cukraus, 2-3 valg. š. pieno, 1 didelį indelį konse..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušės karamelėje

Kriaušės karamelėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 – 12 mažų kriaušių 500 ml smulkaus arba nerafinuoto cukraus 300 ml verdančio vandens 2 valgomieji šaukštai citrinų sulčių 2 mažos cinamono lazdelės 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus vanduo Gaminimas: Nulupkite kriau�..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis grybų padažas

Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis vyno padažas

Rudasis vyno padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 1 mažas svogūnas, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, cukraus, 1 šaukštas citrinos sulčių, truputis imbiero ar muskatinio riešuto, aštraus padažo.  Gaminimas: Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus mil..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis rudasis padažas

Pagrindinis rudasis padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą, druskos, pipirų, 1 - 2 šaukšteliai sviesto, (1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės).  Gaminimas: Įkaitintuose riebaluos..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis padažas

Rudasis padažasIngridientai:20g sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė sultinio, 1/2 stiklinės sauso baltojo vyno, truputis pomidorų tyrės, 2 šaukštai grietinės, druskos, cukraus.Gaminimas Miltai pakepinami svieste, kol paruduos, atskiedžiami sultiniu, supilama pomidorų tyrė, vyn..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su jautienos ragu

Lazanija su jautienos raguIngridientai:1,25 stiklinės baltojo padažo, 9 - 12 lazanijos sluoksnių, 50g tarkuoto "Parmezan" sūrio. Padažui: Susmulkintas svogūnas, Skiltelė česnako, 1 kubeliais supjaustyta morka, 2 šaukštai aliejaus, 225g kapotos jautienos, 150ml raudono vyno, 100ml pieno, ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištų sparneliai

Aštrūs vištų sparneliaiIngridientai:12 didelių vištų sparnelių, 180 ml aliejaus, 2 grūstos česnako skiltelės, šaukštas aitriųjų paprikų, šaukštas maltų kmynų, šaukštas maltų ciberžolių, šaukštas maltų kalendrų, šaukštas tarkuotų citrinų žievelių, 2 šaukšteliai č..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su lazdynų riešutais

Meduolis su lazdynų riešutaisIngridientai:500 g miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 2 šaukšteliai meduolių prieskonių, šaukštelis tarkuotos apelsino žievelės, 500 g natūralaus medaus, 250 g cukraus, 150 ml vandens, 200 g sviesto, 4 kiaušiniai, 100 g lazdynų riešutų, riebalų (fo..

Recepto vertinimas: 2

Olija Podrida troškinys

Olija Podrida troškinysIngridientai:250 g žirnių, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 250 g avienos, pusės porcijos vištienos sultinio arba paruoštos sriubos, 250g rūkyto kumpio, 3 česnakinės dešrelės, 150g naminės dešros, 1/2 balto kopūsto galv..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su pistacijomis (Jūratės)

Sausainiai su pistacijomis (Jūratės)Ingridientai:450ml miltų, 200g sviesto, 0,5 stikl (ar daugiau) cukraus, 1 kiaušinio baltymas, 1 stikl. išlukštentų pistacijų.Gaminimas Lukštentas pistacijas užpilti karštu vandeniu. Minutėlę palaikius išgriebti ir nulupti ant jų esančią rudą..

Recepto vertinimas: 5

Manų saldėsis (chalva)

Manų saldėsis (chalva)Ingridientai:1 puodelis manų kruopų, 1 nedidelis pakelis sviesto, 1 puodelis cukraus (geriausia rudojo), 0,5 puodelis vandens, 0,5 puodelio razinų (nebūtinai). Gaminimas Į puodą įdėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Supilkite manų kruopas ir jas gerai maišykite ..

Recepto vertinimas: 0

Irisai (Sauliaus)

Irisai (Sauliaus)Ingridientai:mažiausiai 400 ml indas virinimui, šviežios grietinės indelis (250ml), 300 g. cukraus, (galima dėti žemės riešutų), šaukštas sviesto.Gaminimas Į indą supilti pusę kiekio cukraus. Virinti ir maišyti tol kol pasidarys skysta ir ruda masė. Kai tarp rudos m..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir gorgonzola

Rizotas su kumpiu ir gorgonzolaIngridientai:4 porcijoms: 6 valg. š. sviesto; 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 400 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 4 stiklinės (1 l) verdančio jautienos sultinio; Žiupsnelis šafrano; 50 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) s�..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI BANANAI SU MIGDOLAIS

KEPTI BANANAI SU MIGDOLAISIngridientai:1 šaukštas citrinos sulčių1/4 stiklinės apelsinų sulčių1/4 šaukštelio malto muskato riešuto1/4 šaukštelio malto kardamono2 šaukštai tirpinto sviesto4 nepernokę bananai1/4 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANAI

MARCIPANAIIngridientai:250g migdolųporą lašų karčiųjų migdolų esencijos250g cukraus pudros2 šaukštai vandensGaminimasMigdolus keletui minučių panardinti į karštą vandenį, nulupti luobeles ir išdžiovinti. Tada m..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: ruda