20 rezultatų ieškant "svogunu pyragas"

Eršketas su ananasu ir svogūnais

Žuvį nuplauti, nusausinti. Pabarstyti druska, pipirais. Ananasą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Nupjauti aitriosios paprikos galą, išimti sėklas, gerai nuplauti ir supjaustyti žiedais. Ananasą apkepinti svieste, sudėti smulkintas svogūnų galvutes ir dar pakepinti. Pabarstyti cukrumi. I..

Recepto vertinimas: 3

Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas

Svogūnus supjaustyti, pabarstyti miltais ir pakepti su lašiniais. Pusiau apkepus, įdėti išvirtus baravykus, pipirus, lauro lapus, druskos. Į reibalais išteptą indą sluoksniais dėti bulves ir svogūnų bei grybų masę. Viršuje turi būti bulvės. Paviršiuje dar uždėti sviesto ir kepti..

Recepto vertinimas: 0

Margučiai dažyti svogūnų lukštais

Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į lukštus ir apvynuoju skudurėliu bei aprišu siūlais. Prie kiaušinio prilipdžius kokį žalumyną , išsispaus piešinėlis. Galima p..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų ir agurkų salotos

Nulupti agurkai, pomidorai ir kiaušiniai supjaustomi plonais griežinėliais, ir susluoksniuojami salotinėje, pabarstant smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ir su česnaku sutrinta druska. Salotos užpilamos grietine ir apibarstomos smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų laiškai grietinėje

Nupjauti svogūnų laiškai supjaustomi, užpilami grietine, apibarstomi krapais, druska, cukrumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kimšti kiaušiniai

Kietai virti kiaušiniai nulupami, perpjaunami išilgai, išimami tryniai, kurie pertrinami per sietelį, pridedama smulkiai pjaustytų pakepintų svogūnų, Stalo garstyčių, druskos, grietinės, ir viskas išmaišoma. Trynio vieta pro konditerinį maišelį pripildoma pagamintu kimšiniu. Kiauš..

Recepto vertinimas: 4

Svogūnų padažas

Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, kol pasidarys tamsiai geltonas, suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilti skystį ir keletą minučių pavirinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, pjaustytų svogūnų lai..

Recepto vertinimas: 0

Žaliasis padažas

Į pagamintą svogūnų padažą sudėti susmulkintus žalumynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Lakštiniai su pievagrybiais

Puode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaronus ir įpilkite aliejaus. Nulupkite česnako skiltelę, smulkiai supjaustykite arba isspauskite ir įdėkite į puodą. Makaronus pamaisydami virkite 8--10 minučių, po to nukoskite, perpilkite saltu , tekančiu vandeniu ir palikite nuvarvėt..

Recepto vertinimas: 0

Topinambų salotos su svogūnų laiškais

Žiemines bulves gerai nuplauname, nulupame, stambiai sutarkuojame, apšlakstome citrinų sultimis ir 5 min. paliekame pastovėti. Po to sumaišome su nuluptomis ir stambiai sutarkuotomis morkomis, sutarkuotu obuoliu, susmulkintais žalių svogūnų laiškais arba susmulkintu poru, įberiame malt..

Recepto vertinimas: 4

Kepti kiaušiniai su pomidorais

Pomidorai supjaustomi griežinėliais ir su sviestu keptuvėje apkepinami. Ant jų įmušami kiaušiniai, pabarstomi druska ir uždengus kepama, kol baltymai sukrekės. Baigiant kepti, užbarstoma smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Valgoma su duona, virtomis bulvėmis. Taip pat kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Midijos su salierais

Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai gerai nuplauname tekančiu šaltu vandeniu. Nuluptas česnako skilteles supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Supilame į puodą vyną, alų, aliejų, suberiame salierus, svog..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su sardinėmis, pomidorais ir svogūnais

Pomidorus perpjauname per pusę. Svogūnų laiškus supjaustome smulkiai. Kiaušinį išplakame. Tešlą iškočiojame, supjaustome keturiais vienodo dydžio stačiakampiais ir sudedame į skardą. Pomidorus, sardines ir svogūnų laiškus sudedame ant tešlos gabalėlių, o iš kraštų paliekame..

Recepto vertinimas: 0

Eršketų šašlykai

Žuvį išvalome, nulupame ir supjaustome 40 - 50 g gabalėliais. Sumaišome žuvį su tarkuotais svogūnais, sviestu, pipirais ir druska. Susmeigiame ant iešmelių ir kepame grilyje 10 minučių. Tiekiame su grilyje pakepintais pomidorais, žiedais supjaustytais svogūnais, stambiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Elnienos šašlykai

Paruošiame marinatą. Vyno actą praskiedžiame tokiu pat kiekiu virinto šalto vandens. Sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, su druska sugrūstą česnaką, suberiame cukrų, stambiai sugrūstus pipirus ir mažais gabalėliais sulaužytus laurų lapelius. Elnienos filė supjaustome 30 -..

Recepto vertinimas: 3

Svogūnų sriuba

Svogūnų galvas supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti. Tuomet paskaninti pipirais, įpilti mėsos sultinio ir 15 minučių pavirti. Aliejuje paskrudinti batono riekeles. Sriubą supilti į karščiui atsparias lėkštes, įdėti pakepintus batono griežinėlius, gausiai apibarstyt..

Recepto vertinimas: 0

Duonos žlėgtainis su lašinukais

Bandeles supjaustyti riekelėmis, užpilti verdančiu pienu ir uždengtas laikyti 20 min. Svogūnų laiškus perpjauti pusiau, supjaustyti smulkiomis juostelėmis ir patroškinti svieste. Petražoles nuplikyti karštu vandeniu ir susmulkinti. Lašinius supjaustyti mažomis juostelėmis ir pakepint..

Recepto vertinimas: 0

Dygliuotojo kapario sriuba

Iš kaulų nuvirti sultinį. Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintą svogūną ir pomidorų padažą. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, sudėti kaparį ir prieskonius. Prieš patiekiant sriubą, įberti pipirų, įdėti citriną, grietinės, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Nu..

Recepto vertinimas: 0

Karštos salotos su ryžiais

Ryžius suberiame į puodą, užpilame vandens. Užverdame, pridengiame ir verdame 30 minučių. Supjaustome svogūnų laiškus. Papriką išvalome ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Ridikėlius supjaustome smulkiai. Gaminame padažą, gerai sumaišydami visus jo komponentus. Ryžius nusunki..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: svogunu pyragas