8 rezultatų ieškant "tamsiai"

Vaflinės širdutės

Vaflinės širdutės Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio blyneliams. Gaminimas: š „Malsenos“ miltinio mišinio blyneliams galima iškepti puikaus vanilės skonio vaflines širdutes. Tešlą paruoškite, kaip parašyta ant blynelių mišinio ..

Recepto vertinimas: 2

"Grybai" iš bulvių

"Grybai" iš bulvių Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gaminimo laikas : 1 valanda 4 asmenims reikia : 1kg bulvių [geriausiai tiktų nedidelės bulvės su tamsiai ruda odele] augalinio aliejaus kepimui druskos pagal skonį Gaminimas: Labai kruopščiai išplauti bulves šepetuku [gal net n..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų ir morkų žalieji ikrai

Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį.  Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų padažas

Svogūnų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų ar sviesto, 1 svogūnas, 1,5 - 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų.  Gaminimas: Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą..

Recepto vertinimas: 0

Braškių uogienė

Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas,  Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..

Recepto vertinimas: 2

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)Ingridientai:210 g baltojo cukraus, 240 g vandens, 80 g sviesto, 6 kiaušiniai, 160 g kondensuoto pieno, 180 g miltų, 2,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis maltų gvazdikėlių.Gaminimas Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada ..

Recepto vertinimas: 3

Tradiciniai afganiški porų koldūnai

Tradiciniai afganiški porų koldūnaiIngridientai:2 kg mažų žalių porų, 500 g duoninės tešlos, 250 g sauso ožkos sūrio, 0,5 l nevirinto pieno, 120 g aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Porus nulupkite, supjaustykite 1,5-2 cm dydžio gabaliukais, 25-30 minučių pamirkykite šaltame vande..

Recepto vertinimas: 0

ISPANŲ PADAŽAS (MADEROS)

ISPANŲ PADAŽAS (MADEROS)Ingridientai:3 šaukštai su kaupu sviesto5 šaukštai miltų2 stiklinės sultinionepilna stiklinė maderos arba kito kvapnaus vynoGaminimas Sviestą išlydome, jame pakepiname miltus iki tamsiai auksinės spalvos, nuolat mai&..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tamsiai