20 rezultatų ieškant "tarkuotas pyragas"

Bulvių ir dešros apkepas

Bulvių ir dešros apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 200 g virtos dešros, 2 – 3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendrų grūdeliai, 1 stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druska. Gaminimas: Nuskustas bulves supjaustykite griežinėliais, 3 –..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio piršteliai

Sūrio piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g sviesto, 1 trynys, 100 g tarkuoto olandiško sūrio, truputis raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Išsukus iki purumo sviestą, sudedamas tarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų. (Dalis tarkuoto sūrio paliekama..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 paprikos, 1 morka, 100 g konservuotų kukurūzų, graikinių riešutų, šaukštas sviesto, išlukštentų saulėgrąžų, razinų, druskos, pipirų, tarkuoto fermentinio sūrio, 2 šaukštai džiūvėsėlių. Gaminimas: Paprikas perlieti karštu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir bulvių užkepėlė

Žuvies ir bulvių užkepėlėIngridientai: 0,5 kg bulvių 700 g žuvies filė 1 didelis poras 1 morka 200 g fermentinio sūrio 1 stiklinė pieno 3 alyvų aliejaus druskos, pipirų, žuvies prieskonių trupinių indui pabarstyti Gaminimo būdas: Bulvės išverdamos ir supjaustomos ..

Recepto vertinimas: 4

Padažas su salierais ar petražolėm

Padažas su salierais ar petražolėm Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės, 1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių, 1 šaukštelis kondensuoto pieno.  Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų, 20 – 30 g džiovintų grybų, 1 – 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1 – 2 šaukštai riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 lauro la..

Recepto vertinimas: 0

Triufeliai iš šokolado

Triufeliai iš šokolado Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 360 g juodojo šokolado, 50 g stiprios juodos kavos, 125 g sviesto, 50 ml. grietinėlės (plaktos). Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos, 50 ml. brendžio, pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių. Apvoliojimui: lydytas šo..

Recepto vertinimas: 3

Kimšta bandelė „Vitaminas“

Kimšta bandelė „Vitaminas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 bandelės, 2.150 g sviesto, 3.200 g virtos dešros, 4.2 kiaušiniai, 5.2 rauginti agurkai, petražolių, krapų, 6.50 g fermentinio sūrio, pipirų, druskos Gaminimas: Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagam..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas I

Karštas šokoladas I Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.80 g tarkuoto šokolado, 2.4 stiklinės pieno, cukraus. Gaminimas: Tarkuotas šokoladas supilamas į šaltą pieną, užvirinamas ir pasaldinamas. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu

Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 riekės juodos arba baltos duonos, 2.25g. sviesto, 3.400g. morkų, 4.50g. sūrio, 5.2valg.šaukštai trintų džiūvėsių, 6.4 salotų lapai, 7.1 pomidoras arba agurkas,8. petražolių lapai.  Gaminimas: Duona pad..

Recepto vertinimas: 3

Sulos kisielius

Sulos kisielius Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l beržų arba klevų sulos, cukraus, krakmolo pagal skonį, truputis tarkuotų citrinos žievelių, 0,5 l apelsinų sulčių. Gaminimas: Sulą užviriname. Supilame šaltoje suloje išmaišytą krakmolą. Kisielius turi būti tirštas. Kisielių u..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas (I)

Karštas šokoladas (I) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80 g tarkuoto šokolado, 4 stiklinės pieno, cukraus. Gaminimas: Tarkuotas šokoladas supilamas į šaltą pieną, maišant užvirinamas, pasaldinamas. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų pyragas

Morkų pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g sviesto, 1 stiklinė cukraus, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, pusė šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, (neturėjau ir nedėjau) pusė šaukštelio cinamono miltelių..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kukuliai

Sūrio kukuliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 baltymai, 200 g tarkuoto sūrio, truputis miltų, riebalų kepimui, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, druskos,pipirų. Gaminimas: Baltymai pasūdomi ir išplakami, į juos pamažu supilamas tarkuotas sūris ir, jei norima, įberi..

Recepto vertinimas: 0

Trijų spalvų tortas

Trijų spalvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 75 g cukraus 4 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 150 g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai kak..

Recepto vertinimas: 0

RUDENINIŲ DARŽOVIŲ TROŠKINYS ŽIEMAI

RUDENINIŲ DARŽOVIŲ TROŠKINYS ŽIEMAI Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Po 2kg: svogųnų, morkų, cukinijų, obuolių, pomidorų, 0,5 litro aliejaus, druskos, pipirų Gaminimas: Puode įkaitinus aliejų sudėti smulkintus svogūnus. Kai jie pagelsta, sudėti stambiai tarkuotas ar kubeliais pjaus..

Recepto vertinimas: 3

Limoncello

Limoncello Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Degtinė              1 lCukrus               350 gCitrinų žievelės Gaminimas: Į degtinę ..

Recepto vertinimas: 1

Mieliniai bulvių sklindžiai

Mieliniai bulvių sklindžiaiIngridientai:4 stiklinės bulvių tarkių 2 kiaušiniai 15 g mielių 1,5 stiklinės pieno 1 apvali bandelė riebalų kepimui druskosGaminimasTarkuotas bulves nusunkti per marlę, užplikyti stikline verdančio pieno, išmaišyti. Likusiame piene i&scaro..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su olandišku sūriu

Bulvės su olandišku sūriuIngridientai:6—7 bulvės, lauro lapas, 3 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės verdamos pasūdytame vandenyje. Baigiant virti, įdedamas lauro lapas. Išvirus nusunkiamos ir sugrūdamos. Sudedamas tarkuotas sū..

Recepto vertinimas: 0

Cezario salotos su vištiena

Cezario salotos su vištiena Ingridientai: Iceberg (aisbergo) salotos, Ančiuviai, Kubeliais supjaustyti džiūvesėliai, Cezario padažas, Tarkuotas parmezano sūris, Vištienos krūtinėlė Papuošimui smulkiai supjausyti svogūnų laiškai ar sukapotos petražolės. Gaminimas Supjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: tarkuotas pyragas