20 rezultatų ieškant "trynys"

Pynutė su džiovintomis slyvomis

Pynutė su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g “Malsenos Karališkų” miltų, 225 ml pieno, 40 g mielių, 75 g cukraus, 125 g sviesto, 1 citrina, 1 kiaušinio trynys, druskos. Įdarui reikės: 200 ml apelsinų sulčių, 300 g džiovintų slyvų, 100 g migdolų (smulk..

Recepto vertinimas: 0

Virta antis su daržovėmis

Virta antis su daržovėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 800 g anties, 1 l vandens, 3 pipirai, svogūnas, 0,5 stiklinės obuolių sulčių, petražolės šaknis, morka, gabalėlis saliero, riebalų, 2 šaukštai miltų, kiaušinio trynys, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Paukštį sukapoti ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su ananasais

Burokėlių salotos su ananasais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 virti burokėliai; 5 konservuotų ananasų griežinėliai; 6 - 8 maži konservuoti agurkai (kornišonai); 1 virto kiaušinio trynys papuošimui; 100 - 150 g. majonezo; 50 g. ananasų sirupo; 1 arbatinis šaukštelis garsty�..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio piršteliai

Sūrio piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g sviesto, 1 trynys, 100 g tarkuoto olandiško sūrio, truputis raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Išsukus iki purumo sviestą, sudedamas tarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų. (Dalis tarkuoto sūrio paliekama..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio piršteliai

Sūrio piršteliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50 g. sviesto,1 trynys, 100 g. fermentinio sūrio, raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Išsukus sviestą sudedamas sutarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų (dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti). M..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai apelsinų žievelių padaže

Obuoliai apelsinų žievelių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g obuolių, 1 stiklinė vandens, 2 šaukštai cukraus. Padažui: 1 stiklinė vandens, 3 šaukštai-cukraus, 10 g bulvių krakmolo, 30 g apelsinų žievelių, l trynys. Gaminimas: Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir s..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų gėrimas

Apelsinų gėrimas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.1 stiklinė apelsinų sulčių, 2.1 trynys, šaukštelis medaus, 3.0,5 šaukštelio citrinos sulčių Gaminimas: Trynys ištrinamas su medumi ir citrinos sultimis. Viskas sumaišoma su sultimis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis kisielius

Riešutinis kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 litro pieno, 50 g krakmolo, 30 g riešutų branduolių, 2 šaukštai cukraus, 1 trynys, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpintas šaltame piene krakmolas supilamas į verdantį pieną, suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, malti ..

Recepto vertinimas: 0

Salierų sriuba

Salierų sriubaIngridientai:200 g salierų 1 svogūnas 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai miltų 1 l mėsos sultinio 1 kiaušinio trynys 80 g tarkuoto sūrio truputis citrinos sulčių druskosGaminimasSalierus nuvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai sup..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su grietine

Bulvių mišrainė su grietineIngridientai:3-5 virtos bulvės, kiaušinio trynys, 3 šaukštai grietinės, 0,5 citrinos sultčių ar truputis citrinos rūgšties, druskos, mairūno lapelių, svogūno laiškų.Gaminimas Bulvės supjaustomos kubiukais. Kiaušinio trynys, grietinė, citrinos sul..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su svogūnais

Bulvių košė su svogūnaisIngridientai:0,5 kg bulvių, 4 vidutinio dydžio svogūnai, 0,5 stiklinės pieno, trynys, 3—4 malti kalendros grūdeliai ar truputis maltų pipirų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės ir svogūnai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, sugrūdami, sup..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių padažas

Kiaušinių padažasIngridientai:20 g sviesto, 1 trynys, 1 stiklinė sultinio, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 citrinos, druskos.Gaminimas Į ištirpytą sviestą dedamas kiaušinio trynys ir maišant kaitinama (geriau įstačius į karštą vandenį), kol sutirštės, pasūdoma, supilamos citri..

Recepto vertinimas: 0

Krapų padažas

Krapų padažasIngridientai:40 g sviesto, 50 g miltų, 1 stiklinė sultinio, nemažas pluoštelis šviežių krapų, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties, kiaušinio trynys, druskos.Gaminimas Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir maišant kaitinama ant mažos ugnies, kol suti..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis padažas

Citrininis padažasIngridientai:40 g sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė vandens ar prieskoninių daržovių sultinio, 1 citrina, 1 trynys, prieskonių (maltų pipirų, muskato riešuto), druskos.Gaminimas Miltai pakepinami svieste, kol parusvės, supilamas vanduo ar sultinys, įspaudži..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su svogūnais

Bulvių košė su svogūnaisIngridientai:1/2 kg bulvių, 4 vidutinio dydžio svogūnai, 1/2 stiklinės pieno, 1 trynys, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės ir supjaustyti svogūnai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, sugrūdami, supilamas karštas pienas, sudedamas tryn..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Japoniškos ryžių salotosIngridientai:Stiklinė ryžių, 2 stiklinės vandens, truputis druskos, 250 g keptos arba virtos jautienos, 1 - 2 apelsinai. Padažui: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 1/8 l aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrino..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI SŪRIO RUTULIUKAI

KEPTI SŪRIO RUTULIUKAIIngridientai:1 kiaušinio trynys120 g fermentinio arba lydyto sūriomaltų pipirųdruskos1 kiaušinio baltymasaliejaus rutuliukams apkeptiGaminimasTrynys ištrinamas su trupučiu druskos, suberiamas tarkuotas sūris, pipirai ir sudedamas i&#..

Recepto vertinimas: 0

KRAPŲ PADAŽAS

KRAPŲ PADAŽASIngridientai:1 stiklinė mėsos sultinio1 šaukštas grietinės1 kiaušinio trynys1 šaukštas pjaustytų krapų1 šaukštas sviesto1 šaukštas miltųGaminimasSvieste pakepinami miltai, atskiedžiami šaltu s..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO MAJONEZAS

SŪRIO MAJONEZASIngridientai:(250 g majonezo)1 kiaušinio trynys150 g aliejaus70 g kieto fermentinio sūriodruskosmaltų pipirųcitrinos sulčiųGaminimasTrynys ištrinamas su druska ir į jį po truputį pilamas aliejus. Paskui į gaminamą majone..

Recepto vertinimas: 1

Sausainiai su varške I

Sausainiai su varške IIngridientai:1-2 stiklinės miltų, 150 g varškės, 150 g sviesto, kiaušinis, cukraus.GaminimasVarškė ištrinama per sietelį, į ją suberiami miltai, sudedamas sviestas, įmušamas kiaušinio trynys. Viskas kap..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: trynys