20 rezultatų ieškant "valandu"

Duonos gira

Duonos gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 litrai vandens,1 kg džiovintos duonos,500 g cukraus,25 g razinų,50 g mielių. Gaminimas: Užvirinus vandenį, sudedama duona ir pavirinama 15 minučių. Nuėmus nuo ugnies, palaikoma 3—4 valandas. Po to nukošiama, į skystį suberiamas cukru..

Recepto vertinimas: 4

Imbieriniai ledai

Imbieriniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (8 porcijos) 2 šaukštai džino 2 šaukštai susmulkinto kristalizuoto imbiero 500 g vanilinių ledų, truputį atšildytų supjaustyto kristalizuoto imbiero (nebūtina) Gaminimas: 1. Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkit..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sūris

Bulvių sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg. bulvių, 1 kg. varškės, 3kiaušinių tryniai, 1 šaukštas kmynų, druska. Gaminimas: Išvirtas su lupenomis bulves nulupkite ir sumalkite, sudėkite kiaušinių trynius, varškę, įberkite druskos, kmynų ir viską gerai išminkykite. Į viri..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..

Recepto vertinimas: 0

Šutintos pupos

Šutintos pupos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: pupos 1 kg sviestas 50 g grietinė 200 g druska Gaminimas: Šviežios nesudžiovintos pupos apverdamos, nulupamos ir, pridėjus sviesto, grietinės ir druskos, uždengtos pašutinamos, kol suminkštėja. Džiovintas pupas prieš virimą reikia 10-12 v..

Recepto vertinimas: 0

Šaltibarščiai

Šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g burokėlių nuovirų, 100 g burokėlių, 20 g morkų, 25 g svogūnų laiškų, 50 g agurkų, 40 g grietinės, 1 kiaušininis, 5 g cukraus, 8 g acto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir griežinėliais supjaustytus burokėlius ..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai sausainiai

Grietininiai sausainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g margarino, 1 stiklinė rūgščios grietinės, 500 g miltų, 1 citrinos sultys ir žievelė, 0,5 kiaušinio paviršiui aptepti, 100 g kristalinio cukraus paviršiui apibarstyti. Gaminimas: Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių sriuba su ankštinėmis daržovėmis

Bulvių sriuba su ankštinėmis daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g sultinio, 100 g bulvių, 20 g morkų, 5 g petražolių, 10 g svogūnų, 50 g pupelių, 10 g sviesto, druskos. Gaminimas: Pupeles pamirkykite šaltame vandenyje 8 – 10 valandų. Paskui pavirkite 1 valandą, sudėk..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota silkė

Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..

Recepto vertinimas: 1

Marinuota veršienos filė su pankoliais

Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota stinta

Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..

Recepto vertinimas: 3

Morkos imbiero marinate

Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..

Recepto vertinimas: 0

Sveikuoliškas plovas

Sveikuoliškas plovasIngridientai: 2-3 saujos ryžių 1 morka 1 paprika 1 svogūnas sauja įvairių džiovintų vaisių (abrikosai,slyvos, svarainiai) druskos pagal skonį aliejaus kepimui Morką sutarkuoti, papriką, svogūną smulkiai supjaustyti ir viską pakepinti. Į puodą su vande..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Pinigėliai"

Sausainiai "Pinigėliai"Ingridientai: 2 po 250 g indelių grietinės (tikros o ne riebalų mišinio) 500g margarino, lietuviškas margarinas netinka, geriau "Eve" arba koks nors kitas kietas margarinas 1 l miltų 1 kiaušinis aptepimui cukraus pabarstymui Gaminimas: Iš milt�..

Recepto vertinimas: 3

Tinginys šiek tiek kitaip

Tinginys šiek tiek kitaip Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g. sviesto0,5 stiklinės pieno2 kiaušiniaimiltai (nežinau tikslaus kiekio, reikia, kad iš visų šių išvardintų produktų gautųsi minkoma tešla)2 skardinės karamelizuoto kondensuoto pieno riešutų (gr..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintos duonos gira

Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..

Recepto vertinimas: 4

Salyklo gira

Salyklo gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg rugių salyklo, 2.2 kg juodos duonos, 3.83.00 g cukraus, 4.10 l vandens, 5.5 g mėtų, 6.2 lazdelės cinamono, 7.100 g razinų, 8.30 g mielių. Gaminimas: Rupiai sumalti salyklo miltai užpilami 4 litrais virinto vandens, išmaišoma ir uždengu..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Napoleonas"

Tortas „Napoleonas"Ingridientai:700g miltų, 1/2kg sviesto (galima perpus su margarinu), 1 kiaušinis, 4 šaukštai grietinės, 5g druskos. Virtam vaniliniam kremui: 1/2kg sviesto, 120g miltų, 350g cukraus, 1 stiklinė pieno, 2 tryniai, 1 pakelis vanilinio cukraus (kai kurios šeim..

Recepto vertinimas: 4

Valdorfo salotos

Valdorfo salotosIngridientai:0.4 kg raudonojo kopūsto,0,2 kg obuolių,0,2 kg vynuogių,0,1 kg olandiško sūrio,0,5 l braškinio jogurto,2 val. šaukš. majonezo,truputį druskos.GaminimasRaudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: valandu