20 rezultatų ieškant "zirneliu vakavimas"

Trumpai virta daržovių sriuba

Užvirus vandeniui, puodą nukaiskite ir dėkite 2 smulkiai supjaustytus, aliejuje pakepintus svogūnus, smulkiai supjaustytą kopūstą, 2 šiaudeliais sutarkuotas morkas, konservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų, 2 skilteles smulkiai supjaustytų česnakų, žalių arba džiovintų priesko..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis marškinėliuose

Išskrostus ir išvalytus upėtakius pabarstyti druska ir pipirais. Susmulkinti petražoles. Žuvį apibarstyti čiobreliais, 3 did. šaukštais smulkintų petražolių ir kalendra. Sudėti į indą, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti marinuotis 1 val. Įkaitinti orkaitę iki 200 C. Smulkiai..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir įdarytų pomidorų apkepas

Susmulkintą svogūną pakepinkite, sudėkite faršą, patroškinkite, sumaišykite su išminkyta bandele ir prieskoniais. Išgremžkite pomidorų vidų ir pridėkite įdaro. Nulupkite virtas bulves, supjaustykite kubeliais, apkepinkite svieste. Į skardą dėkite su žirneliais sumaišytas bulves,..

Recepto vertinimas: 2

Kepta aviena su ryžiais

Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėti į keptuvę. Palaistyti ištirpintu sviestu ir kepti orkaitėje. Paskui apibarstyti druska, pipirais, ant kiekvieno gabalo uždėti po gabalą obuolio ir toliau kepti. Ryžius išvirti. Morkas supjaustyti, ištroškinti svieste, įberti žirnelių ir sumaiš..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su grybais ir vištiena

Siauromis juostelėmis supjaustytus grybus troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, sudėti skridinėliais supjaustytą porą, tarkuotą salierą, gabalėliais supjaustytą vištieną. Į pagamintą troškinį suberti atskirai išvirtus žirnius. Mišinį ataušinti, sumaišyti su tarkuotu obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų žirnelių sriuba

Žirnelius kartu su skysčiu supilti į puodą. Po to įpilti sultinį, užvirinti, pasūdyti. Iš kiaušinių ir miltų paruošti tešlą leistiniams kukuliams ir pilti ją plona srovele į puodą su verdančia sriuba. Patiekti puodeliuose arba lėkštėse, apibarstytą petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba

Į verdantį sultinį sudėti žirnelius ir pavirti. Trynius ištrinti su druska ir sumaišyti su grietine. Sriubą nukelti nuo ugnies ir ataušinus, maišant užbalinti trynių ir grietinės mišiniu. Dar pakaitinti. Patiekat užberti petražolės lapelių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška brokolių sriuba

Supjaustytas bulves, morkas, brokolius išvirti vandenyje. Baigiant virti, sudėti žirnelius, supilti pieną, užvirinti ir pasūdyti. Patiekiat įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Sojos lakštiniai su ananasais

Į puodą įdedam sultinio kubelius, lakštinius. Aš dar įdėjau krapų kotų dėl kvapo ir keletą j. pipirų. paverdam 10 min, ataušinam. Nusunkiam, išrenkam pipirus ir krapus.Daržoves susmulkinam, ananasų sirupą sumaišom su šaukštu krakmolo.Į keptuvę sudedam lakštinius ir svogūną...

Recepto vertinimas: 0

Pjemono sriuba - tyrė iš pupelių

Perrinktas pupeles nuplauti saltu vandeniu, užpilti saltu vandeniu ir virti. Pupelėms suminkstėjus jas pertrinti. Po to uždaryti sviestu ir grietinėle, sudėti žirneliu ir atskirai isvirtus kubeliais pjaustytus grybus. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Ivairių daržovių mišrainė

Kiekviena daržovių rūšis išverdama atskirai. Atšaldytos daržovės, virti kiaušiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai — šiaudeliais. Daržovės sumaišomos, pasūdomos, sudedami prieskoniai ir apšlakstoma rūgštimi. Majonezas išplakamas su garstyčiomis, užp..

Recepto vertinimas: 5

Mišrainė drebučiuose

Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas mažais kubeliais, patroškinsite nedideliame vandens kiekyje. Į apvalų arba kvadratinį dubenį dedamos supjaustytos daržovės: pirmiausia sluoksnis bulvių, ant jų žirneliai, ant ži..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos

Žuvį nuvalyti, išvirti pasūdytame vandenyje. Kruopščiai išrinkti kaulus, supjaustyti smulkiais kubeliais. Pupeles ir žirnelius nusunkti, išmaišyti su žuvimi. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais, sudėti į žuvies masę. Suberti druską, pipirus, sudėti maj..

Recepto vertinimas: 0

Žirnelių sriuba su skrebučiais

Žirnus iš vakaro užmerkti daržovių sultinyje (400 ml). Kitą dieną smulkiai supjaustyti svogūną ir česnako skiltelę, patroškinti juos svieste (1 šaukštas). Išmirkusius žirnius užpilti likusiu sultiniu ir virti 40 minučių. Po to suberti šaldytus žaliuosius žirnelius ir dar 10 m..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos menkės salotos

Menkę, nulupus ir išėmus kaulus, ir svogūną supjaustyti mažais kvadratėliais. Į dubenėlį sudėti visus produktus ir užpilti majonezu. Kas mėgsta galima įdėti šaukštą kubeliais pjaustytų virtų bulvių. ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)

Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai. Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius. Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška viščiuko sriuba (Ramintos)

Viščiuko krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, apibarstyti kukurūzų miltais ir pakepinti sezamo aliejuje. Po to pridėti smulkiai supjaustyto svogūno, pievagrybių, prieskonių ir pjaustyto česnako. Įpilti degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žol..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarų salotos su obuoliais

Šiaudeliais supjaustome bulves, kiaušinius, agurkus, obuolius. Sudedame kalmarus, pjaustytus žiedais, susmulkintas alyvas. Viską išmaišome, sudedame į salotinę ir užpilame majonezu. Puošiame smulkintais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)

Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti. Užvirti actą su stikline vandens, prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti.Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas.2-3 min. virti.Nusausintą s..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su daržovėmis (Quiches aux légumes)

Paruoškite tešlą ir valandą palaikykite vėsioje vietoje. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais. Žirnelius ir žiedinius kopūstus nuplaukite. Daržoves atskirai pavirinkite sūdytame vandenyje (5 minutes); nuvarvinkite. Tešlą iškočiokite, sudėkite į pyragėlių formeles;..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: zirneliu vakavimas