20 rezultatų ieškant "zirnelius"

Prancūziška bulvių mišrainė

Prancūziška bulvių mišrainė Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 5 virtos bulvės, 1 morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 nedidelis salieras, 1 marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g. sviesto, drus..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška daržovių sriuba

Pieniška daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g pieno, 150g vandens, 50 g žiedinių kopūstų, 15 g ropių, 20 g morkų, 20 g porų, 75 g bulvių, 15 g konservuotų žirnelių, 5 g sviesto, druskos. Gaminimas: Morkas, ropes supjaustykite pailgais gabalėliais ir pakepinkite kartu..

Recepto vertinimas: 4

Kepenėlės su sojų padažu

Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..

Recepto vertinimas: 4

Virta aviena su žirneliais

Virta aviena su žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druska. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 250 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai petražolių lapelių, mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į k..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos troškinys

Kalakutienos troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kalakutienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutiena su ryžiais

Kalakutiena su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė ryžių, 3 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, salieras, morka, virtos supjaustytos paukštienos, stiklinė konservuotų žirnelių, druskos, pipirų, lauro lapas. Gaminimas: Ryžius pakepinti svieste, kartu su svogūnais, salieru ir mo..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos troškinys

Vištienos troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5 sti..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis

Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelis svogūnas, 2 morkos, 4 šaukštai aliejaus, 400 g maltos mėsos (faršo), 2 česnakų skiltelės, 530 g konservuotų pomidorų be odelių, 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių, druskos, juodųjų pipirų, žiupsnelis..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas troškinys „Juliene“

Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..

Recepto vertinimas: 4

Troškinys su dešrelėmis

Troškinys su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ kg mažų dešrelių 200 g raudonojo kopūsto 300 g morkų 200 g žaliųjų žirnelių 1 poras 1 geltonasis ankštpipiris sviestas arba margarinas Padažui: 200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės 2 valgomieji šaukštai dijon ..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų žirnelių sriuba

Žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g žaliųjų žirnelių (1 indelis) 3-4 stiklinės daržovių sultinio 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų 2 šaukštai susmulkintų petražolių druska Gaminimas: Žirnelius kartu su skysčiu supilti į puodą. Po to įpilti sultinį, u..

Recepto vertinimas: 0

Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba

Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l mėsos sultinio, 500 g žirnelių, 1 stiklinė grietinės, 2 tryniai, druskos, cukraus, petražolių lapelių. Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti žirnelius ir pavirti. Trynius ištrinti su druska ir sumaišyti su g..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti žirneliai

Konservuoti žirneliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  500g išlukštentų žirnelų, 1L vandens, 2 šaukšai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto, 3 vnt. juodųjų pipirų.  Gaminimas: Išvirkite marinatą iš nurodytų prieskonių. Išgliaudykite �..

Recepto vertinimas: 0

KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI

KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litrui vandens : 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto.. Gaminimas: Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į in..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su kiaušiniais

Daržovių salotos su kiaušiniaisIngridientai:10 kiaušinių 300 g šaldytų žirnelių 4 maži pomidorai druskos Užpilui: 50 g liesos varškės 50 g majonezo 2 šaukštai kečupo 50 g susmulkintų svogūnų 125 ml grietinės pipirų  maltų saldžiųjų paprikų..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos mėsos ir meliono salotos

Rūkytos mėsos ir meliono salotosIngridientai:650g šalto rūkymo mėsos (kiaulienos), 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštelis mairūno, nedidelis saldus melionas, 300 g šviežių arba šaldytų žaliųjų žirnelių, 4 šaukštai obuolių acto, maltų raudonųjų pipirų, 5 šaukšteliai alyv..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmis

Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmisIngridientai:4 porcijoms: 3 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės bulvės; 3 artišokai; 2 nuluptos ir supjaustytos kubeliais didelės morkos; 150 g šviežių ar sušaldytų žirnelių; 125 g supjaustyto kubeliais švelnaus sūrio; Druska ir ką ..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)

Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)Ingridientai:1 litrui vandens: 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto. Gaminimas Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į indelius, įmes..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sultynije virti koldūnai su mėsa

Vištienos sultynije virti koldūnai su mėsaIngridientai:Koldunai su mėsa 200g galina blanka vistienos sultinys,vanduo,žalieji žirneliaiGaminimasUžvirinkite litrą vandens, idėkite galinos blankos 2 kubelius, palaukite kol užvirs ir įdėkite koldūnus ir žirnelius ir laukite kol išvirs. (..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: zirnelius