Makaronai, makaronų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Makaronai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/makaronai/8

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis

Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 150 g sultinio, 20 g svogūnų, 10 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 30 g džiovintų slyvų, pipirų, druskos. Gaminimas: Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite ..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos salotos

Japoniškos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai sezamų, 250 g makaronų, aliejaus, česnako, tarkuotos imbiero šaknies, 150 g šparaginių pupelių, 100 g morkų, 2 svogūnai, 100 g pievagrybių, 2 šaukštai sojų padažo, keptų žemės riešutų. Gaminimas: Makaronus išvirti...

Recepto vertinimas: 0

KARŠTOS KALAFIORO SALOTOS

KARŠTOS KALAFIORO SALOTOSIngridientai:1 vidutinio dydžio kalafioras,350 g makaronų vamzdelių,4 šaukštai aliejaus,2 skilteles česnako,1 raudonoji čili paprika,80 g pinijos riešutų,50 g razinų,1 citrinos nutarkuota žievelė,1/2 citrinos s..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina

Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrinaIngridientai:500g. Kiaulienos filė, ryšelis petražolių, 25 g. Kedrų riešutų, pusės citrinos tarkuotos žievelės, vienos citrinos sultys, šaukštas medaus, miltų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Kiaulieną supjaustome 2 c..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su dešrelėmis

Troškinys su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ kg mažų dešrelių 200 g raudonojo kopūsto 300 g morkų 200 g žaliųjų žirnelių 1 poras 1 geltonasis ankštpipiris sviestas arba margarinas Padažui: 200 g 38 % riebumo grietinės arba grietinėlės 2 valgomieji šaukštai dijon ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgas, įdarytas kumpiu

Moliūgas, įdarytas kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,1 mažas moliūgas ar agurotis (1 - 1,5 kg), druskos, maltų raudonųjų pipirų, 2,2 šaukštai sviesto, 3,1 stiklinė grietinės, 4,300 g kumpio ar dešros, 5,2 svogūnai, 6,1 obuolys, 7,1 šaukštas aštraus padažo, 8,0,5 sti..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su plekšne

Makaronai su plekšne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 500 g plekšnių filė 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 100 ml tarkuoto parmezano sūrio 2 valgomieji š..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..

Recepto vertinimas: 0

Tirolietiški makaronai su kopūstais

Tirolietiški makaronai su kopūstaisIngridientai:1 baltagūžis kopūstas 2 svogūnai 75 g kiaulienos taukų 250 g makaronų 250 g rūkytos dešros druskos pipirųGaminimasKopūstą supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir gerai nuvarvinkite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Me..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BALANDĖLIAI SU PAUKŠT.

RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BALANDĖLIAI SU PAUKŠT.Ingridientai:1 raudongūžis kopūstas1 šaukštas acto500g vištų krūtinėliųapie saują džiūvėsėlių50g raumenuotų lašinukų1 svogū..

Recepto vertinimas: 0

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 viščiukų broilerių filė 50 ml balto vyno acto 50 ml vandens 1 svogūnas 1 arbatinis šaukštelis peletrūno 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 200 ml grietinės Gaminimas: Filė supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Spagečių apkepas

Spagečių apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šaukštelis aliejaus druskos 400 g spagečių 500 g pomidorų 200 g kumpio 1 česnako skiltelė 1/4 l grietinės baltųjų pipirų žiupsnelis mairūnų 60 g fermentinio sūrio Gaminimas: Puode užvirinti 3 l pasūdyto vandens, įpilti alieja..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su grybais

Makaronai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 svogūnas, 50 g sviesto, 300 g pievagrybių, 400 g makaronų, 1 šaukštas sojos padažo, 200 g kiaulienos faršo, 1 šaukštas aitriosios paprikos padažo, 1 kiaušinis, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštelis ‘’VegetosÂ’Â’, pagal sko..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU MĖSOS IR GRYBŲ PADAŽU

MAKARONAI SU MĖSOS IR GRYBŲ PADAŽUIngridientai:300 g makaronųvandensdruskos200 g šviežių arba 100 g sūdytų grybų100 g lašinukų1 stiklinė virtų arba keptų mėsos atraižų1 svogūnas1 morka1 petražolė..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su bruknėmis

Jautiena, troškinta su bruknėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos, 2.2 svogūnai,3. 60 g riebalų, 4.1 šaukštas miltų, 5.druskos, pipirų, kmynų, mairūno, 6.1/2 stiklinės bruknių Gaminimas: Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti mil..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su artišokų padažu

Makaronai su artišokų padažuIngridientai:500 g miltų 4 kiaušinių baltymai 1250 g konservuotų artišokų 6 šaukštai alyvuogių aliejaus 20 g šviežių petražolių 3 skiltelės česnako 1 žalioji paprika 1 šaukštas sviesto druskosGaminimasMiltus ..

Recepto vertinimas: 0

Vermišelių pica

Vermišelių picaIngridientai:300 g vermišelių, 3 galvutės svogūnų, 300 g karštai rūkytos kiaulienos, druskos, maltų pipirų, po šaukštelį baziliko ir čiobrelių, 7-8 Šaukštai pomidorų padažo, 120 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto, pusė stiklinės grietinėlės, 100..

Recepto vertinimas: 1

Cikorijų apkepas su sūriu

Cikorijų apkepas su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g cikorijų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas aliejaus, 200 g fermentinio sūrio, citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Cikorijas supjaustyti, ištroškinti vandenyje su druska. Po to į aliejumi išteptą indą įdėti sluoksniais ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su keptom daržovėm

Vištiena su keptom daržovėm Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos krūtinėlės gabaliukai 4 morkos 1 žalias agurkas 3 saldžiosios paprikos 2 svogūnai 2 pomidorai pomidoro padažo prieskonių pagal skonį Gaminimas: Daržoves nuplauti. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Papriką supj..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su pievagrybiais

Lakštiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g lakštinių 1 šaukštas aliejaus 1 skiltelė česnako 250 g svogūnų laiškų 750 g pievagrybių 75 g sviesto 1 šaukštelis juodųjų pipirų druskosGaminimasPuode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaro..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su graikinių riešutų padažu

Makaronai su graikinių riešutų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g makaronų vandens druskos 1 šaukštas sviesto arba margarino Padažui: 75 g susmulkintų graikinių riešutų 25 g sviesto arba margarino 2 česnako skiltelės (išspausti) 200 ml grietinėlės ½ šaukštelis druskos..

Recepto vertinimas: 0

Grybai grietinėje

Grybai grietinėjeIngridientai:750g grybų, svogūnas, 4-5 šaukštai grietinės, 1-2 šaukštai miltų, 2 šaukštai margarino, ryšulėlis petražolių, pipirų, druskos.Gaminimas Grybus kruopščiai nuvalyti, supjaustyti, sudėti į troškintuvą. Svogūną susmulkinti, pakepinti svieste,..

Recepto vertinimas: 0

Totoriškas padažas

Totoriškas padažas Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 citrinų žievelių ir sulčių4 majonezo šaukštų (su kaupu)Šlakelio baltojo vyno actoSmulkiai susmulkintų kapariųSmulkiai supjaustytų marinuotų agurkėlių Gaminimas: Įdėti majonezo į 750 ml dubenį, sutark..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas troškinys „Juliene“

Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..

Recepto vertinimas: 0

Kukuliai su fermentiniu sūriu

Kukuliai su fermentiniu sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g maltos kiaulienos, kiaušinis, džiūvėsėlių, 2.5 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, petražolių lapelių, skiltelė česnako, druskos, pipirų, aliejaus. Gaminimas: Į mėsą suberti džiūvėsėlius, petražol..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11