Sūris, sūrio receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Sūris. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/suris/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su sūriu ir dešrelėm

Blyneliai su sūriu ir dešrelėm Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kiaušiniai miltų pieno druskos cukraus majonezofermentinio sūrioir pieniškų dešrelių Gaminimas: kiausinius isplakame su ziupsneliu cukrum ir druska supilame 4stiklines miltu pilame 3 stikline..

Recepto vertinimas: 4

JŪROS LYDEKOS UŽKEPĖLĖ

JŪROS LYDEKOS UŽKEPĖLĖIngridientai:1 kg jūros lydekos file2 dideli svogūnai2 didelės morkos100 ml pieno1 valgomasis šaukštas grietinės1 valgomasis šaukštas ketčupo2 kiaušiniai200 g fermentinio sūriomiltų, žuvies pri..

Recepto vertinimas: 5

Duonos mišrainė

Duonos mišrainė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  -50g."Ruginės"duonos; -100g. virtų pupelių, -fermentinio sūrio, -saldžiosios paprikos, -trupučio svogūno, -aliejaus, -skiltelės česnako. Gaminimas: Svogūną supjaustome ir pakepiname aliejuje, kad suminkšt..

Recepto vertinimas: 4

Jūros lydeka grietinės padaže

Jūros lydeka grietinės padažeIngridientai:600 g šaldytų juros lydekų su oda,100 g grietinės,150 g svogūnų,150 g fermentinio sūrio,1 šaukštas miltų,druskos, pipirų, muskatų,aliejaus apkepimui.GaminimasŽuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstomedruska, pipirais. •Susmulkiname svo..

Recepto vertinimas: 3

TROŠKINTA ŽUVIS

TROŠKINTA ŽUVISIngridientai:1 didelė balta žuvis (starkis, salatis, menkė ir pan.)200 g šviežių arba sūdytų grybų,2 svogūno galvutės, 100 g fermentinio sūrio, prieskonių pagal skonį.GaminimasIšskrostą ir nuskustą žuvį įtrinti prieskoniais ir pusvalandį palaikyti šaldytuve. Ta..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su grybais ir sūriu

Makaronai su grybais ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g šviežių grybų, 100 g riebaus kumpio, 3 pomidorai, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, 300 g makaronų arba lakštinių, vandens. druskos, 1 šaukštas sviesto, 150 g apdžiūvusio sūrio. Gaminimas: Kum..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos pyragas su varške

Trapios tešlos pyragas su varškeIngridientai:150 g. miltų, 75 g. sviesto, 1 šaukštas aliejaus, 1/3 stiklinės vandens, druskos. Varškės masei: 200g. varškės arba varškės sūrio, 75 g. grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai krakmolo, 100 g. pieno, 40 g. cukraus, 50 g. razinų, nutarkuoto..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių užkepėlė (Frėjos)

Ryžių užkepėlė (Frėjos)Ingridientai:ryžiai, mėsa, šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 200 ml. gietinėlės, 300 ml. pieno, sultinio kubelis, sūrio, šaukštas džiūvėsėlių.Gaminimas Mėsą supjaustyti gabaliukais ir paruošti kaip kam patinka. Didelėje keptuvėje ištirpinti svies..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena su sūrio padažu

Vištiena su sūrio padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g vištienos gabaleliu miltu preiskoniu 1š. sviesto 1š. aliejaus džiūvesėlių PADAŽUI: 1š. sviesto 1š. miltų 1a.š. garstyčių stiklinę karšto vištienos sultinio 50g 35% riebumo grietineles 100g t..

Recepto vertinimas: 3

KEPSNIAI SU ANANASU

KEPSNIAI SU ANANASUIngridientai:1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų)100 gr prancūziško pusiau saldaus vyno500 gr marinuotų ananasų griežinėliaisvorčesterio padažokiaulienos prieskoniųmajonezofermentinio sūrio2 galvutės česnakot..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su pievagrybiais

Spagečiai su pievagrybiaisIngridientai:400 g spagečių 300 g pievagrybių 250 g rūkytos kiaulienos šoninės 125 g grietinėlės 100 g tarkuoto parmezano šviežių bazilikų česnako laiškų 1 skiltelė. česnako 1 šaukštas aliejaus 2 šaukštai ..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos kepsnys „Sombrero“

Vištienos kepsnys „Sombrero“Ingridientai:4 vištienos krūtinėlių filė; 100 g fermentinio sūrio; 1 indelis konservuotų ananasų; 1 valg. š. majonezo; Vištienos prieskonių; Kario. Garnyrui: 1 stiklinė ryžių; 1 saldžioji paprika; Žaliųjų žirnelių; Konservuotų kukurūz�..

Recepto vertinimas: 4

Studentiška pica

Studentiška picaIngridientai: Plonapadės picos pagrindo. Daktariškos dešros. Picos prieskonių. Švelnaus arba klasikinio pomidorų padažo. Picos sūrio (picos/picarela). Marinuotu agurkų Gaminimas: Su burokinė tarkė sutarkuoti picos sūrį ir dešrą. Pagrindą sutepti ..

Recepto vertinimas: 4

Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)

Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 1 kg ryžių makaronų, 300 g krevečių, 200 g pakepintų žemės riešutų, 100 g maltų raugintų Tailando (arba paprastų) ridikų, 1 stiklinė kieto, kubeliais pjaustyto tofu sūrio, ¼ stiklinės kapoto šalotinio (..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)

Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)Ingridientai:5 vidutinio dydžio bulvės, 100 g. cukinijos, 100 g. poro, 3 silkių filė, 3 kiaušinių baltymai, 1 vidutinio dydžio morka, 5 vidutinio dydžio pievagrybiai, 3 kiaušinio baltymai, prieskoniai daržovėms, 2 kiaušiniai, fermentinio sūrio. krakm..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis maskarponės pyragas

Šokoladinis maskarponės pyragasIngridientai: Tešlai: 100 g sviesto, 4 valg. šaukštų cukraus, 1 žiupsnelio vanilino, 1 kiaušinio, 300 g miltų, 1 pakelio kepimo miltelių, 2 valg.šaukštų migdolų likerio. Įdarui: 150 g šokolado, 2 valg. šaukštų trupintų sausa..

Recepto vertinimas: 3

Aguročių apkepas

Aguročių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g aguročių, 100 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, 0,5 stiklinės pieno, 3 šaukštai džiūvėsėlių, pipirų, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame van..

Recepto vertinimas: 4

Čili troškinys su jautiena (Video)

Čili troškinys su jautiena (Video)Ingridientai:700g maltos jautienos, 2 svogūnai, 1 nedidelė žalioji paprika , skardinė konservuotų nuluptų pomidorų, 1,5 stiklinės vandens, 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo, 3 valgomieji šaukštai maltų čili pipirų, 4 šaukšteliai trinto česn..

Recepto vertinimas: 2

Greita pica su dešra ir šprotais

Greita pica su dešra ir šprotaisIngridientai: 4 picos paplotėliai (gali būti šaldyti) 4 kietai išvirti kiaušiniai 1 mažas indelis pomidorų pastos 100 g dešros (geriausiai saliami) kelios alyvuogės be kauliukų 1 indelis šprotų 100 g pievagrybių 1 šaukštas sviesto 4 šaukš..

Recepto vertinimas: 5

Karšti sumuštiniai

Karšti sumuštiniaiIngridientai : Pikantiškos mišrainės Batono 3 kiaušiniai 200g sūrio 3-4 skiltelės česnako 100g majonezo Krapų Gaminimas: Kiaušinius sūrį sutarkuoti ,susmulkinti česnaką ir visus produktus sumaišyti su majonezu. Mišrainę tepti ant batono ir kepti į..

Recepto vertinimas: 4

Makaronų apkepas

Makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400g spagečiu,ar kitų makaronų 2 kiaušiniai 150g fermentinio sūrio 200g pomidorų padažo 100g majonezo 2 marinuoti agurkai 5 pieniškos dešrelės poras 4-5 pievagrybiai krapai petražolės vegeta makaronų prieskoniai Gaminimas: Išvirtus ..

Recepto vertinimas: 4

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)

FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)Ingridientai:160g avies skrandžio100g avienos kaulų sultiniui1 morkapetražolių1 svogūnas50g lašinių5g miltų10g sūrio5g džiūvėsėliųmairūno, imbiero, pipirųmuskato riešuto, druskosGaminimasSk..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos apkepas su šviežiais makaronais

Kalakutienos apkepas su šviežiais makaronaisIngridientai:Iki 1kg Kalakutienos filėŠaldytų brokolių (galima naudoti ir kitas daržoves)Šviežių makaronų dėžutė300g fermentinio sūrioAlyvuogių aliejaus, grietinelėsGaminimasKalakutieną supjaustom kubeliais ir pamarinuojam. Marinatą gali..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..

Recepto vertinimas: 4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35