Sūris, sūrio receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Sūris. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/suris/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Mano pica

Mano pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g miltų 1/8 l pieno 3 kiaušiniai 3 šaukštai aliejaus 2 svogūnai 2 skiltelės česnako 250 g pomidorų padažo 300 g fermentinio sūrio svogūnų laiškų druskos Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 220 º. Į miltus nuolat maišydami supilkite..

Recepto vertinimas: 1

Pietūs tinginiams (Vaidos)

Pietūs tinginiams (Vaidos)Ingridientai:0.5 kg kiaulienos faršo, 1 kiaušinis, 8-10 bulvių, svogūnas, prieskoniai, truputis fermentinio sūrio.Gaminimas Faršą pasūdome, papirpirinam, įdedame kiaušinį, susmulkintą svogūną, išmaišom. Bulves nulupam, sutarkuojam burokine tarka, pasūdom...

Recepto vertinimas: 4

Pica Niam-niam

Pica Niam-niam Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 MIDI picoms reikės: 1 “Malsena” mišinio picai; 200-300 g virtos dešros; 200g šampinjonų; 1 svogūno; - 1 pomidoro; - 0,5 spalvotos paprikos; - 300 g sūrio; - pagal skonį picos prieskonio, krapų, alyvuogių papuošimui. Gaminimas: Iš ..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti baklažanai

Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio.  Gaminimas: Paruošti baklažanai per..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su tunu

Salotos su tunuIngridientai: Mažas indelis tuno 1 kietai virtas kiaušinis 10 juodų alyvuogių 1-2 pomidorai 6-7 lapai kinietiškos salotos 50g. poro 100g mėlyno pelėsinio sūrio Padažui: 50g. alyvų aliejas 1/2 citrinos sulčių 1 a.š. cukraus druskos pagal skonį pipirų ..

Recepto vertinimas: 0

Karbonarų spageti

Karbonarų spagetiIngridientai:600 g spagečių 150 g kumpio 150 g sviesto 150 g lašinių 100 g fermentinio sūrio 4 – 5 pomidorai 4 kiaušiniai 3 šaukštai grietinėlės 200 g pievagrybių pipirų druskosGaminimasNesulaužytus spageti išvirti pasūdytame vande..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušinis pyragas su maskarponės sūriu

Kriaušinis pyragas su maskarponės sūriuIngridientai: 250maskarponės sūrio; 1 kiaušinis; 1 šaukštas cukraus; 1/4stiklinės cukraus pudros; 100 ggrietinės; 120g sviesto; 230g miltų; kriaušių; Miltus su sviestu ir cukraus šaukštu ištriname. Sudedame grietinę, išminkome ..

Recepto vertinimas: 4

Tradicinio sūrio fondiu receptas

Tradicinio sūrio fondiu receptas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 česnako skiltelė, 150 ml sauso baltojo vyno, 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių, 275 g tarkuoto Emmenthal sūrio, 275 g tarkuoto Gruyere sūrio, 1 valgomasis šaukštas kukurūzų miltų, 3 valgomieji šaukštai vyšnių d..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su fermentiniu sūriu

Omletas su fermentiniu sūriuIngridientai:6 kiaušiniai, 1 šaukštas sviesto arba aliejaus, 100 g tarkuoto fermentinio sūrio, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Paruošiame ir iškepame omletą. Keptuvėje omleto viršų pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, sulenkiame pusiau ir tuoj pat tie..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinė pica

Bulvinė pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių, 2 šaukštai miltų, 200g dešros ar kumpio, 200g sūrio, 5 kiaušiniai, pomidorų padažo, druskos,prieskonių. Gaminimas: Sutarkuokite kilogramą bulvių, gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių..

Recepto vertinimas: 2

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos sultinys

Jautienos sultinysIngridientai:250 g jautienos kaulų 375 g jautienos 1 poras 1 ropė 1 morka 1 svogūnas 1 saliero stiebas sviesto 20 g sultinio kubelis druskosGaminimasNuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 šalto vandens, pa..

Recepto vertinimas: 5

„Gildijos“ jautienos kepsnys

„Gildijos“ jautienos kepsnysIngridientai:500 g jautienos išpjovos; 150 g fermentinio sūrio; 2 svogūnai; 2 arb. š. majonezo; Druskos ir ką tik maltų pipirų; Prieskonių mišinio „Vegeta“.Gaminimas Mėsą truputį pamušti, įtrinti prieskoniais ir palaikyti. Įkaitinti..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su sūriu

Blyneliai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g olandiško sūrio 4 kiaušiniai 2 stiklinės pieno 1 stiklinė pieno 1 šaukštelis sodos prieskonių aliejaus Gaminimas: Kiaušinius suplakti su pienu. Suberti sodą, prieskoniu, tarkuotą sūrį, miltus ir viską labai gerai išmaišyti. �..

Recepto vertinimas: 1

Daržovių lazanija

Daržovių lazanija Ingridientai: Dėžutė lazanijos lakštų ~500g 3 šaukštai alyvų aliejaus 1 svogūnas, smulkiai pjaustytas 3 česnako skiltelės, sutraiškytos 6 saulėje džiovinti pomidorai 250 g baklažanų, pjaustyti kubeliais 1 raudona paprika, pjaustyti kubeliais 1 geltona pa..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir mėsos faršo apkepas

Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..

Recepto vertinimas: 5

Pesto padažas

Pesto padažasIngridientai:2 susmulkintos česnako skiltelės; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 25 g šviežių baziliko lapelių; 25 g žemės arba graikinių riešutų; 50 g šviežiai sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; 150 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus...

Recepto vertinimas: 3

Vištiena tešloje

Vištiena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g vištienos filė 1 šaukštas prieskonių vištienai, “Vegetos”, aliejaus kepimui. Tešlai: 1.4 kiaušiniai 2.200 g grietinėlės 3.4 šaukštai miltų baltųjų pipirų, aromatinės druskos. Garnyrui: Cukinijos, paprikos ir..

Recepto vertinimas: 5

Lietiniai su vištiena

Lietiniai su vištienaIngridientai:Lietiniams: 200g miltų, 2 kiaušiniai, 200ml pieno, 40g sviesto, druskos. Įdarui: keletas pievagrybių (arba paprika), virta vištienos krūtinėlė, svogūno galvutė, tarkuoto fermentinio sūrio.Gaminimas Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti te..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų ir cukinijų suktinukai

Baklažanų ir cukinijų suktinukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 cukinija 1 baklažanas alyvų aliejaus prieskoninės druskos salotų 4 gabalėliai paruoštos žuvies mėsos sezamų Įdaras 75 g ožkos pieno sūrio 6 saulėje išdžiovintų ir aliejuje konservuotų pomidorų 150 ml trintos var�..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir sūrio pyragas

Varškės ir sūrio pyragasIngridientai:400 g miltų, stiklinė kefyro, 0.5 šaukštelio sodos, šiek tiek druskos, cukraus. Įdarui: 500 g 9% riebumo varškes, 2 kiaušiniai, 200 g fermentinio sūrio, 0.5 stiklinės kefyro, truputis baziliko, druskytėsGaminimas Tešlos paruošimas: kef..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija su daržovėmis

Lazanija su daržovėmisIngridientai:1 pakelis lazanijos 500 g šaldytų žirnelių 750 g briuselio kopūstų 400 g pievagrybių 400 g pomidorų 50 g fermentinio sūrio 3 šaukštai aliejaus 1 stiklinė sultinio 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų drusk..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai (Canneloni) su varškės įdaru

Makaronai (Canneloni) su varškės įdaruIngridientai:1 pakelis lakštinių makaronų (Cannelonni - didelio skersmens makaronų vamzdeliai), 400 g. varškės, 3 šaukštai žalumynų mišinio (petražolių, krapų, baziliko, peletrūno ir kt.), 1 nedidelis svogūnas, maltų pipirų, maltų muskatų,..

Recepto vertinimas: 3

Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniai

Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniaiIngridientai:8 gabalėliai bekonienos (po 75 g), 500 g kalakuto krūtinėlės, alyvuogės (be kauliukų), kiaušinis, 8 porų lapeliai, 2 skiltelės česnako, 30 g fermentinio sūrio, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Kalakutieną supjaustome į 8 pailgus vieno..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytas ungurys

Rūkytas ungurysIngridientai:1 ungurys, druskos, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, kadagio uogų.Gaminimas Išdarinėtas ungurys įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtas palaikomas 2—3 dienas, kad įsisūrėtų. Po to nusausinamas, šonai išpleči..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35