Sriubos, sriubų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai sriubos. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/sriubos/18

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Grybų sriuba su lakštiniais

Grybų sriuba su lakštiniais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 1 mažas svogūnas, 1 petražolė, 1 nedidelė morka, 1 l vištienos sultinio arba vandens, 1 šaukštas sviesto, 70 g lakštinių, druskos, susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Nedidelius grybus perpja..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų sriuba su bulvėmis

Špinatų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g špinatų, 2 – 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, 1 šaukštas riebalų, 2 l mėsos sultinio, 2 – 3 šaukštai grietinės, citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintus smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 4

Sriuba su citrina

Sriuba su citrinaIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 2 morkos, 0,5 saliero, 1 citrina, 1 petražolė, 1 poras, 200 g ryžių, 3—4 tryniai, 1 stiklinė grietinės, druskos.Gaminimas Iš mėsos ir prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų) išverdamas sultinys. Atskirai pa..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų sriuba

Citrinų sriubaIngridientai:2 dideles citrinos, 6 stiklinės vištienos sultinio, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, svogūnas, 1/2 stiklinės tirštos grietinės, stiklinė grietinės kremo, pipirų, druskos. Gaminimas Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste, suberti miltu..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sriuba

Trešnių sriubaIngridientai:750 g trešnių, 1-2 cinamono lazdelės, 1 citrinos žievele, 1 stiklinė sauso raudonojo vyno, 1-2 šaukštai krakmolo, 1/2 stiklinės cukraus, 5 stiklinės vandens.Gaminimas Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vanden..

Recepto vertinimas: 0

Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)

Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)Ingridientai:2 svogūnai, 1 šaukštas sviesto, 0,5l. vištienos arba mėsos sultinio, 1,5 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės grietinėlės, 3 riekelės baltos duonos, 1 kiaušinio trynys, 3 šaukštai sūrio, raudonėlis, mairūnas, raudonieji pipirai, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 morkos, 2 bulvės, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė grietinės, druskos. Gaminimas: Morkas ir bulves supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusias pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti su sviestu..

Recepto vertinimas: 0

PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVĖSIAIS

PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVĖSIAISIngridientai:1 l pieno200 g pyragocukrauscinamonosviestoGaminimasPyragas supjaustomas kvadratėliais ir, apkepus iš abiejų pusių, apibarstomas cukrumi su cinamonu. Kubeliai sudėdami į lekštes ir užpilami kar#..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų sriuba su pienu

Rabarbarų sriuba su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g rabarbarų, 2 tryniai, 2 stiklinės pieno, 1 šaukštas cukraus, 1 apelsino žievelė, 2 – 3 gvazdikėliai. Gaminimas: 0,5 l vandens užvirinti su prieskoniais, sudėti supjaustytus rabarbarus ir virti. Baigiant virti, supilti pie..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORŲ SRIUBA SU ŽIRNIAIS

POMIDORŲ SRIUBA SU ŽIRNIAISIngridientai:1 kg pomidorų1 svogūnas6 šaukštai aliejaus3 šaukštai vyno acto2 česnako skiltelėsdruskos, pipirų200 g žalių žirnelių100 g grietinėlėspusės citrinos sulčiųpetra&..

Recepto vertinimas: 0

Saldi obuolių sriuba su ''paslaptimi''

Saldi obuolių sriuba su ''paslaptimi''Ingridientai:7,5 l vandens,4 obuoliai,5 šaukštai cukraus,1 šaukštas cinamono,2 šaukštai krakmolo.Košei: pieno,avižinių dribsnių,cukraus.Papuošimui: 200 g grietinėlės,1 šau..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS SRIUBA SU MEDUMI

DUONOS SRIUBA SU MEDUMIIngridientai:300 g ruginių džiūvėsėlių1,5 l vandens150 g medaus80 g sviesto500 ml saldžios giros3 g kmynų250 g grietinėlėsGaminimasDuoną suraikyti, padžiovinti orkaitėje, užpillti šaltu vandeniu ir pala..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška brokolių sriuba

Pieniška brokolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g brokolių, 1 morka, 2 – 3 bulvės, 100 g konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 l pieno, 1 šaukštas sviesto, druskos. Gaminimas: Supjaustytas bulves, morkas, brokolius išvirti vandenyje. Baigiant virti, sudėti žirnelius, supil..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba 3

Grybų sriuba 3 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g šviežių grybų, 30 g margarino, 30 g miltų, 1 l vandens, druskos, kmynų. Gaminimas: Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti miltų, išmaišyti, įpilti vandens, p..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 svogūnai, 1 šaukštas miltų, 1 – 2 šaukštai sviesto, 4 riekutės batono, 1 l sultinio, druskos, pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepti. Užpilti ..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto sviesto, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas miltų, 2 lauro lapeliai, pipirų, druskos, džiovintos ..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba – tyrė “ Solferino ”

Sriuba – tyrė “ Solferino ”Ingridientai:1 l mėsos sultinio 250 g skustų bulvių 200g pomidorų 100 g morkų 2 kiaušiniai 1/2 stiklinės grietinėlės 50 g sviesto žalių petražolių druskosGaminimasIš 200 g virtų bulvių padaryti tyrę ir sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Rūgštynių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 2 saujos rūgštynių, 2 tryniai, 1 indelis grietinės, 1 svogūnas, cukraus, druskos. Gaminimas: Rūgštynes sutvarkius, supjaustyti ir sudėti į verdantį vandenį. Suberti supjaustytą svogūną, pasūdyti ir paskaninti cukrumi. V..

Recepto vertinimas: 0

Dygliuotojo kapario sriuba

Dygliuotojo kapario sriubaIngridientai:600 g jautienos šonkauliukų, 2 svogūnų, 280g kapario, 80g pomidorų padažo, 30 g kiaulinių taukų, 80 g grietinės, 1 citrinos, 50 g svogūnų laiškų, raudonėlio, baziliko, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, druskos.Gaminimas Iš kaulų nuv..

Recepto vertinimas: 0

Šaltoji sriuba

Šaltoji sriubaIngridientai:250 ml pomidorų sulčių, 500 ml aštraus pomidorų sultinio, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 3 citrinų, 15 ledo gabaliukų, 2 skilteles česnako, 2 svogūnų, 1 agurko, 2 žaliųjų saldžiųjų paprikų, kajeno pipirų, druskos.Gaminimas Pomidorų sultis, mės..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir dilgėlių sriuba

Grybų ir dilgėlių sriubaIngridientai:400 g šviežių grybų, 200 g bulvių, 100 g dilgėlių, 30-40 g sviesto, 100 g grietinės, druskos, krapų lapelių.Gaminimas Paruoštus šviežius grybus supjaustome, apkepiname svieste ir 30 min. verdame kartu su bulvėmis. Sudedame nuplautas ir sup..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba - Kremas

Dilgėlių sriuba - KremasIngridientai:0,5 kg dilgėlių, 3 šaukštai sviesto arba alyvų aliejaus, 3 šaukštai miltų, druskos, paskrudintos baltos duonos riekelių. Gaminimas Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min., išgriebiame, nuvarviname ir ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška morkų sriuba (Crème de carottes)

Prancūziška morkų sriuba (Crème de carottes)Ingridientai:6 svogūnai, 600 g morkų, pusė žalio saliero, 60 g sviesto, keli lapeliai pipirnių, 150 g grietinėlės, 2 l paukštienos sultinio, 6 g ilgųjų ryžių.Gaminimas Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 2 minutes pakep..

Recepto vertinimas: 0

Vengriška obuolių sriuba

Vengriška obuolių sriubaIngridientai:750 g obuolių, 700 g vandens, 700 g pieno, 100 g grietinėlės, 50 g baltojo vyno, 5 cm cinamono lazdelės, 60-100 g cukraus (priklausomai nuo obuolių rūgštumo), 50 g miltų, pusės citrinos sultys.Gaminimas Obuolius nulupkite, supjaustykite 1 cm kubeliais..

Recepto vertinimas: 0

Vokiška džiovintų slyvų sriuba

Vokiška džiovintų slyvų sriubaIngridientai:75 g miežinių kruopų, 200 g džiovintų slyvų, žiupsnis druskos, 1,5 l vandens, 75 g cukraus, 40 g sviesto. Džiovintas slyvas iš vakaro užmerkti.Gaminimas Miežines kruopas supilkite į šaltą vandenį ir pakaitinkite ant stiprios ugnies, pas..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21