Troškiniai, troškinių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troškiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)

Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 vištos šlaunelės arba 15 sparnelių, 15 bulvių, 3 morkos, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 100 g grietinės, prieskonių. Gaminimas: Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riek..

Recepto vertinimas: 5

TROŠKINTI ŽALI POMIDORAI

TROŠKINTI ŽALI POMIDORAIIngridientai:3 kg pomidorų, 1 kg svogūnų, 1 kg morkų, 50 g druskos, 75 g cukraus, 0,5 l aliejaus.GaminimasPomidorus supjaustome skiltelėmis. Svogūnus ir morkas supjaustome šiaudeliais ir atskirai pakepiname aliejuje. Pakepintas dar..

Recepto vertinimas: 2

Vištienos troškinys

Vištienos troškinysIngridientai:vištienos krūtinėlė, 3 didelės skiltelės česnako, 1 saldžioji paprika, puse nedidelio poro, truputis kario prieskonių, juodųjų maltų pipirų, sojos padažo, druskos.Gaminimas Labai smulkiai ir ilgomis juostelėmis supjaustome krūtinėlę, truputį ap..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena su daržovėmis

Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 100 g bulvių, 15 g sviesto, 35 g morkų, 25 g ropių, 35 g svogūnų, 15 g petražolių, 20 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, lauro lapelių, pipirų, druskos, cinamono, gvazdikėlių, mairūno, kmynų. Gaminimas: J..

Recepto vertinimas: 0

Žvėrienos troškinys

Žvėrienos troškinysIngridientai:4—5 žalios bulvės, 400 g žvėrienos (briedienos, stirnienos, šernienos ar kt.), stiklinė pupelių, 2 svogūnai, morka, 2 obuoliai, 50 g sviesto ar margarino, 3 kadagio uogos, druskos, vandens.Gaminimas Žvėriena supjaustoma gabaliukais ir nak..

Recepto vertinimas: 0

Grybų troškinys su kiauliena

Grybų troškinys su kiaulienaIngridientai:4—5 bulvės, stiklinė raugintų grybų, 0,5 kg kiaulienos, 3 morkos, 0,5 stiklinės grietinės, 50 g sviesto ar margarino, šaukštas miltų, maltų kalendros grūdų ar pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomo..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje troškinta žuvis

Orkaitėje troškinta žuvisIngridientai:800 g šviežios ar šaldytos žuvies filė, 2 šaukštai sviesto, citrina, druskos, pipirų, 2 saujos šviežių grybų, pusė stiklinės baltojo vyno, keletas šviežių nedidelių bulvių, žiupsnelis krapų, petražolių.Gaminimas Kepimo skardą i..

Recepto vertinimas: 2

Triušienos troškinys su daržovėmis

Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių troškinys su mėsa ir daržovėmis

Ryžių troškinys su mėsa ir daržovėmisIngridientai:(4 porcijos)600 g kiaulienos kumpio,1 raudona paprika,1 žalia paprika,400 g ryžių,300 g brokolių,1-2 morkos,2 svogūnai,1 arbatinis šaukštelis kario,druskos, pipirų,aliejaus.Gaminim..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos šparaginės pupelės

Troškintos šparaginės pupelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelės morkos 4 svogūnai 0,5 stiklinės aliejaus 500 g šparaginių pupelių 3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo druskos, pipirų ir „Vegetos“ prieskonių Gaminimas: Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vanden..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena troškinta vyne

Vištiena troškinta vyneIngridientai:10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako3 pievagrybiai3 pomidorai0,25 stiklinės sultinio0,5 stiklinės balto vynoaliejus, druska, pipiraiGaminimasTroškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulienos gabaliukų troškinysIngridientai: * 200 g kiaulienos * 6 vidutinio dydžio bulvės * 2 plonesnės morkos * 4 žiedinio kopūsto šakelės * 1 raudonasis ankštinis pipiras * druskos pagal skonį * pipirų pagal skonį * aliejaus kepimui Gamini..

Recepto vertinimas: 0

Greitas troškinys

Greitas troškinysIngridientai:1 kg kopūstų,6-7 nedidelės morkos,paprika (raudonoji, geltonoji),3-4 bulvės,žalių žirnelių,300 g sprandinės,3-4 svogūnai,majonezo,pomidorų padažo,druskos.prieskoniųaliejausGaminimasKopūstus supja..

Recepto vertinimas: 3

Aluje troškinta jautiena

Aluje troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 40 g taukų, druskos, pipirų, svogūnas, 1 šaukštas garstyčių, 0,5 l alaus, kmynų, duonos plutelių, tarkuotos citrinos žievės. Gaminimas: Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Miši..

Recepto vertinimas: 4

Aluje troškintas kumpis

Aluje troškintas kumpisIngridientai:1,5-2 kg kiaulienos kumpio, 2 buteliai kartaus alaus, 6 laurų lapai, 2 svogūnai, 2 salierų gumbai, cukraus.Gaminimas Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilo..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 ..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jautiena su slyvomis

Troškinta jautiena su slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, šaukštas miltų, 60 g riebalų, 2 svogūnai, šaukštas pomidorų padažo, 150 g džiovintų slyvų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, pavolioti miltuose ir pakepti. Tada mėsą apibarstyti ..

Recepto vertinimas: 3

Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais

Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.750 g krūtininės arba mentės, 2.2 šaukštai riebalų, 3.3-4 dideli arba 8-10 mažų svogūnų, 4.200 g šviežių arba 150 g sūdytų grybų, 5.2 stiklinės pomidorų sulčių arba konservtuotų pomidorų, 6.1,..

Recepto vertinimas: 2

Čili kon karne troškinys

Čili kon karne troškinysIngridientai:500 g jautienos, 500 g kiaulienos, 50 g kiaulinių taukų, 250 ml mėsos sultinio, 1 skiltelė česnako, 1 svogūnas, 500g pomidorų, 2 žaliojo pipiro ankštys, 20 g kukurūzų (arba bulvių) krakmolo, 100 g raudonųjų (spalvotųjų) pupelių, kmynų..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių sultyse troškinta višta

Obuolių sultyse troškinta vištaIngridientai:Višta (maždaug 1 kg.), šaukštas sviesto, pusė šaukšto miltų, 3 skiltelės česnako, 10 alyvuogių, 250 ml. obuolių sulčių, 200 ml. sultinio, lauro lapelis, 2 šaukštai smulkiai pjaustytų petražolių, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Viš..

Recepto vertinimas: 4

Grietinėlėje troškintos bulvės

Grietinėlėje troškintos bulvėsIngridientai:10 bulvių, 1 stiklinė grietinėlės, ryšulėlis krapų, tarkuoto sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Išvalytas bulves supjaustyti griežinėliais ir sudėti į indą, kuriame troškinsite (geriausiai į molinį). Pasūdyti, papipirinti ir užpilti g..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas]

Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g sviesto, 3.2-3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti 20-30g. sveriančiais kubelia..

Recepto vertinimas: 0

Garuose troškintos daržovės

Garuose troškintos daržovės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 asmeniui1 paprika, 2-3 skiltelės česnako, 1 kriaušė, 100 g žiedinio kopūsto, 1 bulvė, 1 morka, 100 g brokolių, 50 g šparaginių pupelių. Gaminimas: Nuplauti daržoves, supjaustyti, sudėti į šaltą puodą, įjungti virykl..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti šparaginiai žirniai

Troškinti šparaginiai žirniaiIngridientai:Jaunų šparaginių žirnių ankščių,50 g sviesto,200 g grietinės, krapų šakelių,druskos.GaminimasNuplauname ankštis ir paverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet į puodą &..

Recepto vertinimas: 5

Grietinėje troškinti kalmarai

Grietinėje troškinti kalmaraiIngridientai:800g virtų kalmarų, 3 svogūnai, 100g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės vandens, ryšulėlis petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvoli..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13