Troškiniai, troškinių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troškiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Daržovių troškinys su dešrelėmis

Porus supjaustome griezineliais, morkas ir salierus supjaustome plonais siaudeliais. Bulves, svoguna ir sonine supjaustome kubeliais. I inda, skirta troskinimui, supilame alieju, pakepiname kiaulienos sonine, sudedame visas darzoves, isskyrus porus, pakepiname. Supilame sultini, sudedame desreles, v..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis

Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kopūstus nuplauti. Į puodą dėti riebalus, kiaulės kojeles ir ant viršaus kopūstus. Užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa bus minkšta, dėti prieskonių ir druskos (pagal skonį). Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti. Į pusdu..

Recepto vertinimas: 3

Vegetariškas troškinys

Morką sutarkuojame burokine trintuve ir apkepame aliejuje. Baigiant kepti sudedame susmulkintą svogūną ir apkepame. 5 minutes apverdame daržoves ir trumpai pakepame su morkomis ir svogūnais. Sumaišome trakmolą su vandeniu ir maišydami užviriname su daržovėmis. Sudedame smulkintus krapus..

Recepto vertinimas: 0

Ragaišis su troškintais kopūstais

Stiklinėje ištrinti mieles ir cukrų., kad pasidarytų skysta tyrė. Pašildytą pieną, 1/3 miltų ir mieles supilti į dubenį. Užmaišyti tešlą ir pastatyti šiltai, kad pakiltų. Pakilusią gerai išminkyti, suberiant tikusius miltus bei druską. Sudėti į kepinių formą, pateptą rieba..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys "Kinietiškas"

Paukštieną supjaustyti nedideliais gabaliukais (šiek tiek storesniais už pirštą), įpilti sojų padažo, šaukštą aliejaus, paukštienos prieskonių, druskos, juod. pipirų, šaukštą nestipraus (6%) aromatingo acto mėsą galima marinuoti ilgiau, galima ir iš karto kepti. Paukštieną ap..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių troškinys su ananasais ir vištų sparneliais

Vištos sparnelius įtrinkite prieskoniais, apkepkite, sudėkite į puodą su verdančiu sultiniu ir troškinkite. Keptuvėje apkepkite supjaustytas bulves, morką, svogūną ir česnako skilteles (nenuluptas), sudėkite į puodą su sparneliais, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite apie 15-2..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų su grybais troškinys

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus sudėti į troškinimo indą,..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, pupelių ir kopūstų troškinys

Pupeles nuplauti, pamerkti ir tame pačiame vandenyje isvirti. Baigiant virti pasūdyti, įmesti lauro lapelį, pipirų. Nuskustas bulves supjaustyti kubeliais, smulkiai supjaustyti kopūstą, viską sudėti į puodą, kuriame verda pupelės, dar pridėti supjaustytą ir su riebalais pakepintą svog..

Recepto vertinimas: 0

Tinginėlio troškinys (Ramunės) (foto)

Aliejų įkaitiname, sudedame supjasutytas dešreles ir pakepiname, kad apskrustų. Tuomet sudedame pupeles, česnaką, pomidorų padažą arba pomidorus, įpilame truputį vandens, suberiame prieskonius, išmaišome ir patroškiname apie 10-15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su grybais

Mėsą atskirti nuo kaulų, supjaustyti nedideliais gabalėliais ir šiek tiek apkepinti. Iš kaulų išvirti sultinį. Grybus ir prieskonines daržoves patroškinti margarine, įpilti sultinio, sudėti vištienos gabalėlius, uždengti ir viską ištroškinti. Tuomet supilti su šaltu sultiniu sum..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽU

Isplauti ir isvalyti kalmarus, 10 min. palaikyti verdanciame vandenyje.Kalmarus truputi atvesinti ir supjaustyti siaudeliais. Smulkiai supjaustyti svogunus.Sviesta istirpinti keptuveje ir jame pakepinti svogunus, po to sudeti kalmarus ir kartu pakepinti dar 5 min. Paskiau ipilti vandens, tiek kad vi..

Recepto vertinimas: 0

Arbatoje troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patroškinti. Baigiant troškinti, mėsą apibarstyti arbatžolėmis, sudėti supjaustytą obuolį, supilti mėsos sultinį ir dar 10 minučių patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS"

Mesa supjaustoma lazdelemis,pabarstoma prieskoniais,apvoliojama krakmole ir pakepame su riebalais.Apkepus mesai,dedama supjaustyta lazdelemis paprika,ananasai,marinuoti agurkai.Pilamos ananasu,marinuotu agurku sultys,truputi patroskinama,uzdengus keptuve.Pabaigoje dedami pomidorai ir pomidoru padaz..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta kiauliena su padažu

Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškintuve. Juose pakepinti supjaustytą mėsą. Kiek vėliau sudėti supjaustytą svogūną, salierą. Užpilti karštu vandeniu, įdėti supjaustytą agurką, ir viską troškinti 1 valandą. Baigiant troškinti, įdėti druskos, pipirų. Supilti vandenyje i..

Recepto vertinimas: 0

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Dali lašinukų supjaustyti pailgais trypeliais ir prismaigstyti kiškį. Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių. Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat pakepinti. Paskui įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant tro..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena

Džiovintus grybus nuplauti, užpilti stikline vandens ir pusvalandį pamirkyti. Mėsą supjaustyti griežinėliais ir apkepinti taukuose. Toje pat keptuvėje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, o kai šie pagels, apibarstyti juos miltais ir kepinti, kol šie apskrus. Į keptuvę subert..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir troškinama 30—40 min. Tada sudedamos daržovės (jos gali būti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos..

Recepto vertinimas: 0

Šprotų ir bulvių troškinys

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Pusę svogūnų sudėkite ant riebalais ištepto kepimo indo dugno, užpilkite 1 valgomąjį šaukštą ančiuvių arba šprotų padažo, sudėkite supjaustytas bulves ir smulkintus ančiuvius (šprotus). Sudėkite likusius svogūnus. Išplakite kiaušinius su ..

Recepto vertinimas: 0

Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais

Paruoštą kiškį supjaustyti gabalais ir įtrinti juos druska. Troškintuve paspirginti lašinukus, sudėti kiškienos gabalus ir apkepinti. Pridėti svogūno (galima ir grybų). Kopūstus ir tarkuotus obuolius sudėti ant mėsos, įpilti sultinio, kad nesviltų, ir uždengus dangčiu troškint..

Recepto vertinimas: 2

Troškinti ryžiai su mėsa

Imkite pusę nurodyto sviesto ir pakepinkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada sudėkite česnaką ir dar truputį pakepinkite. Išimkite iš keptuvės. Kepenėlės ir kiaulieną pakepinkite 2-3 minutes. Kepamą kiaulieną susmulkinkite šakute. SUdėkite daržoves ir kepkite 2-3 minutes. Suber..

Recepto vertinimas: 0

Aštri troškinta aviena su ryžiais

Mėsą supjaustyti šiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogūnais ir česnaku, įdėti prieskonių ir įpilti karšto vandens, kad vos apsemtų. Troškinti ant mažos ugnies. Kai mėsa suminkštes (išėmus lauro lapelį ir gvazdikėlius), sumaišyti ją su virtais ryžiais.&..

Recepto vertinimas: 0

Kubietiškai troškinta vištiena su kukurūzais

Pomidorus nulupkite, išimkite sėklas; sumalkite drauge su ankštiniu pipiru, nuluptais svogūnais ir skiltale česnako. Vištą supjaustykite į 6 dalis. Keptuve ištirpdykite sviestą, apkepinkite jame vištieną ir maltas daržoves, pasūdykite, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėm..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su pievagrybiais

Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi sup..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies troškinys

Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami margarine. Bulvės supjaustomos griežinėliais, atšildyta žuvis — gabaliukais. Viskas sudedama į greitpuodį, uždedami supjaustyti pomidorai ar pomidorų pastos, pasūdomą, sudedami prieskoniai, užpilama 0,5 1 karšto vandens ir, sandari..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13