Uogienės, uogienių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai uogienės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/uogienes/2

Puslapiai: 1 2 3

ERŠKĖTROŽIŲ UOGIENĖ

ERŠKĖTROŽIŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg erškėtrožių1,5 kg cukraus400 ml vandens100 ml degtinėsGaminimasNevisiškai prinokusias uogas nuplauti išvalyti nuo sėklų. Puseles perplauti šalto vandens srove, kad neliktų pukelių..

Recepto vertinimas: 2

Putinų uogienė

Putinų uogienėIngridientai:1 kg putinų, 1,2 kg cukraus, 1 stiklinė vandensGaminimasNuplautus vaisius 5-6 min. pakaitinti 80-95° C temperatūroje. Išgriebtus iš vandens atvėsinti šaltu vandeniu. Vandenį nuvarvinti ir uogas užpilti cukrumi. Palaik..

Recepto vertinimas: 2

NEKTARINŲ UOGIENĖ

NEKTARINŲ UOGIENĖIngridientai:1kg nektarinų500g cukraus1 citrina apie 1cm imbiero šakniesGaminimasNektarinus nuplauti, išimti kauliukus ir supjaustyti ketvirčiais. Tada nektarinus dedame į orkaitę ir kepame apie 40 min. įkaitintoje iki 130C. Paskui pertri..

Recepto vertinimas: 2

Cukinijų uogienė su citrinomis

Cukinijų uogienė su citrinomisIngridientai:1 kg cukinijų; 2 citrinos; 700 g cukraus.Gaminimas Cukinijas supjaustyti gabaliukais, supilti 200 g cukraus ir palaikyti vėsioje vietoje, kol išsiskirs sultys. Cukinijas užvirti ir virti ant silpnos ugnies 4-5 min. Po to puodą nuo ugnies nukelti ir ..

Recepto vertinimas: 4

SLUOKSNIUOTAS PYRAGAS SU CHALVA IR UOGIENE

SLUOKSNIUOTAS PYRAGAS SU CHALVA IR UOGIENEIngridientai:180 g ruginės duonos180 g uogienės220 g chalvos30 g cukraus90 ml grietinėlėsvanilėscinamonoGaminimasChalvą pertrinti, sudėti prieskonius, plaktą grietinėlę, išmaišyti. Į desertin&#..

Recepto vertinimas: 2

Vyšnių uogienė

Vyšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1k vyšnių, 1 stiklinė vandens, 1kg cukraus, apelsinų žievelių. Gaminimas: Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus. Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sir..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių uogienė

Aviečių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg aviečių, 1kg cukraus Gaminimas: Uogas suberkite į puodą sluoksniuodami su cukrumi. Laikykite šaldytuve 10-12 val. Tada virkite ant mažos ugnies nugraibydami putas apie 20 min. Karštą uogienę supilstykite į s..

Recepto vertinimas: 5

Pienių uogienė

Pienių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g pienių žiedų, 1kg cukraus, viena citrina. Gaminimas: Prisirinkite pienių žiedų, supilkite į litrą verdančio vandens, pavirkite 15 min., nukoškite, į skystymą supilkite cukrų ir dar virkite apie valandą. ..

Recepto vertinimas: 0

Rojaus obuoliukų uogienė III

Rojaus obuoliukų uogienė IIIIngridientai:1 kg rojaus obuoliukų, 1 kg cukraus, 1/2 stiklinės vandens, vienos citrinos sultys.GaminimasIš vandens ir 300 g cukraus išvirti sirupą. Sirupą atvėsinti iki 75-80° C ir užpilti ant verdančiame vandenyje ..

Recepto vertinimas: 0

MĖLYNIŲ UOGIENĖ

MĖLYNIŲ UOGIENĖIngridientai:1kg mėlynių500g cukrausGaminimasUogas nuplauti, apdžiovinti. Mėlynes sudėti į indą, kuriame virsime ir pastatome virti ant silpnos ugnies. Po truputi supilame cukrų. Kai užverda, verdame dar apie 30 min. Paskui s..

Recepto vertinimas: 0

Rojaus obuoliukų uogienė I

Rojaus obuoliukų uogienė IIngridientai:1 kg rojaus obuoliukų, 1 kg cukraus, 2 stiklinės vandensGaminimasRojaus obuoliukus su vaiskočiais blanširuoti 95° C vandenyje 10 min. Šaltame vandenyje atvėsintus obuoliukus sudėti į karštą sirupą..

Recepto vertinimas: 4

Plokštainis su uogiene

Plokštainis su uogiene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 30g mielių, 3.2 kiaušiniai, 4.2 tryniai, pusė stiklinės cukraus, 5.3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių kubelių uogienė (Ramunės)

Kriaušių kubelių uogienė (Ramunės)Ingridientai:2 kg kriaušių, 3 kg cukraus, 10 gvazdikėlių.Gaminimas Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų ir morkų uogienė

Cukinijų ir morkų uogienėIngridientai:1 kg cukinijų; 500 g morkų; 600 g cukraus; Pagal skonį citrinų rūgšties; 2 pak. vanilinio cukraus.Gaminimas Cukiniją nulupti, išimti sėklas su jas gaubiančiu minkštimu ir supjaustyti 1,5-2 cm kubeliais. Paruoštas cukinijas užpilti cukrumi, parū..

Recepto vertinimas: 4

Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)

Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)Ingridientai:1 kg. gervuogių, 700 g. žemuogių, 2 stiklinės vandens, 1,3 kg. cukraus, 2 citrinų nutarkuotos žievelės.Gaminimas Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į jį suberiame perrinktas ir nuplautas uogas. Verdame, kol gervuogės ims b..

Recepto vertinimas: 0

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENEIngridientai:(4 porcijoms)125 g miltų1 šaukštas cukraus1 žiupsnelis druskos250 ml pieno2 kiaušiniai125 g sviestokarčiųjų apelsinų uogienėscukraus pudrosGaminimasSumaišyti miltus, cukrų ir druską, juos ..

Recepto vertinimas: 5

Citrinų uogienė moliūge

Citrinų uogienė moliūge Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg moliūgas (1 kg išvalyto) pirmajam nuovirui: 1 l vandens 50 ml 24% gryno acto arba 100 ml 12% acto spirito 2 valgomieji šaukštai druskos antrajam nuovirui: 500 ml vandens 500 ml smulkaus cukraus 150 ml šviežiai išspaustų cit..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų serbentų uogienė

Raudonųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg raudonųjų serbentų, 1.2kg cukraus. Gaminimas: Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama..

Recepto vertinimas: 1

Šokoladiniai keksiukai su abrikosų uogiene

Šokoladiniai keksiukai su abrikosų uogieneIngridientai:100 g juodojo šokolado,2 kiaušiniai,100 g sviesto,2 šaukštai midaus balzamo,2 šaukštai cukraus,1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus,4-5 šaukštai miltų,1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių.GaminimasŠokoladą ištirpiname ..

Recepto vertinimas: 0

ŠERMUKŠNIŲ UOGIENĖ

ŠERMUKŠNIŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg uogų, 1 kg cukraus, 2 stiklinės vandens.GaminimasGeriausia šermukšnių uogas skinti po pirmųjų šalnų. Nuplautas užpilame šaltu vandeniu ir kaitiname iki virimo. Pakeičiame vandenį ..

Recepto vertinimas: 3

AGRASTŲ UOGIENĖ

AGRASTŲ UOGIENĖIngridientai:1 kg uogų, 1,5-2 kg cukraus, 1-2 stiklinės vandens.GaminimasIš cukraus ir vandens išverdame sirupą, atvėsiname ir užpilame ant uogų. Kitą dieną sirupą nupilame, užverdame, atvėsiname iki 40 °C tem..

Recepto vertinimas: 2

Aviečių uogienės kremas

Aviečių uogienės kremas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės grietinėlės, 1 stiklinė aviečių uogienės, 0,5 stiklinės vandens, 7 šaukštai želatinos. Gaminimas: Suplaktą grietinėlę sumaišyti su uogomis. Supilti šiltame vandenyje ištirpintą želatiną ir išmaišius viską ..

Recepto vertinimas: 0

Virti obuoliai su uogiene

Virti obuoliai su uogieneIngridientai:4 obuoliai, 100 g cukraus, l/2l vandens, 100 g uogienės.Gaminimas Iš vandens ir cukraus išverdamas sirupas. Obuoliai nulupami, išpjaunami sėklalizdžiai (tik ką nulupti dedami į parūgštintą vandenį). Po to obuoliai sumetami į verdantį sirupą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų uogienė

Slyvų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3kg slyvų, 1kg cukraus, 6vnt gvazdikėlių. Gaminimas: Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir ant slyvų puselių užberkite cukrų. Laikykite, kol išsiskirs sultys. Tada užvirinkite ir palikite 12 val. Po to ..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis su uogiene

Plokštainis su uogieneIngridientai:5—6 bulvės, 3 šaukštai miltų, 2—3 kiaušiniai, cukraus, 50 g sviesto, uogienės, druskos.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdomą ir viskas gerai sumaišoma. Tešla plonu sluoksniu kreči..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3