20 rezultatų ieškant "lygiomis"

Salotos Antipasto

Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas

Grybų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 stiklinės miltų vandeniu skiestas pienas (lygiomis dalimis) šaukštas aliejaus kiaušinis ½ šaukštelio kepimo miltelių Faršui: 1 kg grybų didelis svogūnas šaukštas miltų 2 šaukštai sviesto 150 g fermentinio sūrio pipirų, druskos Ga..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir virtų bulvių bandelės

Grybų ir virtų bulvių bandelės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 800 g virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba grietinės, druskos, 3 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių, 5 šaukštai miltų. Padažui: 1 šaukštas svie..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su pomidorais

Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos "Morocco"

Krevečių salotos "Morocco"Ingridientai: Agurkas 4 kietai virti kiaušiniai Raudonoji paprika 12-16 krevečių ( be kiautų) (virtos šaldytos) Majonezas Kečupas Gaminimo būdas: Agurką , papriką supjaustyti kubeliais. Krevetes atsildyt, nupilt vandenį. Majonezą su ke�..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai

Grybų kotletaiIngridientai: 500 g sūdytų grybų 2 vidutinės galvos svogūnų 150 g grikių 50g sviesto druskos pipirų kiaušinis džiūvesėlių miltų aliejaus kepimui Gaminimas: Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išv..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota jautienos išpjova

Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..

Recepto vertinimas: 5

Sveikatos salotos

Sveikatos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Žalias burokėlis, obuolys,2.morka (lygiomis dalimis), 3.česnakas, 4.petražolė, 5.salieras, 6.svogūnų laiškų, 7.kopūstas, krienų, 8.šaukštelis medaus, aliejaus Gaminimas: Daržoves sutarkuoti (kopūstą supjaustyti) ir gerai išmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mariola"

Tortas "Mariola" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.7 kiaušiniai 2.14 šaukštų cukraus 3.250 g margarino 4.9 šaukštai želatinos 5.3 šaukštai kakavos 6.1 pakelis citrinų želė apelsinų skiltelės Gaminimas: Pruošti 3 stiklines. Į kiekvieną įpilti po 3 šaukštelius ža..

Recepto vertinimas: 0

Salotos

Salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Lygiomis dalimis : špinatų lapai, dilgėlės, pienių lapai, 2-3 lapinės salotos, 1 kiaušinis, ridikėlių, užpilas - pagal skonį. Gaminimas: Dilgėles, pienes nuplikyti verdančiu vandeniu. Visas žalias daržoves suplėšyti, ridikėlius supja..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..

Recepto vertinimas: 0

Virtas karšis su krienais ir obuoliais

Virtas karšis su krienais ir obuoliais Ingridientai:1 kg karšio, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2—3 antaniniai obuoliai, cukraus, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį, druskos.Gaminimas Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyseIngridientai:1 kg. jautienos nugarinės filė, 0,5 stiklinės acto arba 2 citrinų sultys, šaukštas cukraus, šaukštelis druskos, maltų juodųjų pipirų, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 2 šaukštai aliejaus, 5 kadagių uogos, 2-3 lauro lapeliai,..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su krevetėmis

Vaisių salotos su krevetėmisIngridientai:1 obuolys, 1 bananas, 1 persikas, 150 g. krevečių, 1 greipfrutas, majonezas, kečupas.Gaminimas Pasūdytame vandenyje 5-7 min. pavirkite šviežias krevetes, tuomet nuvalykite odeles. Nulupkite bananą, iš persiko išimkite kauliuką, iš obuolio - sėk..

Recepto vertinimas: 5

TORTAS "MARIOLA"

TORTAS "MARIOLA"Ingridientai:7 kiaušiniai14 šaukštų cukraus250 g margarino9 šaukštai želatinos3 šaukštai kakavos1 pakelis citrinų želėapelsinų skiltelėsGaminimasParuošti 3 stiklines. Į kiekvieną įpilti po 3 ..

Recepto vertinimas: 0

SPANGUOLIŲ IR MOLIŪGŲ TYRĖ

SPANGUOLIŲ IR MOLIŪGŲ TYRĖIngridientai:---GaminimasIš spanguolių išspaudžiamos sultys su minkštimu. Moliūgas nulupamas, išskobiamas minkštimas, supjaustoma ilgais gabalais, kurie verdami, kol sumunkštėja. Išgriebiami ir pertr..

Recepto vertinimas: 0

Kremas su braškėmis

Kremas su braškėmisIngridientai:(5-6 porcijos)1 indelis kondensuoto pieno,400 g pieno,2 šaukštai konjako,2 šaukštai želatinos,15-18 didelių braškių,1 pakelis vanilinio cukraus.Papuošimui:5-6 mažos braškės,100 g grietinėlė..

Recepto vertinimas: 5

Keptas jūros ešerys folijoje

Keptas jūros ešerys folijojeIngridientai:jūros ešerio file,rokiskio sūris,morkos,brokolio žiedeliai,majonezas,truputis aliejaus.GaminimasKiekvienam ešerio gabaleliui naudojamas atskiras folijos gabalelis. Ant folijos užpilti truputuka aliejaus, dedama žuv..

Recepto vertinimas: 0

Sveikas zuvies receptas

Sveikas zuvies receptasIngridientai:Geriausia 1 kg riebios žuvies: karpio, lašišos, upėtakio, šamo ir kt. Svogūnas, česnakas, ir kt. prieskoniaiGaminimasŽuvies gabaliukus reikia pamirkyti marinate, paruoštame iš citrinų sulčių (galima ..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Anties krūtinėlė su apelsinų padažuIngridientai:anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lap..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: lygiomis