7 rezultatų ieškant "nemaltu"

Silkė pomidorų padaže

Silkė pomidorų padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g silkės 20g svogūno 15g saulėgražų aliejaus 20g pomidorų tyrės cukraus pipirų lauro lapelių acto Gaminimas: Svogūnų galvelės smulkiai supiaustomos, pakepinamos aliejuje, pridedama pomidorų tyrės ir dar pakepinama. Paskiau į..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su svogūnais

Troškinta jautiena su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g jautienos, 120 g svogūnų, 100 g sultinio, 15 g sviesto, 5 g acto, 10 g vyno, 5 g miltų, lauro lapelių, kalendrų, nemaltų pipirų, druskos, maltų pipirų, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite gabalais, išmuški..

Recepto vertinimas: 0

Morkos imbiero marinate

Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero marinatas

Imbiero marinatas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais200 ml acto200 ml vandens200 gr cukraus2 šaukštai jūros druskos1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Sumaišykite puode imbierą, actą, vandenį, cukrų, druską ir pipirus. Pavir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..

Recepto vertinimas: 1

Keptas rūkytas kiaulės kumpis

Keptas rūkytas kiaulės kumpisIngridientai:kiaulės kumpis, apie 1kg. ruginių miltų, maltų ir nemaltų gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, cinamono.Gaminimas Rūkytas kiaulės kumpis nakčiai pamerkiamas į šaltą vandenį. Rytą gerai nuplaunamas ir nusausinamas. Iš ruginių miltų, užplikiu..

Recepto vertinimas: 0

Avižiniai sausainiai su datulėmis (Jūratės) (foto)

Avižiniai sausainiai su datulėmis (Jūratės) (foto)Ingridientai:3,5 stiklinės maltų avižinių dribsnių, 1 stiklinė nemaltų avižinių dribsnių, 80 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2/3 stiklinės cukraus, 1 dubenėlis datulių, 0,5 arb. š. vanilinio cukraus, 1 arb. š. kepimo miltelių.Gam..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: nemaltu