12 rezultatų ieškant "poreiki"

Koldūnai su mėsa

Koldūnai su mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai 6 šaukštai vandens druskos pagal poreikį 400-500 g miltų 450 g jautienos 450 g avienos 1 svogūno galvutė 1 šaukštas sviesto Gaminimas: Tešlos paruošimas: Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 2..

Recepto vertinimas: 4

Vėžių padažas

Vėžių padažas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 vėžių Šaukštas miltų 3 šaukštai grietinės 1 šaukštas sviesto 1 citrina 2 gabaliukai sauso buljono Gaminimas: Vėžius išvirti druska ir krapais pagardintame vandenyje. Išvirus nulupti kakliukus ir didžiąsias kojas, visa kitą sutri..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su svogūnais

Grybų padažas su svogūnais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 džiovinti grybai 3 svogūnai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 0,5 stilinės grietinės Gaminimas: Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens.Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kotletai

Avienos kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos 2 kiaušinio tryniai 2 šaukštas sviesto pora riekių batono prieskonių pagal poreikį 3 šaukštai džiūvėsėlių voliojimui 8 – 10 bulvių 5 svogūnai 2 stiklinės vandens ir šaukštas buliono 0,5 šaukšto miltų 1 šaukštas..

Recepto vertinimas: 0

Picos pagrindas / padas (plonapadė)

Picos pagrindas / padas (plonapadė) Ingridientai: 20 gramų mielių nepilna stiklinė šilto pieno 2 arbatiniai šaukšteliai druskos 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus 4 valgomieji šaukštai aliejaus 1 kiaušinis miltai pagal poreikį, kad tešla neliptu prie rankų (apie 500 gramų) Gam..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškai kepta jautiena

Prancūziškai kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.700 g jautienos be kaulų 2.12 bulvių 3.1 šaukštas sviesto 4.1 šaukštas miltų 5.1 šaukštelis buliono 6.1 šaukštelis citrinos sulčių Gaminimas: Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą su..

Recepto vertinimas: 1

Buviniai blynai su mesos idaru

Buviniai blynai su mesos idaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.Bulviu tarkiai, farsas, svogunas, druska, aliejus, kiausinis, aliejus, grietine. Gaminimas: bulves sutarkuojam, svoguna irgi,prieskoniai pagal poreiki, I ikaitinta keptuve, dedama tarkuota mase ir i viduri..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos buljonas „Konsome“

Jautienos buljonas „Konsome“ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.700 g jautienos 2.1 maža ropė 3.2 bulvės 4.1 morka 5.1 svogūnas 6.1 salieras 7.1 poras Šakelė petražolių (krapų) Gaminimas: Jautieną nuplauti, įdėti į puodą ir užpylus 15 stiklinių vandens pastatyti ant u..

Recepto vertinimas: 1

Pietūs tinginiams

Pietūs tinginiamsIngridientai:500 g faršo , 300 g fermentinio sūrio, 200 g šampinjonų , majonezas (pagal poreikį). Gaminimas Faršą pasūdykite, sudėkite į aliejumi išteptą formą. Viršų padenkite majonezo sluoksniu, sudėkite pjaustytus šampinjonus. Viską užbarstykite t..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinojeIngridientai:Pomidorų pagal poreikį3 šaukštai želatinos1 šaukštelis rūgščiosios druskosDruskaGaminimas 1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklaini..

Recepto vertinimas: 4

Sūdyta lašiša

Sūdyta lašišaIngridientai:Lašišos pagal poreikį, druska,cukrus,citrina,krapai.GaminimasLašiša paruošiame - išdorojame, nupjauname galva, išimame stubura su pagrindiniais kaulais. Pasiruošiame druskos ir cukraus mišinį santykis druskos su cukrum yra 2/1. Indo kuriame sudysite lašiša ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena jogurto marinate

Vištiena jogurto marinateIngridientai:vištienos be odelės, supjaustyta porcijomis. Marinatui: 300 g natūralaus jogurto (nesaldaus) arba kefyro, 1 stambios saldžios paprikos, 12 česnako skiltelių (galima dėti mažiau), 1 a.š. imbiero miltelių, 1 a.š. saldžios paprikos miltelių, pagal por..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: poreiki