25 rezultatų ieškant "trinta"

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Trinta moliūgo sriuba su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 valg. šaukšt. alyvų aliejaus, 1 poras, 2 skiltelės česnako, 1 kg moliūgo, 6,5 stiklinės daržovių sultinio,2 arbat. šaukšt. džiovintų čiobrelių, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų, 2 valg. šaukšt. sojos padažo, �..

Recepto vertinimas: 0

Silkių sviestas

Silkių sviestas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g sviesto, 250 g silkių, 1 stiklinė pieno, 30 g garstyčių. Gaminimas: Silkę mirkykite piene 7 valandas. Po to išimkite kaulus, sutrinkite žuvį. Sviestą išsukite, kad suminkštėtų, sudėkite trintą žuvį, garstyčias ir labai gerai i..

Recepto vertinimas: 0

Garstyčių marinatas avienai

Garstyčių marinatas avienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  3 šaukštai garstyčių miltelių 2-3 skiltelės česnako 3 šaukštai acto peletrūnų (žiupsnelis) 250 ml aliejaus 1 šaukštelis maltų paprikų 1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų 1 šaukštelis smulkintų švieži�..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 morkos, 2 bulvės, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė grietinės, druskos. Gaminimas: Morkas ir bulves supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusias pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti su sviestu..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta salierų sriuba

Pertrinta salierų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 salieras, 1 morka, 1 svogūnas, 1 – 2 tryniai, 2 šaukštai miltų, 3 l mėsos sultinio, 1 šaukštas riebalų, 3 – 4 šaukštai grietinės, druskos. Gaminimas: Mėsos sultinyje išvirti supjaustytas daržoves. Išvirus išgriebti ..

Recepto vertinimas: 4

Pertrinta griežčių sriuba

Pertrinta griežčių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 griežtis, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinėlės, 1 l vandens, cukraus, druskos. Gaminimas: Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustyt�..

Recepto vertinimas: 3

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g lapinių garbanotojų kopūstų, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 4 – 5 bulvės, 2 šaukštai sviesto, 1 – 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė pieno, druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta aguročių sriuba

Pertrinta aguročių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g aguročių, 1 morka, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 2 tryniai, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti, pertrint..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g kopūstų. 1 – 2 morkos, 1 svogūnas, 1 poras, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, pipirų, druskos. Gaminimas: Daržoves supjaustyti ir vi..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta šparagų sriuba

Pertrinta šparagų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g šparagų, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 3 – 4 šaukštai grietinės, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Šparagus ir morkas išvirti mėsos sultinyje, išgriebti iš vandens, atskirti galvutes, o likusią dalį ir..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį.  Gaminimas: Nuskust..

Recepto vertinimas: 0

Trinta porų ir petražolių sriuba

Trinta porų ir petražolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70 g porų, 1 svogūno, 100 g petražolių šaknų, 20 g sviesto, 0,75 litro daržovių sultinio, 100 g grietinėlės, 2 šaukštelių citrinos sulčių, baltųjų pipirų, druskos, 150 g krabų, 2 riekių šviesios duonos, 3..

Recepto vertinimas: 0

Trinta kalafiorų sriuba

Trinta kalafiorų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: svogunas,česnakas, imbieras-pusė šaknelio, šaldytų kalafiorų pakelis, ( arba galvutė šviežio), 3-4 bulvės,grietinės Gaminimas: Paimti puodą su stroru dugnu ir jame aliejuje pakepinti svogūną, papjaustytą šesnaką ir imb..

Recepto vertinimas: 4

Pertrinta šparagų šaltsriubė

Pertrinta šparagų šaltsriubėIngridientai:500 g šparagų 40 g sviesto 2 šaukštai balto vyno 250 ml grietinėlės 80 g jogurto 2 šaukštai citrinos sulčių 4 šaukštai pjaustytų svogūnų laiškai 3/4 šaukštelio druskosGaminimas&..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su citrina

Vištienos sriuba su citrinaIngridientai:1 vištos šlaunelė 2 svogūnai 5 stiklinės daržovių sultinio 2 skiltelės česnako 1/3 stiklinės ryžių 2-3 pievagrybiai 2 šaukštai citrinos sulčių imbiero pipirų druskosGaminimasUžvirkite sultinį, į jį įdėkite nulupt..

Recepto vertinimas: 4

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Pertrinta briuselinių kopūstų sriubaIngridientai:500 g briuselinių kopūstų 1 kub. mėsos sultinio 60 g kukurūzų miltų 50 g grietinės 20 g sviesto 8 uoginės paprikos 2 500 g briuseliniai kopūstai 1 kub. mėsos sultinys 60 g kukurūzų miltai 50 g grietinė 20 g sviestas 8 uoginės papriko..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta paprikų sriuba

Pertrinta paprikų sriubaIngridientai:3 – 4 paprikos 1 l mėsos sultinio 4 svogūnai 200 g raugintų kopūstų 50 g aliejaus 100 g balto vyno 125 g grietinėlės druskos pipirųGaminimasPaprikas perpjaukite per pusę, pašalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Pertrinta morkų sriubaIngridientai:400 g morkų 2 bulvės 1 saliero šaknis 2 – 3 svogūnai 40 g sviesto 100 g grietinėlės 20 g šviežių krapų pipirų druskosGaminimasNuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkit..

Recepto vertinimas: 5

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriaisIngridientai:2 bulvės, salieras, mažas svogūnas, ankštpipiris, 2 šaukštai grietinės, 1,5l mėsos sultinio arba vandens, petražolių lapelių, riekutė pyrago, druskos.Gaminimas Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankš..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais

Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliaisIngridientai:3—4 bulvės, 1 svogūnas, 50 g sviesto, 200 g duonos, 100 g grietinės, 1 trynys, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalais ir verdamos pasūdytame vandenyje, įdėjus svogūną, kol sumink�..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų sriuba

Citrinų sriubaIngridientai:2 dideles citrinos, 6 stiklinės vištienos sultinio, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, svogūnas, 1/2 stiklinės tirštos grietinės, stiklinė grietinės kremo, pipirų, druskos. Gaminimas Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste, suberti miltu..

Recepto vertinimas: 0

Trinta prancūziška sriuba

Trinta prancūziška sriubaIngridientai:200 g vištienos, 10 g petražolių, 10 g morkų, 10 g svogūnų, 10 g miltų, 15 g sviesto, 60 g grietinėlės, 0,5 kiaušinio trynio, 10 g špinatų, 20 g pomidorų, 20 g šparaginių pupelių, druskos.Gaminimas Vištieną kartu su svogūnais iš..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos

Tuno salotosIngridientai:400 g tuno (šviežaus arba konservuoto), dėžutė konservuotų pupelių, 0,5 stiklinės supjaustytų alyvuogių (be kauliukų), 0,25 stiklinės susmulkintų svogūnų, 250 g konservuotų žaliųjų pupelių, salotų lapų, 2 plonais griežinėliais supjaustyti pomidora..

Recepto vertinimas: 0

Žirnių sriuba

Žirnių sriuba Ingridientai: 160 gramų žirnių, 550 gramų bulvių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 svogūnas, 40 gramų pomidorų padažo, petražolių arba koriandro, 2 skiltelės česnako, raudonėlio, mairūno, kajeno pipirų, druskos Gaminimas Į perkoštą sultinį sud�..

Recepto vertinimas: 3

Pupelių sriuba su mėsa

Pupelių sriuba su mėsaIngridientai:430 g mėsos, 200g pupelių, 1 svogūnas, 0,5 stiklinės pomidorų padažo, 2 skilteles česnako, petražolių arba koriandro, raudonėlio, mairūno, druskos, raudonųjų pipirų.Gaminimas Didelius mėsos gabaliukus pakepinti keptuvėje ir pagaminti sultin..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: trinta