Bulvės, bulvių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/bulves/11
TroškėIngridientai:8—10 bulvių, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė pasukų, svogūnų laiškų, krapų, petražolių lapelių, mairūnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įd..
Recepto vertinimas:
Trinta sriubaIngridientai:2-3 brokoliai, 1-2 morkos,3-4 bulvės,petražolių,krapų,vegetos bei priekonių (pagal skoni),žirnių,paprikos,česnakų, svogūnų.GaminimasMorkas, bulves, petražoles, krapus, žirnius, papriką, česnakus bei ..
Recepto vertinimas:
Veršienos pjausniai (šniceliai)
Veršienos pjausniai (šniceliai)Ingridientai:600 g veršienos, 40 g riebalų, 20 g sviesto užpylimui, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno i�..
Recepto vertinimas:
Aluje troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 40 g taukų, druskos, pipirų, svogūnas, 1 šaukštas garstyčių, 0,5 l alaus, kmynų, duonos plutelių, tarkuotos citrinos žievės. Gaminimas: Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Miši..
Recepto vertinimas:
KEPTAS EŠERYSIngridientai:Jūros ešerys 2 vnt, spalvoti saldieji pipirai 40 g, morkos 40 g, salotų lapai 15 g, bulvės 200 g, garstyčios 15 g, sviestas 20 g, ciberžolė 2 g, druska, pipirai, žolelių aliejus 5 g.GaminimasŽuvies filė atskiriama ..
Recepto vertinimas:
Kepta lydekaIngridientai:1kg lydekos, prieskonių, 2 šaukštai aliejaus ar lydyto sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 citrina arba citrinos rūgšties, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su ..
Recepto vertinimas:
Lydeka, kepta su lašinukaisIngridientai:1kg lydekos, 100 g šviežių lašinukų, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūnų), prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruošta lydeka nusau..
Recepto vertinimas:
Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 bulvių 300 g kiaulienos stiklinė pieno 2 šaukštai miltų 2 kiaušiniai 2 svogūnai pusė šaukštelio mairūno druskos Gaminimas: Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu vandeniu, suberiami miltai, įm..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 bulvių 300 g kiaulienos stiklinė pieno 2 šaukštai miltų 2 kiaušiniai 2 svogūnai pusė šaukštelio mairūno druskos Gaminimas: Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu vandeniu, suberiami miltai, įm..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su pievagrybiais
Bulvių sriuba su pievagrybiaisIngridientai:500 g bulvių; 1 l daržovių sultinio; 250 g pievagrybių; 1 svogūnas; 2 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 lauro lapas; 2 grūdeliai kvapiųjų pipirų; 1 valg. š. smulkintų petražolių; Druskos ir pipirų; Grietinės.Gaminimas Bulves nuskusti..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su pievagrybiais
Bulvių sriuba su pievagrybiaisIngridientai:500 g bulvių; 1 l daržovių sultinio; 250 g pievagrybių; 1 svogūnas; 2 valg. š. sviesto; 1 valg. š. miltų; 1 lauro lapas; 2 grūdeliai kvapiųjų pipirų; 1 valg. š. smulkintų petražolių; Druskos ir pipirų; Grietinės.Gaminimas Bulves nuskusti..
Recepto vertinimas:
Keptas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskonių, miltų ar džiūvėsėlių pavoliojimui, riebalų (aliejaus) kepimui, druskos.Gaminimas Paruošti karosai pasūdomi su prieskoniais sumaišyta druska, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose, kepami nepjaustyti. Patiekiami pašildytame pus..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 5 g miltų, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 15 g sviesto, 150 g daržovių, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. �..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Žuvies pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g menkės, supjaustytos nedideliais gabalėliais 350 g šviesaus makaronų padažo 500 g griežinėliais pjaustytų bulvių Aliejaus Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Dideliame inde žuvį sumaišome su padažu. Supilame į formą..
Recepto vertinimas:
Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelės
Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelėsIngridientai:6 vištų blauzdelės,1 kiaušinis,2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,3 šaukštai grietinėlės,1 stiklinė virtų voveraičių, žali..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..
Recepto vertinimas:
Bulvės folijojeIngridientai:4 didelės bulvės 1 aitrioji paprika 1 skiltelė česnako 2 svogūnai 1 šaukštas sviesto 2 pomidorai 160 g kumpio 200 g grietinės 1/2 šaukštelio maltų raudonųjų pipirų 3 šaukštai pomidorų padažo 1 šaukš..
Recepto vertinimas:
Bulvės folijojeIngridientai:4 didelės bulvės 1 aitrioji paprika 1 skiltelė česnako 2 svogūnai 1 šaukštas sviesto 2 pomidorai 160 g kumpio 200 g grietinės 1/2 šaukštelio maltų raudonųjų pipirų 3 šaukštai pomidorų padažo 1 šaukš..
Recepto vertinimas:
KEPTAS SŪRISIngridientai:0.5 kg fermentinio sūrio4 šaukštai maltų džiūvesėlių100 g smulkintų graikinių riešutų2 kiaušinių baltymaidruskosaliejausGaminimasSupjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ..
Recepto vertinimas:
Mėsos "kasytės" su granatų padažu
Mėsos "kasytės" su granatų padažuIngridientai:1,5 kg avienos. Marinatui: citrina, svogūnas, 2 skiltelės česnako, 30 g brendžio, 50 g sauso raudonojo vyno, druskos, pipirų. Padažui: didelis granatas, 150 g sauso raudonojo vyno, česnako skiltelė, granatų ekstrakto.Gaminimas Mėsą s..
Recepto vertinimas:
Vištiena su voveraitėmisIngridientai:1 kg maltos vištienos,2 kiaušiniai,3 piene išmirkytos batono riekelės, druskos, vištienos prieskonių, svogūnų miltelių arba keptuvėje su aliejumi keptas svogūnas,1 šaukštas krakmolo,0,5 l ..
Recepto vertinimas:
Bulvių šnicelis su daržovėmisIngridientai:500 g bulvių 1 morka 3 kiaušiniai petražolių 1 pastarnoko šaknis 1 saliero šaknis 2 šaukštai miltų 2 šaukštai džiūvėsėlių 4 šaukštai aliejaus 1/2 stiklinės grietinės druskosGaminim..
Recepto vertinimas:
Bulvių šnicelis su daržovėmisIngridientai:500 g bulvių 1 morka 3 kiaušiniai petražolių 1 pastarnoko šaknis 1 saliero šaknis 2 šaukštai miltų 2 šaukštai džiūvėsėlių 4 šaukštai aliejaus 1/2 stiklinės grietinės druskosGaminim..
Recepto vertinimas: