Bulvės, bulvių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/bulves/3

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..

Recepto vertinimas: 4

Keptas įdarytas karpis

Keptas įdarytas karpisIngridientai:1 kg karpio, 100 g sviesto, 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės grietinėlės, prieskonių (muskato riešuto, pipirų, kalendros), prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūn..

Recepto vertinimas: 4

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)

Keptos tortilijos su kiauliena (Garnachas)Ingridientai:½ baltojo svogūno; 1-2 česnako skiltelės; 1 morka; 1 šakelė čiobrelių; 1 lauro lapas; 300 g kiaulienos; 2 bulvės. Aliejaus kepimui; 12 mažų tortilijų, maždaug 8 cm skersmens. Padažui: 2 dideli pomidorai; ½ mažo svogūno; 1-..

Recepto vertinimas: 2

Kalafijorai

Kalafijorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 Kalafijoras 2vidutinių svogunu 2skilteliu cesnako 2dideles morkos 200ml grietinėlės grietines sviesto druskos pipirų sojos padažo Gaminimas: Nuplauname kalafijorą ir pasmulkine (nepjaustom o lauzom jis juk lengvai smulkinasi po šakele) dedam..

Recepto vertinimas: 4

Mėsos kukuliai su ryžiais

Mėsos kukuliai su ryžiaisIngridientai:1/2kg kiaulienos, 2 šaukštai ryžių, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, sviesto svogūnams pakepinti ir 1 stiklinė sultinio jiems troškinti, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės padažui paskaninti.Gaminimas Mėsa sumalama, sumaišoma su išvirtais..

Recepto vertinimas: 5

Voveruškos su lašiniukais

Voveruškos su lašiniukaisIngridientai:1/2 kg voveruškų, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Voveruškas nuplaunamos, nupjovus kotelius, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5—10 min. Paskui supilamos į kiaurasamtį ir nuvarvina..

Recepto vertinimas: 3

Armėniška sriuba

Armėniška sriubaIngridientai: 500-700g jautienos antrekoto arba avienos 1 baklažano 2 saldžių paprikų 1 didelių morkų 2-3 bulvės 2 galvos svogūnų 2 aitriosios paprikos (čili) 0,5l pomidorų pastos baziliko pipirų lauro lapų druskos 2,5 l vandens alyvų aliejaus Paruo..

Recepto vertinimas: 4

Raugintų agurkų sriuba

Raugintų agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5l kiaulienos arba vištienos sultinio, 4-5 rauginti agurkai, 2 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 5 juodieji pipirai, aliejaus DELIKATE kepimui Gaminimas: Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkint..

Recepto vertinimas: 3

Ukrainietiški barščiai (Natalijos)

Ukrainietiški barščiai (Natalijos)Ingridientai:Marinuoti burokėliai; Rauginti kopūstai (gali būti ir švieži); Morkos; Bulvės; Rūkyti šonkauliukai; Prieskoniai (lauro lapas, druska, pipirai).Gaminimas Apverdame šonkauliukus, į vandenį įdedame 1 lauro lapą, druskos, pipirų. Kai mėsa..

Recepto vertinimas: 4

TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBAIngridientai:100 g pievagrybių, 20 g svogūnų, 30 g bulvių, 30 g grietinėlės, 5 g grybų sultinio, 5 g saldžiųjų paprikų, 3 g žolelių aliejaus, 5 g salotų lapų, 15 g aliejaus, 3 g saldžių..

Recepto vertinimas: 2

Bulviniai kukuliai

Bulviniai kukuliaiIngridientai:7- 8 bulvės,2 šaukštai miltų,1 kiaušinis (jeigu bulvės didelės, tai 2 kiaušiniai),25 g sviesto,1 šaukšto krakmolo (jeigu bulvės didelės, tai daugiau reikia),druskos.GaminimasSu lupenomis išvirtos bulvės nulupamos (tik nepervirkit!) ir sugrūdamos, suberia..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai kukuliai

Bulviniai kukuliaiIngridientai:7- 8 bulvės,2 šaukštai miltų,1 kiaušinis (jeigu bulvės didelės, tai 2 kiaušiniai),25 g sviesto,1 šaukšto krakmolo (jeigu bulvės didelės, tai daugiau reikia),druskos.GaminimasSu lupenomis išvirtos bulvės nulupamos (tik nepervirkit!) ir sugrūdamos, suberia..

Recepto vertinimas: 4

Mėsa įdarytos bulvės

Mėsa įdarytos bulvėsIngridientai:6—8 bulvės, 300 g faršo, 2 riekutės pyrago, 2 svogūnai, morka, 50 g margarino, 2 šaukštai pomidorų pastos, mairūno, druskos.Gaminimas Virtos bulvės nulupamos, išgremžiamas vidus ir į tuštumas pridedama įdaro. Greitpuodyje ištirpinamas..

Recepto vertinimas: 4

Mėsa įdarytos bulvės

Mėsa įdarytos bulvėsIngridientai:6—8 bulvės, 300 g faršo, 2 riekutės pyrago, 2 svogūnai, morka, 50 g margarino, 2 šaukštai pomidorų pastos, mairūno, druskos.Gaminimas Virtos bulvės nulupamos, išgremžiamas vidus ir į tuštumas pridedama įdaro. Greitpuodyje ištirpinamas..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..

Recepto vertinimas: 5

BULVINIAI VEDARAI

BULVINIAI VEDARAIIngridientai:10 bulvių200 g lašiniukų2 svogūnaipusė šaukštelio mairūno arba maltų pipirųkiaulės plonųjų žarnųdruskosGaminimasNuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir paspirg..

Recepto vertinimas: 4

BULVINIAI VEDARAI

BULVINIAI VEDARAIIngridientai:10 bulvių200 g lašiniukų2 svogūnaipusė šaukštelio mairūno arba maltų pipirųkiaulės plonųjų žarnųdruskosGaminimasNuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir paspirg..

Recepto vertinimas: 4

Troškinys su faršu

Troškinys su faršuIngridientai:400 g faršo,1 didelė paprika (raudona arba žalia),2 didelės morkos,200 g. virtų pupelių,Magi kubelis, pomidorų padažo.GaminimasĮ švarią keptuvę dedame faršą, įpilame vandens, kad apsemtų ir troškiname keptuvėje su dangčiu 5-10 min. Troškintą far..

Recepto vertinimas: 3

ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ KOTLETAI

ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ KOTLETAIIngridientai:1 nedidelis kopūstas2 šaukštai krakmolo2 šaukštai džiūvesėlių200 g faršo ar rūkytos dešros ar šoninės1 svogūno galvutė4-6 skiltelės česnako (kas m&#..

Recepto vertinimas: 5

Keptas baklažanas tešloje (foto)

Keptas baklažanas tešloje (foto)Ingridientai:2-3 porcijoms: 1 vidutinio dydžio baklažanas, 300 g. miltų, 300 ml. vandens, pusė šaukštelio bulvių krakmolo, poros žiupsnelių druskos ir pipirų (ar kitokių prieskonių pagal skonį), aliejaus. Gaminimas Baklažaną gerai nuplauti ir nenulup..

Recepto vertinimas: 5

Kepta įdaryta višta

Kepta įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta, 2.2 riekelės pyrago, 3.1 šaukštas sviesto, vištos skilvis, рirdis, kepenys, 4.1 kiaušinis, pipirų, druskos. Gaminimas: Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvi..

Recepto vertinimas: 3

Blynai su cukinija

Blynai su cukinijaIngridientai 1 nedidelė cukinija 2 kiaušiniai 1 stiklinė pieno miltų 1 šaukštelis cukraus druskos aliejaus kepimui Gaminimas: Cukiniją sutarkuojam su bulvine tarka. Įmušame kiaušinius, supylame pieną , druskos pagal skonį, cukrų ,miltų dedame tiek,kad ..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai su varške

Cepelinai su varške Ingridientai: 5 bulvės, 5 šaukštai manų kruopų, 5 šaukštai krakmolo, 3,5 pakeliai varškės (1,5 pakelio įdarui), 1 kiaušinio trynys, druskos Gaminimas Bulves nuskusti, sutarkuoti, šiek tiek nusunkti. Išmaišyti su manų kruopomis, krakmolu, varške. Įdarui..

Recepto vertinimas: 2

Cepelinai su varške

Cepelinai su varške Ingridientai: 5 bulvės, 5 šaukštai manų kruopų, 5 šaukštai krakmolo, 3,5 pakeliai varškės (1,5 pakelio įdarui), 1 kiaušinio trynys, druskos Gaminimas Bulves nuskusti, sutarkuoti, šiek tiek nusunkti. Išmaišyti su manų kruopomis, krakmolu, varške. Įdarui..

Recepto vertinimas: 2

Šilkinė košė

Šilkinė košėIngridientai:500 g bulvių 250 g miežinių arba kvietinių kruopų lašinukų 1 svogūnas grietinės sviesto druskosGaminimasBulves stambiai sutarkuoti, sudėti į baigiančias virti kruopas. Kiek pavirus, pasūdyti, sudėti sviestą, grietinę. Patiekti užpiltas spirgintų l..

Recepto vertinimas: 4