Bulvės, bulvių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/bulves/7
Bulvių ir kiaušinių mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, 3 kietai virti kiaušiniai, svogūnas, 200 g rūkytos menkės, 3 šaukštai majonezo ar grietinės su garstyčiomis arba krienais, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir kiaušiniai supjaustomi griežinėliais, svogūnas sus..
Recepto vertinimas:
Įdarytas lynas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Jums reikės: vieno didelio lyno (apie 1,5 kg), apie 200 gr rukytu lasinuku, vidutinio dydzio virtos morkos, puses stiklines konservuotu zirneliu, 2 virtu kiausiniu, vidutinio dydzio svoguno, 4-5 skilteliu cesnako, zuvies prieskoniu (su druska), tr..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kiaušinių mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, 3 kietai virti kiaušiniai, svogūnas, 200 g rūkytos menkės, 3 šaukštai majonezo ar grietinės su garstyčiomis arba krienais, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir kiaušiniai supjaustomi griežinėliais, svogūnas sus..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..
Recepto vertinimas:
Pietūs tinginiams (Vaidos)Ingridientai:0.5 kg kiaulienos faršo, 1 kiaušinis, 8-10 bulvių, svogūnas, prieskoniai, truputis fermentinio sūrio.Gaminimas Faršą pasūdome, papirpirinam, įdedame kiaušinį, susmulkintą svogūną, išmaišom. Bulves nulupam, sutarkuojam burokine tarka, pasūdom...
Recepto vertinimas:
Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)
Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)Ingridientai:Tešlai : po 200 g grietinės ir majonezo, 2 kiaušiniai, 1,5 stiklinės miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių.Gaminimas Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas ..
Recepto vertinimas:
Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)
Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)Ingridientai:Tešlai : po 200 g grietinės ir majonezo, 2 kiaušiniai, 1,5 stiklinės miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių.Gaminimas Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas ..
Recepto vertinimas:
Falafeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis lęšių miltų; 1 puodelis avinžirnių miltų; 1/3 puodelio supjaustytų petražolių; pagal skonį druskos, pipirų ir kitų prieskonių Gaminimas: Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol g..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Vaisių - daržovių salotosIngridientai:110 g obuolių, 150 g apelsinų, 80 g alyvuogių aliejaus, 85 g bulvių, 150 g morkų, 125 g šviežių agurkų, 2 citrinų, cukraus.Gaminimas Nulupti virtas bulves, morkas, obuolius, apelsinus ir agurkus, supjaustyti skiltelėmis. Įpilti citrinos sulč..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos maltiniaiIngridientai:600 g kalakutienos, 2 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, 60 g sviesto, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami p..
Recepto vertinimas:
Kugelis su vištiena arba antimi
Kugelis su vištiena arba antimi Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 – 12 bulvių, 100 g sviesto, 1 stiklinė pieno, 1 nedidelė antis arba višta, 2 česnako skiltelės, džiūvėsiai, druska. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite užplikykite vedančiu pienu, įdėkite 50 g ištirpinto sv..
Recepto vertinimas:
Švilpikai (bulbonai)Ingridientai:6—7 bulvės, 1 stiklinė miltų, 1—2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, druskos. Padažui: 100 g varškės, 1/2 stiklinės pieno, 100 g lašiniukų, druskos, svogūnų laiškų, krapų.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g bulvių, 10 g sviesto, 1 kiaušinis, 30 g pieno, 10 g grietinės, 80 g maltos mėsos, 50 g padažo, druskos. Gaminimas: Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Iš pusės tešlos suf..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g bulvių, 10 g sviesto, 1 kiaušinis, 30 g pieno, 10 g grietinės, 80 g maltos mėsos, 50 g padažo, druskos. Gaminimas: Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Iš pusės tešlos suf..
Recepto vertinimas:
Bulvinė pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių, 2 šaukštai miltų, 200g dešros ar kumpio, 200g sūrio, 5 kiaušiniai, pomidorų padažo, druskos,prieskonių. Gaminimas: Sutarkuokite kilogramą bulvių, gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių..
Recepto vertinimas:
Bulvinė pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių, 2 šaukštai miltų, 200g dešros ar kumpio, 200g sūrio, 5 kiaušiniai, pomidorų padažo, druskos,prieskonių. Gaminimas: Sutarkuokite kilogramą bulvių, gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių..
Recepto vertinimas:
GrybienėIngridientai:1/2 kg voveruškų, 100 g lašiniukų ar taukų, 4 bulvės, 2 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Voveruškos gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su..
Recepto vertinimas:
Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais
Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiaisIngridientai:1 kg. neriebios kiaulienos šoninės, 300g. džiovintų vaisių mišinio (abrikosų, obuolių, kriaušių, slyvų), džiovintų susmulkintų mairūnų, druskos, maltų pipirų, 100g. balto vermuto, 1 svogūnas, 100 g. vandens, 2 laurų l..
Recepto vertinimas:
„Gildijos“ jautienos kepsnys
„Gildijos“ jautienos kepsnysIngridientai:500 g jautienos išpjovos; 150 g fermentinio sūrio; 2 svogūnai; 2 arb. š. majonezo; Druskos ir ką tik maltų pipirų; Prieskonių mišinio „Vegeta“.Gaminimas Mėsą truputį pamušti, įtrinti prieskoniais ir palaikyti. Įkaitinti..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos išpjova su svogūnais ir pievagrybiais
Kiaulienos išpjova su svogūnais ir pievagrybiaisIngridientai:(3 porcijos)1 kiaulienos išpjova,3 dideli svogūnai,250 g pievagrybių, 1 brokolis,truputis grietinėlės (35%).GaminimasSvogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežin..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Užgavėnių šiupinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 stiklinė pupų 1 stiklinė žirnių 1 stiklinė pupelių 1 stiklinė kruopų 6 bulvės 1kg kiaulienos Druskos Laurų lapų Mėsos prieskonių Gaminimas: Pupas, pupeles, žirnius ir kruopas išmirkykite, mėsą supjaustykite gabaliukais. Visk..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Silkės mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 silkės file, 2.4 pomidorai, 3.1 svogūnas arba kuokštelis svogūnų laiškų, 4.3 kietai virti kiaušiniai,pagal skonį grietinės arba majonezo, pipirų. Virtų bulvių. Gaminimas: Silkę, svogūnus, pomidorus, kiaušinius supjaustyti, apip..
Recepto vertinimas: