Bulvės, bulvių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/bulves/20

Keptos bulvės su varške

Keptos bulvės su varškeIngridientai:250 g varškės; Česnako pagal skonį; Druskos; Kapotų krapų ir petražolių; 6 didelės bulvės; 3 valg. š. grietinės; Kmynų; Aliejaus.Gaminimas Bulves nuplaukite šepetėliu, nušluostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. ..

Recepto vertinimas: 4

Šaltibarščiai su rugštynėmis

Šaltibarščiai su rugštynėmisIngridientai: 0,5 l išvirtų šviežių arba konservuotų rūgštynių 2 kietai virti kiaušiniai 1 nedidelis agurkas 1l pieno 1 l kefyro (geriau šaltibarščių kefyro) saujelė svogūnų laiškų krapų druskos Pieną, kefyrą, rugštynes supylame �..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir daržovių mišrainė

Bulvių ir daržovių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, 2 vidutinio dydžio virtos morkos, 2 virti salierai, 0,5 stiklinės pieno ar grietinės, 50 g varškės, 3-4 kalendros grūdeliai, truputis mairūno lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi k..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir daržovių mišrainė

Bulvių ir daržovių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, 2 vidutinio dydžio virtos morkos, 2 virti salierai, 0,5 stiklinės pieno ar grietinės, 50 g varškės, 3-4 kalendros grūdeliai, truputis mairūno lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi k..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..

Recepto vertinimas: 5

Bifšteksas

Bifšteksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,600 g faršo, 2,2 - 3 šaukštai vandens ar sultinio, 3,1 svogūnas, druskos, pipirų, muskato, (2 - 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar miltų), riebalų kepimui. Gaminimas: Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ..

Recepto vertinimas: 2

Krekeriai

Krekeriai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg bulvių, stiklinės aliejaus, druskos. Gaminimas: Skustas bulves pjaustome 3-4 cm storio griežinėliais.Kepame dalimis - pirmiausiai ant silpnos ugnies aliejuje, paskui antrą sykį - vėl aliejuje, bet ant stiprios liepsnos.Bulvės išsipučia, pasid..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė

MišrainėIngridientai:250 g virtų, su lupenomis bulvių, 250 g morkų, 250 g konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, virtas raudonasis burokėlis, pusė stiklinės aliejaus (geriausiai tinka sėmenų), svogūnų ar krapų šakelių, druskos, cukraus, acto, kmynų.Gaminimas Bulvės..

Recepto vertinimas: 5

Šventiniai suktinukai

Šventiniai suktinukaiIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,2 kiaušiniai,maltų džiūvėsėlių,aliejaus kepimui.Įdarui:1 svogūnas,1,5 stiklinės šaldytų voveraičių, 50 g sviesto, 2 šaukšta..

Recepto vertinimas: 5

Itališkos salotos

Itališkos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. rūkyto kumpio ar dešros, 200 g. virtų bulvių, 20 g. raugintų agurkų, 100 g. svogūnų, 100 g. raugintų obuolių, 1,5 stiklinės majonezo.  Gaminimas: Viskas supjaustoma siauromis juostelėmis, pasūdoma..

Recepto vertinimas: 5

Agurkų sriuba su grybais

Agurkų sriuba su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 l mėsos arba kaulų sultinio, 3 rauginti agurkai, 2 šaukštai miežinių kruopų, 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 30 g džiovintų baravykų, 150 g grietinės, pipirų, lauro lapų, druskos Gaminim..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir grybų mišrainė

Bulvių ir grybų mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 – 4 virtos bulvės, 1 salieras, 3 – 4 šaukštai šviežių virtų grybų, 3,5 šaukšto majonezo, druska. Gaminimas: Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje gr..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų mišrainė

Bulvių ir grybų mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 – 4 virtos bulvės, 1 salieras, 3 – 4 šaukštai šviežių virtų grybų, 3,5 šaukšto majonezo, druska. Gaminimas: Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje gr..

Recepto vertinimas: 0

Sėlenų kotletai

Sėlenų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė sėlenų, 1 stiklinė manų, pusė stiklinės kviečių gemalų, pusė arbat. šaukštelio druskos, pusė arbat. šaukštelio kalendros, 1 svogūnas. Gaminimas: manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustyt�..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir silkių užkandis

Bulvių ir silkių užkandisIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 silkės, 3 virti kiaušiniai, šaukštas grietinės, 2 šaukšteliai paruoštų krienų, vidutinio dydžio virtas burokėlis, 0,5 šaukštelio kmynų, šaukštas majonezo.Gaminimas Išmirkytos silkės nulupamos, išimami k..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinių blynų picos

Bulvinių blynų picosIngridientai:400-500 g bulvių, 2 kiaušiniai, druskos , pipirų , prieskonių, aliejaus. Įdarui: 1 maža raudona paprika , 1 maža žalia paprika , 200 g pievagrybių, 1 svogūnas, 100 g fermentinio sūrio, žalumynų, prieskonių picai arba mairūno. Gami..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinių blynų picos

Bulvinių blynų picosIngridientai:400-500 g bulvių, 2 kiaušiniai, druskos , pipirų , prieskonių, aliejaus. Įdarui: 1 maža raudona paprika , 1 maža žalia paprika , 200 g pievagrybių, 1 svogūnas, 100 g fermentinio sūrio, žalumynų, prieskonių picai arba mairūno. Gami..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir silkių užkandis

Bulvių ir silkių užkandisIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 silkės, 3 virti kiaušiniai, šaukštas grietinės, 2 šaukšteliai paruoštų krienų, vidutinio dydžio virtas burokėlis, 0,5 šaukštelio kmynų, šaukštas majonezo.Gaminimas Išmirkytos silkės nulupamos, išimami k..

Recepto vertinimas: 4

Virtas ungurys

Virtas ungurysIngridientai:800g ungurio, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, mairūno), prieskoninių daržovių (morka, petražolė, salieras, poras, svogūnas), 1 stiklinė baltojo vyno, druskos, 1 stiklinė krienų padažo(žiūrėti "Padažai").Gaminimas Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir..

Recepto vertinimas: 3

Virtos rūkytos dešrelės

Virtos rūkytos dešrelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 200 g lašiniukų, prieskonių (pipirų, kalendrų, kardamono, česnako), truputis sultinio (nebūtinai), druskos.Gaminimas Mėsa sumalama mėsmale kartu su lašiniukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama trupu..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su daržovėmis

Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g jautienos, 40 g riebalų, svogūnas, druskos, pipirų, mairūno, 2 skiltelės česnako, tarkuotos citrinos žievelės, petražolės šaknis, 4 morkos, 4 kopūsto griežinėliai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

VYŠNIŲ TORTAS

VYŠNIŲ TORTASIngridientai:100 g miltų,2 šaukštai bulvių krakmolo,150 g cukraus pudros,6 kiaušiniai,2 šaukštai kakavos,500 g vyšnių,400 ml grietinėlės,grietinėlės standiklio,100 g vyšnių trauktinės,100 g cukraus..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos vyniotinis su grybais

Mėsos vyniotinis su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.100 g kiaulienos, 3.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 4.3/4 stiklinės vandens, 5.100 g grietinės, 6.1 kiaušinis, druskos, pipirų, petražolių lapelių, 7.3 šaukštai margarino, 8.250 g nedidelių baravykų..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas avienos kepsnys

Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..

Recepto vertinimas: 0

Mano žagarėliai (Onutės)

Mano žagarėliai (Onutės)Ingridientai:2 kiaušiniai, 1 šaukštas cukraus, 2 šaukštai miltų, aliejus.Gaminimas Kiaušinius, cukrų, miltus sudedi į indą, gerai išmaišai, išminkai. Turi gautis minkšta tešla. Kočioji gana plonus lakštus(blynus), kad neliptų - pabarstyti miltais. Pjaust..

Recepto vertinimas: 4