22 rezultatų ieškant "prieskoninemis"

Vištiena (prancūziška virtuvė)

Vištiena (prancūziška virtuvė) Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 200 g prieskoninių daržovių, 50 g sviesto, 15 g svogūnų, 30 g miltų, 1 stiklinė paukštienos sultinio, 1 trynys, 0,5 stiklinės grietinėlės, 7 g želatinos, druskos. Gaminimas: Višt..

Recepto vertinimas: 4

Grybų , mėsos ir ryžių apkepas

Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..

Recepto vertinimas: 0

Ridikų salotos 2

Ridikų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 ridikas, 1 obuolys, 1/2 svogūno, 1 raugintas ar marinuotas agurkas, 1/2 stiklinės grietinės, peletrūno, krapų Gaminimas: Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su kukulaičiais

Grybų sriuba su kukulaičiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g grybų, 1 poras arba svogūnas, 1 morka, 1 šaukštas margarino, gabalėlis saliero, 1 l vandens arba sultinio, 3 bulvės, 1 šaukštas grietinės, druskos, žalumynų, Kukulaičiams: 1 šaukštas sviesto arba margarino, 1 kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su daržovėmis

Grybų sriuba su daržovėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 1 poras, 1 šaukštas margarino, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 1 morka, gabalas griežčio, truputis šviežių kopūstų, 4 bulvės, 1 l sultinio arba vandens, 1 obuolys arba pomidoras, druskos, krapų a..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiškas jautienos liežuvis

Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..

Recepto vertinimas: 1

Tėčio CHARČIO sriuba

Tėčio CHARČIO sriuba Ingridientai 700 gramų jautienos 100 gramų ryžių 2-3 svogūnai 2-3 paprikos 3-5 čili pipiriukai 2-3 pomidorai ar pomidorų pastos 1 nedidelis baklažanas petražolių baziliko česnako juodųjų pipirų Gaminimas: Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais,..

Recepto vertinimas: 4

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..

Recepto vertinimas: 4

Triušienos dešrelės

Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kukuliai

Vištienos kukuliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.0,5 kg vištienos 2.2 - 3 riekelės pyrago pusė stiklinės pieno šaukštas sviesto kiaušinis pusė stiklinės grietinės arba grietinėlės prieskonių druskos prieskoninų daržovių stiklinė svogūnų padažo Gaminimas: Mėsa sumal..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingas jautienos liežuvis

Ypatingas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių Sausam marinatui: 2.0,5 šaukštelio pipirų, 3.2-3 lauro lapeliai, 4.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krien..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas žąsies ar anties kaklas

Įdarytas žąsies ar anties kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 žąsies ar anties kaklas, 2.1 žąsies ar anties kepenys, pieno pyragui sumirkyti, 3.0.5 svogūno, 4.1 šaukštas žąsies taukų, 5.1 petražolė, 6.1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: Kepenėles..

Recepto vertinimas: 0

Folijoje keptos bulvės

Folijoje keptos bulvėsIngridientai:8 bulvės 100 g sviestoGaminimasĮkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 °C temperatūros. Nuplaukite ir nusausinkite bulves. Kiekvieną atskirai suvyniokite į foliją, sudėkite į kepamąją skardą ir kepkite 40 — 60 minučių. Kai bulvės iškeps, ..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su prieskoninėmis žolelėmis

Spagečiai su prieskoninėmis žolelėmisIngridientai:400 g spagečių 2 šaukštai aliejaus petražolių krapų baziliko česnako laiškų 250 g grietinėlės 6 kiaušiniai 1 šaukštas sviesto 1 skiltelė česnako tarkuoto muskato 150 g kumpio druskos pipirųGam..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su prieskoninėmis žolelėmis

Makaronai su prieskoninėmis žolelėmisIngridientai:250 g  makaronų 40 g sviesto 300 g pomidorų 300 g grietinėlės tarkuoto muskato 1 šaukštelis šviežio mairūno šviežių bazilikų 150 g tarkuoto parmezano druskos pipirųGaminimasPuode užvirinkite 1,5 l sūdyt..

Recepto vertinimas: 0

Ridikėlių salotos

Ridikėlių salotosIngridientai:1 ridikas, 1 obuolys, 0,5 svogūno, 1 raugintas ar marinuotas agurkas, 0,5 stiklinės grietinės, peletrūno, krapų.Gaminimas Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaustytu nuluptu agurku..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiška virta įdaryta višta

Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniais

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniaisIngridientai:4 porcijoms: 8 putpelių kiaušiniai; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 2 smulkiai supjaustyti saliero stiebai; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 vidutin..

Recepto vertinimas: 0

BANDELĖS SU PRIESKONINĖMIS DARŽOVĖMIS

BANDELĖS SU PRIESKONINĖMIS DARŽOVĖMISIngridientai:12 bandelių500 g miltų1 pakelis sausų mielių1 šaukštelis smulkaus cukraus2 šaukšteliai druskosmaltų pipirų3 šaukštai aliejaus2 šaukštai susmulkintų petra&#..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos apkepas su šviežiais makaronais

Kalakutienos apkepas su šviežiais makaronaisIngridientai:Iki 1kg Kalakutienos filėŠaldytų brokolių (galima naudoti ir kitas daržoves)Šviežių makaronų dėžutė300g fermentinio sūrioAlyvuogių aliejaus, grietinelėsGaminimasKalakutieną supjaustom kubeliais ir pamarinuojam. Marinatą gali..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: prieskoninemis