BulvÄ—s, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/18

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulves supjaustyti griežinÄ—liais, apvirti, nusunkti, pabarstyti pipirais. CukinijÄ… nulupti, supjaustyti griežinÄ—liais. KapotÄ… ÄesnakÄ… sumaisyti su varskÄ—s sÅ«riu. Ä® riebalais isteptÄ… skardÄ… dÄ—ti sluoksnį bulvių, ant jų - cukinijų, sÅ«rį su Äesnaku ir t.t. Paskutinis sluoksnis - bu..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulves supjaustyti griežinÄ—liais, apvirti, nusunkti, pabarstyti pipirais. CukinijÄ… nulupti, supjaustyti griežinÄ—liais. KapotÄ… ÄesnakÄ… sumaisyti su varskÄ—s sÅ«riu. Ä® riebalais isteptÄ… skardÄ… dÄ—ti sluoksnį bulvių, ant jų - cukinijų, sÅ«rį su Äesnaku ir t.t. Paskutinis sluoksnis - bu..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiški cepelinai

Su lupenomis virtos bulvÄ—s nulupamos, sumalamos mÄ—smale, suberiami miltai, įmuÅ¡ami kiauÅ¡iniai, pasÅ«doma ir gerai iÅ¡minkoma. IÅ¡ teÅ¡los daromi delno didumo paploÄiai, uždedama smulkiai supjaustyto kumpio, kraÅ¡tai užspaudžiami. Cepelinai verdami taukuose. Valgomi su spirguÄiais ir grie..

Recepto vertinimas: 4

Žemaitiški cepelinai

Su lupenomis virtos bulvÄ—s nulupamos, sumalamos mÄ—smale, suberiami miltai, įmuÅ¡ami kiauÅ¡iniai, pasÅ«doma ir gerai iÅ¡minkoma. IÅ¡ teÅ¡los daromi delno didumo paploÄiai, uždedama smulkiai supjaustyto kumpio, kraÅ¡tai užspaudžiami. Cepelinai verdami taukuose. Valgomi su spirguÄiais ir grie..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis po antklode (foto)

Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minuÄių. Per tÄ… laikÄ… supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu. IÅ¡plakti kiauÅ¡inius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalÄ—lius, kepti alieju..

Recepto vertinimas: 5

Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu

Kalakuto krÅ«tinÄ—lÄ™ supjaustykite, įtrinkite prieskoniais, užpilkite vynu ir pamarinuokite 30-40 minuÄių. Paskui Å¡iek tiek nusausinkite, apvoliokite sezamo sÄ—klose ir iÅ¡kepkite. Kepsnelius laikykite Å¡iltai, kol paruoÅ¡ite padažą. Ä® puodÄ… įpilkite 2-3 stiklines vandens, raudonjį vyn..

Recepto vertinimas: 3

Tarkuotų bulvių sklindžiai

Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiauÅ¡inį, įberti druskos, iÅ¡maiÅ¡yti ir kepti keptuvÄ—je. Ä® Å¡viežių bulvių teÅ¡lÄ… dÄ—ti Å¡aukÅ¡tÄ… miltų. Sklindžių masÄ™ galima paskaninti: užplikyti verdanÄiu pienu, įmaiÅ¡yti į jÄ… varÅ¡kÄ—s, tarkuotų svogÅ«nų ar salierų. ..

Recepto vertinimas: 3

Tarkuotų bulvių sklindžiai

Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiauÅ¡inį, įberti druskos, iÅ¡maiÅ¡yti ir kepti keptuvÄ—je. Ä® Å¡viežių bulvių teÅ¡lÄ… dÄ—ti Å¡aukÅ¡tÄ… miltų. Sklindžių masÄ™ galima paskaninti: užplikyti verdanÄiu pienu, įmaiÅ¡yti į jÄ… varÅ¡kÄ—s, tarkuotų svogÅ«nų ar salierų. ..

Recepto vertinimas: 3

ŽUVIES VYNIOTINIS

Zuvi sumalti mesmale, sudeti piene ismirkyta duona, ideti prieskoniu, pasudyti ir dar karta permalti. Supilti piena, lydyta sviesta, kiausini ir gerai ismaisyti. Mase sudeti i specialu celofana ir suteikti jai vyniotinio forma. Perristi virve ir isvirti garuose. Tiekti supjauscius ir apliejus grieti..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių sriuba su koldūnais

Morkas, petražoles, svogÅ«nÄ… apkepkite ir virkite 2 litruose vandens 30 – 33 minutes, iÅ¡koÅ¡kite, sudÄ—kite supjaustytas bulves, užvirinkite, paskui sudÄ—kite koldÅ«nus ir virkite 15 minuÄių. Kai koldÅ«nai iÅ¡kils, puodÄ… nukaiskite, įdÄ—kite druskos, pipirų, sviesto, įberkite susmulkintÅ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su koldūnais

Morkas, petražoles, svogÅ«nÄ… apkepkite ir virkite 2 litruose vandens 30 – 33 minutes, iÅ¡koÅ¡kite, sudÄ—kite supjaustytas bulves, užvirinkite, paskui sudÄ—kite koldÅ«nus ir virkite 15 minuÄių. Kai koldÅ«nai iÅ¡kils, puodÄ… nukaiskite, įdÄ—kite druskos, pipirų, sviesto, įberkite susmulkintÅ..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI SVOGŪNAI

Svogunai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama virsunele ir isskobiamas vidurys.Idarui: isskobta svogunu dalis pakepinama svieste. Mesa sumalama, dziuveseliai uzpilami pienu. Pakepinti svogunai, malta mesa, sudrekinti dziuveseliai, grietine, druska ir pipirai gerai ismaisomi. Svogunus prikimsti idar..

Recepto vertinimas: 0

Šatrijos raganų kepsnys

Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilama burokėlių rūgštimi, paslegiama ir palaikoma pusę paros. Išimti iš rūgšties mėsos gabaliukai susmeigiami ant plonų su žieve alksnio šakelių ir kepam..

Recepto vertinimas: 0

Blynai, kepti ant kopūstų lapų

Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridÄ—kite 0,25 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. viskÄ… iÅ¡maiÅ¡ykite. Ant Å¡varių kopÅ«stų lapų dÄ—kite po samtį teÅ¡los. Kepkite krosnyje arba orkaitÄ—je. IÅ¡keptus blynus supjaustykite į 4 dalis, užpilkite grietinÄ—s. Galima dar patroÅ..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS UŽKANDIS

Isverdame bulves su lupenomis, supjaustome griezineliais. Silkes file supjaustome juostelemis. Uzpilame salotu, soju padaza, uzberiame melynojo svoguno kubeliu. Tiekiame su grietine ir svieziomis darzovemis...

Recepto vertinimas: 4

Keptas triušis su priedu

TriuÅ¡io Å¡launelÄ™ arba liemeninÄ™ prismaigstykite laÅ¡iniukų, pasÅ«dykite, aptepkite grietine, apdÄ—kite prieskoninÄ—mis daržovÄ—mis ir kepkite orkaitÄ—je, palaistydami tais paÄiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. IÅ¡keptÄ… mÄ—sÄ… iÅ¡imkite, o keptuvÄ—je pagaminkite raudonÄ…jį sultinį m..

Recepto vertinimas: 0

GARUOSE KEPTA ŽUVIS

Moliniame inde sluoksniuoti zuvis su sviestu (3-4 sluoksniai), uzdengti, deti i orkaite ir neaukstoje temperaturoje kaitinti 10-12 vai. Zuvis taip istroskinama, kad ir kaulai istirpsta. Paduodama su bulviu kose ir marinuotais agurkais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys be orkaitės

Vistiena supjaustykite kvadrateliais ir itrinkite marinavimo padazu is sumaisyto majonezo, kecupo, kapotu cesnaku ir vistienos prieskoniu, beriamu pagal skoni. Palaikykite vistiena nors pusvalandi ir kepkite keptuveje. Kai vistiena bus beveik iskepusi, idekite siaudeliais pjaustyta paprika ir pakepk..

Recepto vertinimas: 0

Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)

Ä® verdantį sultinį įpilti po 2 Å¡aukÅ¡tus vorÄesterio ir sojos padažo, suberti sojos faršą ir virti 15-20 min. NukoÅ¡ti ir sudÄ—ti į dubenį, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, įberti tarkuoto sÅ«rio ir virtų ryžių. ViskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti. Ä® keptuvÄ™ - Å¡aukÅ¡tas sviesto, smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Virtų bulvių kukuliai su špinatų įdaru

Isvirusias bulves sutriname, suberiame krakmola, druska ir gerai ismaisome. Sutarkuojame suri ir supjaustome spinatus, sumaisome. Is bulviu mases formuojame apvalios formos paploteli, ant jo dedame idaro. Formuojame kukulius ir verdame 15 minuciu. Tiekiame su grietine...

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių kukuliai su špinatų įdaru

Isvirusias bulves sutriname, suberiame krakmola, druska ir gerai ismaisome. Sutarkuojame suri ir supjaustome spinatus, sumaisome. Is bulviu mases formuojame apvalios formos paploteli, ant jo dedame idaro. Formuojame kukulius ir verdame 15 minuciu. Tiekiame su grietine...

Recepto vertinimas: 0

Midijos belgiškai

Daržoves patroÅ¡kinti svieste. Supilti vynÄ… ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodÄ… kartais sukreÄiant, kad midijos apsiverstų, tol kol visos geldelÄ—s atsidarys, jokiu bÅ«du neilgiau. Vandens, sultinio pilti nereikia, sultinio atsiras iÅ¡ paÄių midijų. Valgyti su bulvytÄ—mis..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir šampinjonų salotos

Virtas bulves supjaustykite, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Jautienos sultinyje išvirtus grybus susmulkinkite, virtus kaušinius supjaustykite griežinėliais. Viską sumaišykite, užpilkite sultiniu ir palaikykite. Trynius ištrinkite su druska ir maišydami supilkite aliejų. Įberkite ži..

Recepto vertinimas: 0