Sausainiai, sausainiň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai sausainiai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/sausainiai-sausainiams/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6

Trap┼źs naminiai sausainiai

Sviest─ů i┼ísukti su cukrumi, i┼íplakti kiau┼íin─» ar trynius, sumai┼íyti visus ingredientus. Sausainius formuoti ─» m─Śsmal─Ö ─»statyta formele sausainiams. Neturint tokios formel─Śs galima tiesiog ┼íauk┼íteliu d─Ślioti te┼íl─ů ant kepimo popieriumi padengtos skardos...

Recepto vertinimas: 4

Avi┼żiniai sausainiai

Margarin─ů ar sviest─ů i┼ítirpinti, supilti ant avi┼żini┼│ dribsni┼│, i┼ímai┼íyti, palaukti kol atv─Śs. Kiau┼íinius i┼íplakti su cukrumi, soda nugesinti grietin─Śje ir visk─ů sud─Śti ─» dribsnius. Miltus, razinas ir rie┼íutus suberti ─» mas─Ö ir i┼íminkyti te┼íl─ů. Sausainius ─» skard─ů d..

Recepto vertinimas: 4

Naminiai sausainiai

Sutarkuokite sviesta burok┼│ tarka, Supilkite miltus, kepimo miltelius, kiau┼íin─», vanilini cukr┼│ ir cukr┼│. Visk─ů gerai sumai┼íykite, mas─Ś turi nelipti prie rank┼│. Te┼íl─ů ─»d─Śkite ─» kamer─ů, kad sustinkt┼│. Po kurio laiko i┼ítraukite te┼íl─ů ir suko─Źiokite su ko─Ź─Ślu...

Recepto vertinimas: 4

Sviestiniai sausainiai

Sviest─ů su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. ─«mu┼íti kiau┼íinius ir po truput─» ─»mai┼íyti miltus. Kai te┼íla bus pakankamai kieta, ─»minkyti likusius miltus. ─«pilti truput─» pieno. Te┼íl─ů ko─Źioti iki peilio nugar─Śl─Śs storio ir i┼íspausti norimas forma..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su sausainiais

Var┼ík─Ö sutrinti su cukrumi, sviestu, citrinos sultimis, vaniliniu cukrumi, patarkuoti citrinos ┼żievel─Śs. Pamirkytus piene sausainius sud─Śti ant folijos. Ant sausaini┼│ u┼żd─Śti pus─Ö sutrintos var┼ík─Śs ir palyginti. Ant vir┼íaus sud─Śti sausainius, var┼ík─Ö ir v─Śl sausainius. Paruo┼íti ..

Recepto vertinimas: 4

Lengvi sausainiai

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180 laipsni┼│. Dvi skardas i┼íkloti kepimo popieriumi. Mink┼ít─ů sviest─ů mikseriu i┼íplakti iki purumo. Ant vir┼íaus suberti cukr┼│, drusk─ů ir supilti kiau┼íinio baltym─ů. Plakti kol mas─Ś gerai i┼ísimai┼íys. Suberti miltus ir ma┼żiausiu grei─Źiu plakti, kol nebesimat..

Recepto vertinimas: 4

Paprasti trapios tešlos sausainiai

Miltus i┼ísijoti ant stalo, pabarstyti druska. Ant j┼│ sud─Śti gabaliukais supjaustyt─ů sviest─ů ir kapoti dideliu pla─Źiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Ant j┼│ ─»mu┼íti kiau┼íinius, suberti cukraus pudr─ů ir mai┼íyti peiliu i┼í kra┼ít┼│ u┼żver─Źiant trupinius. Tada greitai u┼żminkyti t..

Recepto vertinimas: 3

AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ SAUSAINIAI

Aviziniai dribsniai paskrudinami keptuveje su sviestu. Kiausinis issukamas su cukrumi, iberiama kakavos ir sumaisoma su dribsniais. Iberiama miltu, sumaisytu su kelimo milteliais. Viskas gerai ismaisoma. Tesla dedama kruvelemis ant skardos, isklotos riebaluotu pergamentiniu popieriumi, ir kepama vid..

Recepto vertinimas: 3

Vaniliniai sviestiniai sausainiai

I┼í milt┼│, sviesto, cukraus, druskos, vanil─Śs ┼íerdies, trynio ir ┼íauk┼íto vandens suminkyti vientis─ů te┼íl─ů. J─ů suvynioti ─» pl─Śvel─Ö ir valand─ů laikyti ┼íaldytuve. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů ant miltais pabarstytos lentos i┼íko─Źioti ─» ┬Ż cm storio lak┼ít─..

Recepto vertinimas: 3

Imbieriniai sausainiai

Sviest─ů i┼ísukti iki purumo. D─Śti kiau┼íin─» ir prieskonius. Berti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Suminkyti te┼íl─ů ir nak─Źiai pad─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. I┼íko─Źioti labai plonai ir supjaustyti kvadrat─Śliais. Kepti neilgai ( greitai dega), sviestu i┼íteptoje skardoje. ..

Recepto vertinimas: 4

Varškės sausainiai

Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su recepte nurodytais produktais. Iskociojame 5-7 mm storio laksta, pabarstome ji cukrumi ir formuojame sausainius. Kepame 150 C temperaturos orkaiteje. Valgome tik sviezius!..

Recepto vertinimas: 3

Smėliniai sausainiai

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 3

Dietiniai avi┼żiniai sausainiai (J┼źrat─Śs)

Gautus rupius avi┼żinius miltus sumai┼íyti su vandeniu (jo riekia tiek, kad te┼íla i┼íeit┼│ kaip blynams arba kaip skysta grietin─Ś), ─»berti d┼żiovint┼│ vaisi┼│. Visk─ů i┼ímai┼íius, ┼íauk┼ítu d─Śti po truput─» te┼ílos ant kepimo popieriaus. Sausainius kepti orkait─Śje kol ┼íiek tiek pagels ir suk..

Recepto vertinimas: 4

Kokosiniai sausainiai

Ind─ů su baltymais pastatyti ant garuojan─Źio vandens ir stand┼żiai i┼íplakti , po truput─» berti cukraus pudr─ů . Kai mas─Ś sutir┼ít─Śs ind─ů nukelti . Suberti kokoso dro┼żles , i┼ímai┼íyti te┼íl─ů. ┼áauk┼íteliu ma┼żomis dalimis sud─Śti te┼íl─ů ─» svietu patept─ů skard─ů , palikt dideli..

Recepto vertinimas: 3

Grybukai arba sausainiai su varške

Sviest─ů i┼ílydyti ir palikti atv─Śsti. Baltymus iki standumo i┼íplakti su dalimi cukraus. Su likusiu cukrumi i┼íplakti trynius. Inde sumai┼íyti i┼íplaktus baltymus, trynius, suberti miltus, supilti sviest─ů, sukr─Śsti pertrint─ů var┼ík─Ö, ─»berti kep. milteli┼│, ─»la┼íinti truput─» esencijos. Vis..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai su varške

Var┼ík─Ö i┼ítrinkite per sietel─», ─» j─ů suberkite miltus, taip pat ─»d─Śkite sviest─ů, ─»mu┼íkite kiau┼íinio tryn─». Visk─ů sukapokite peiliu , kol pasidarys vienalyt─Ś mas─Ś, suminkykite. I┼íko─Źiota te┼íl─ů (apie 1 cm) aptepkite baltymu ir supjaustykite norimos formos sausainiukais, ..

Recepto vertinimas: 3

MIGDOLINIAI SAUSAINIAI

Is vakaro i dubeni supilame miltus, cukru, skaldytus migdolus, 2 kiausinius, druska, aptirpinta sviesta arba margarina, roma, kelimo miltelius, cinamona. Viska gerai isminkome, kol tesla taps kieta. Tesla padaliname i keleta gabaleliu ir suformuojame desreles ilgio ritinelius. Taip paruosta tesla pa..

Recepto vertinimas: 4

ŠOKOLADINIAI SAUSAINIAI

Alieju sumaisome su sokoladu ir cukrumi,imusame po viena kiausini, suberiame miltus, vanilini cukru, kepimo miltelius, viska gerai ismaisome, 4-5 valandoms pastatome saltai. Formuojame rutuliukus, pavoliojame cukraus pudroje ir kepame 180-200 temperaturoje 10-12 minuciu. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 3

Lengvi cukriniai sausainiai (Skirmant─Śs) (foto)

─«kaitinti orkait─Ö iki 190 laipsni┼│ Celsijaus. Nedideliame inde sumai┼íyti miltus, kepimo miltelius. Didesniame inde iki vienalyt─Śs mas─Śs i┼ímai┼íyti sviest─ů ir cukr┼│. ─«mu┼íti kiau┼íin─» ir supilti vanil─Śs ekstrakt─ů. Pama┼żu ─»mai┼íyti miltus su kepimo milteliais. Paimti ┼íauk┼íteliu te┼í..

Recepto vertinimas: 4

SŪRŪS SAUSAINIAI PRIE ALAUS

Margarina sukapoti su miltais. Pasudyti su miltais sukapota margarina, sudeti trynius, supilti grietine. Suminkyti tesla ir atsaldyti. Iskocioti tesla (apie 1cm storio) ir formelemis ispjaustyti sausainius. Pries kepant plonai patepti isplaktu kiausinio baltymu ir pabarstyti kmynais. Kepti labai kar..

Recepto vertinimas: 4

Avi┼żini┼│ dribsni┼│ sausainiai su kokoso dro┼żl─Śmis

100 g sviesto i┼ítirpinti keptuv─Śje ir jame iki rusvumo paskrudinti avi┼żinius dribsnius. Paskui juos suminkyti su milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiau┼íiniais, kokoso dro┼żl─Śmis ir grietine. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Skard─ů i┼ítepti rie..

Recepto vertinimas: 5

Grietininiai sausainiai

Visk─ů, i┼ískyrus pavir┼íiui apibarstyti skirtus priedus, ┼íaltame kambaryje skubiai suminkykite. Te┼íl─ů palikite per nakt─» arba nors porai valand┼│ ┼íaltame kambaryje. Po to j─ů i┼íko─Źiokite 5 ┬ľ 6 mm storio lak┼ítais, stiklin─Śle i┼íspauskite apskritus arba kitokios formos sausain─Ślius, j┼│ p..

Recepto vertinimas: 2

Šokoladiniai sausainiai

Dideliame inde i┼ísukite riebalus su cukrumi. Suberkite vanil─Ö ir supilkite i┼íplaktus kiau┼íinius. Kitame inde sumai┼íykite miltus, sod─ů, drusk─ů, ┼íokolado gabal─Ślius, maltus lin┼│ s─Śmenis ir sumai┼íykite su i┼ísuktais riebalais. Po ┼íauk┼ít─ů te┼ílos pilkite ant riebalais pateptos kepimo ska..

Recepto vertinimas: 3

Marcipaniniai trapus sausainiai

Vy┼ínias (be kauliuk┼│) i┼í kompoto nuvarvinkite r─Śtyje. Sultis palikite ─»darui. Tada vy┼ínias suberkite ─» duben─» ir ap┼ílakstykite romu. Taip palaikykite bent valand─ů, kad ─»sigert┼│ romo aromato. I┼í 1/3 sluoksniuotos te┼ílos dalies i┼íko─Źiokite 26 cm skersmens lak┼ít─ů. J─» d─Śkite ant va..

Recepto vertinimas: 5

Cukrinai biskvitiniai sausainiai

Cukr┼│ ir kiau┼íinius suplakite ┼íluotele, kar┼íto vandens vonel─Śje kol mi┼íinys ─»kais iki 40 laipsni┼│. Paskui i┼íkelkite i┼í vonel─Śs ir dar paplakite kol ┼íiek tiek prav─Śs. ─«la┼íinkite kvapiuosius la┼íus, supilkite miltus ir palengva i┼ímai┼íykite. Pagamint─ů te┼íl─ů ┼íauk┼ítu i┼íd─Śliokite ..

Recepto vertinimas: 3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6