Pyragai, pyragň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai pyragai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/pyragai/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Sveikuoli┼│ pyragas

Pirmoje dalyje pamin─Śtus ingredientus sumai┼íyti viename inde, antroje dalyje ÔÇô kitame, didesniame. ─« pastar─ůj─» supilti sausuosius ingredientus ir gerai i┼ímai┼íyti. Sud─Śti visk─ů ─» sviestu i┼ítept─ů ind─ů ir kepti ─»kaitintoje iki 170 laipsni┼│ orkait─Śje 30-45 min. Pusei porcijo..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su uogiene

Kiau┼íinius i┼ísukame su cukrumi. ─« kiau┼íini┼│ ir cukraus mas─Ö sudedame uogien─Ö, grietin─Ö ir gerai i┼ímai┼íome. Tada ─»mai┼íome miltus ir gesint─ů sod─ů. Te┼íla turi b┼źti grietin─Śs tir┼ítumo. Sukre─Źiame te┼íl─ů ─» sviestu patept─ů kepimo form─ů. Kepame 170 laipsni┼│ kar┼ítumo orka..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas tinginys

I┼ítirpinti sviest─ů, sud─Śti grietin─Ö, sulau┼żytus sausainius, kakav─ů ir rie┼íutus. Visk─ů sumai┼íyti. Tinginys turi pastov─Śti ┼íaldytuve 1-2 valalandas...

Recepto vertinimas: 4

Trupininis pyragas

Riebalais i┼ítepti 26 centimetr┼│ skersmens torto form─ů. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 220 laipsni┼│ temperat┼źros. Sviest─ů su cukrumi i┼ísukti iki purios mas─Śs. ─«mu┼íti kiau┼íin─» ir sud─Śti tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir persijoti. Kelet─ů ┼íauk┼ít┼│ mi..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su sausainiais

Var┼ík─Ö sutrinti su cukrumi, sviestu, citrinos sultimis, vaniliniu cukrumi, patarkuoti citrinos ┼żievel─Śs. Pamirkytus piene sausainius sud─Śti ant folijos. Ant sausaini┼│ u┼żd─Śti pus─Ö sutrintos var┼ík─Śs ir palyginti. Ant vir┼íaus sud─Śti sausainius, var┼ík─Ö ir v─Śl sausainius. Paruo┼íti ..

Recepto vertinimas: 4

Greitas obuoli┼│ pyragas

Plakimo ─ůsotyje kiau┼íinius i┼ísukti su cukrumi, ─»d─Śti miltus sumai┼íytus su kepimo milteliais. Gerai i┼ímai┼íyti ir pilti ─» silikono form─ů. Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltel─Śmis, sumai┼íytus su vaniliniu cukrumi supilti ant te┼ílos vir┼íaus ir truput─» ─»spausti. Kepti 30 m..

Recepto vertinimas: 4

Obuoli┼│ pyragas

Obuolius nulupame ir supjaustome gabaliukais. Citrin─ů su ┼żievele supjaustome smulkiai ir sumai┼íome su obuoliais. I┼ítirpiname margarin─ů ir supilame ─» kitame inde i┼ímai┼íyt─ů cukr┼│ su kiau┼íiniais. Tada suberiame miltus, vanilin─» cukr┼│ ir kepimo miltelus. Gerai i┼ímai┼íome ir suberiame..

Recepto vertinimas: 4

Var┼ík─Śs pyragas su persikais

5 trynius i┼íplakti su cukraus pudra. Gabaliukais d─Śti mink┼ít─ů margarin─ů, vis plakant. Po to kepimo miltelius ir miltus. Baigti minkyti rankomis. 1/4 te┼ílos ─»d─Śti ─» ┼íaldikl─», 3/4 pako─Źioti ir i┼íkloti skardos dugn─ů, skard─ů i┼íkloti kepimo popieriumi. Kiau┼íin─» i┼íplakti su 1..

Recepto vertinimas: 4

Kapotos tešlos obuolių pyragas

Sukapoti ┼íaltus taukus su persijotais miltais, ─»pilti par┼źg┼ítinto vandens ir druskos, ─»mu┼íti vien─ů kiau┼íin─» ir i┼íminkyti te┼íl─ů. Te┼íl─ů ┼íaldyti 2 valandas. Paruo┼íti ─»dar─ů Obuolius nulupti, sutarkuoti arba supjaustyti nedidel─Śmis skiltel─Śmis, suberti mirkytas razinas..

Recepto vertinimas: 2

Citrininis pyragas

Trinant sviest─ů su cukrumi ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íin─» ir pilti sul─Źi┼│ (i┼í 2 citrin┼│). Galima ─»berti trintos citrinos ┼żievel─Śs. Suberti miltus su kepimo milteliais ir labai gerai i┼ímai┼íyti . I┼ípilti ─» skard─ů ir kepti vidutini┼íkai pakaitintoje orkait─Śje apie 30 minu─Źi┼│. I┼ítr..

Recepto vertinimas: 2

Pyragas su uogiene

Margarin─ů sutarkuojame burokine trintuve, ─»dedame trynius, cukr┼│, dalimis pilame miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Te┼íl─ů i┼íminkome ir padaliname ─» 3 dalis. ─« vien─ů dal─» ─»minkome kakav─ů. Viena ┼íviesia te┼ílos dalimi i┼íklojame skard─ů, dedame ─» orkait─Ö ir pusiau i┼íkepame..

Recepto vertinimas: 3

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruo┼íiame morengin─Ö mas─Ö - i┼íplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gaut┼│si gera tir┼íta bez─Ś, reikia ┼ívie┼żi┼│ kiau┼íini┼│ baltym┼│. Kad i┼ísiplakt┼│ lengvai, ─»berkite ┼żiupsnel─» druskos ir plakite baltymus, kol prad─Śs atsirasti putos, po to po truput─» ebrkite cukraus pudr─..

Recepto vertinimas: 2

Motu┼í─Śs velyk┼│ pyragas

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibars─Źius pauk┼ítienos prieskoniais ir ─Źesnaku. Sud─Śti ─» pas┼źdyt─ů verdant─» vanden─» ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vanden─» ir sud─Śti ─» ─»kaitint─ů keptuv─Ö su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti ─» keptuv─Ö supilti prie┼í tai i┼ímai┼íyt─ů ..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir vyšniomis

Jei naudojate ┼íaldyt─ů sluoksniuot─ů te┼íl─ů- j─ů at┼íildyti. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ─» kepimo skardos dyd┼żio lak┼ít─ů. J─» ─»kloti ─» ┼íaltu vandeniu suvilgyt─ů skard─ů ir subadyti. Kepti orkait─Śje 10 min. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│..

Recepto vertinimas: 2

KALĖDINIS PYRAGAS SU "RUDUDU" KREMU

Kiausinius isplakame su cukrumi, pakaitiname karsto vandens voneleje. Sumaisome su krakmolu ir miltais. Sudedame mase plonu sluoksniu i kepimo skarda ir iskepame. Kremui sviesta issukame su karameliniu kremu. Ant biskvito uztepame krema ir susukame vyniotini. Puosiame kremu. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su razinomis

Kiausinius ir cukru dedame i viena bliuda ir viska ismaisome po to idedame miltus ir alieju taip pat gerai ismaisome, idedame kepimo miltelius, razinas ir dar karta maisome. Sudedame i skarda ir 180-220 laipsniu karstyje kepame 30 minuciu ir poto siltai palaikome 10 minuciu.Skanaus. (Gerardas)..

Recepto vertinimas: 4

M─Ślyni┼│ pyragas

Paruo┼íiame trapi─ů te┼íl─ů ir 30min j─ů laikome ┼íaltai . I┼í 4/5 te┼ílos i┼íko─Źiojame lak┼ít─ů ir ─»klojame ─» aliejumi patept─ů form─ů . Suberiame nuplautas ir nusausintas m─Ślynes . Likusi─ů te┼íl─ů sutarkuojame stambia trintuve ir u┼żberiame ant uog┼│ . Kepame 200C temperat┼źroj─Ö..

Recepto vertinimas: 3

Paprastas pyragas

Miltus, manus, cukr┼│ ir nugesint─ů sod─ů sumai┼íome. Obuolius sutarkuojame ir sumai┼íome su cinamonu. Skard─ů patepame aliejumi ir sluoksniuojame. Pirmas sluoksnis mi┼íinio, tada obuoliai ir v─Śl i┼í naujo. Paskutinis sluoksnis turi b┼źti obuoli┼│. Kepti apie 30 - 40 minu─Źi┼│. Dau..

Recepto vertinimas: 4

Citrin┼│ pyragas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175-200┬░C temperat┼źros. Mink┼ít─ů sviest─ů arba margarin─ů i┼ísukti su cukrumi ir druska, po vien─ů ─»mu┼íant kiau┼íinius, po truput─» suberiant tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir po ┼íauk┼ít─ů suberti ─» te┼íl─ů. Te┼íl─ů d─Śti ─» rieb..

Recepto vertinimas: 3

Trapus obuoli┼│ pyragas

Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir te┼íla ant lentos mu┼íama ko─Ź─Ślu, vis lankstant ─» vid┼│, kol joje atsiras p┼źsleli┼│. Kuo daugiau te┼íloje oro, tuo trapesni ┼żagar─Śliai. Tada te┼íla at┼íaldoma, pridengus drobele, kad neapd┼żi┼źt┼│. Prie┼í verdant i┼íko─Źiojama 2 mm storio lak┼ítais,..

Recepto vertinimas: 3

Braškių pyragas

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. ─«mai┼íyti cukr┼│. ┼áalt─ů sviest─ů supjaustyti gabal─Śliais ir paskirstyti tarp milt┼│. Sviest─ů kapoti peiliu. ─«d─Śti 2 trynius, ─»berti druskos, supilti rom─ů, grietin─Ö arba vyn─ů. Visk─ů atsargiai i┼ímai┼íyti ┼íakute. ┼áaltomis rankomis greitai..

Recepto vertinimas: 4

Amerikietiškas bananų pyragas (Banana Bread)

Sviest─ů gerai i┼ísukite su cukrumi, supilkite i┼íplaktus kiau┼íinius ir visk─ů gerai sumai┼íykite. Bananus nulupkite, sugr┼źskite, sumai┼íykite su persijotais miltais, kepimo milteliais, soda ir druska. Po to sumai┼íykite abi te┼ílas, suberkite kapotus rie┼íutus. Mai┼íykite, kol te┼íla pasida..

Recepto vertinimas: 4

Vitalijos trupinių pyragas

Margarina istirpint, viska sudejus minkyti tesla. Dali teslos idet i saldikli ir atsaldyt, kad tarkuotusi. Didziaja dali teslos iskociot ir det i skarda, ant jos uzdet juoduju serbentu, slyvu, melyniu ar bet kokios kitos uogienes. Uogienes galima ir maisyt. Ant virsaus uztarkuoti likusia teslos dali..

Recepto vertinimas: 4

Kisielinis pyragas

Kiau┼íinius i┼íplakam su cukrumi, iki put┼│. ─« duben─» supilam miltus, ┼íauk┼ítel─» sodos (ir mai┼íom viena kryptim,taip nusigesina soda), kisieli┼│. Galiausiai supilam i┼íplaktus su cukrumi kiau┼íinius, i┼ímai┼íom supilam ─» skard─ů ir ┼íaunam ─» orkait─Ö. Patik─Śkit labai skanus ir paprastas pyra..

Recepto vertinimas: 4

Amerikietiškas obuolių pyragas (Apple Cream Pie)

Pirmiausia suminkykite trapi─ů te┼íl─ů, i┼íko─Źiokite, sud─Śkite ─» 22 cm skersmens torto form─ů. Salotin─Śje sumai┼íykite miltus, cukr┼│, drusk─ů, sud─Śkite nuluptus ir plonomis skiltel─Śmis supjaustytus obuolius. ─«berkite cinamono, sud─Śkite tarkuotas apelsino ir citrinos ┼żieveles. Visk─ů ..

Recepto vertinimas: 4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17