Pyragai, pyragň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai pyragai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/pyragai/8

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kriaušių pyragas

Riesutus sumalame kartu su cukrumi (cukrusneleidzia riesutams isskirti riebalu). Ant lentos supilame miltus, padarome duobute ir i ja sudedame sumaltus riesutus, sviesta, kiausini,midaus gerima, druska, cinamona. Uzminkometesla. Ja 1 vai. laikome saldytuve. Kriauses nulupame, perpjauname i 4 dalis, ..

Recepto vertinimas: 4

┼áokoladinis pyragas su m─Śt┼│ glajumi

┼áokolad─ů pama┼żu i┼ítirpiname vandens vonel─Śje. Sviest─ů i┼ísukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. ┼áokolad─ů pama┼żu ─»mai┼íome ─» sviesto mas─Ö. Tada ─»mai┼íome i┼íplakta kiau┼íin─». Miltus i┼ísijojame su soda. ─« te┼íl─ů sudedame ma┼żdaug 1/2 milt┼│, i┼ímai┼íome. Po to ─»mai┼íome grietin─Ö, v..

Recepto vertinimas: 5

Skanusis pyragas

kiausinius sviesta cukru miltus vandeni piena druska is maisyti ir kepti apie 40 min. kai iskeps ant virsaus kremo apipurksti an jo uzdeti persiku, o aplinkui braskiu. ..

Recepto vertinimas: 1

Uog┼│ ir vaisi┼│ pyragas su dribsniais

Pagaminkite pyrago pagrind─ů. Sviest─ů i┼ítirpinkite nedideliame puode ant silpnos ugnies. Puod─ů nuo ugnies nukelkite, o ─» sviest─ů suberkite pusry─Źi┼│ dribsnius ir maltus lazdyn┼│ rie┼íutus. Visk─ů kruop┼í─Źiai i┼ímai┼íykite. Kepimo form─ů sutepkite riebalais, i┼íkr─Śskite ─» j─ů dribsni┼│ mas─..

Recepto vertinimas: 1

Serbent┼│ ir var┼ík─Śs pyragas

Var┼ík─Ö (250 g) gerai i┼ísukti su druska, pienu, aliejumi, 1 kiau┼íiniu ir 100 g cukraus. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais, sud─Śti ─» var┼ík─Śs mas─Ö ir i┼íminkyti. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir ─»tiesti ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů skard─ů. Serbentus perrinkti, nuplauti, nusausinti ir nus..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas su migdolais ir cinamonu

1. Obuolius nulupame, i┼ípjauname s─Śklalizd┼żius, o mink┼ítim─ů supjaustome ─» 8 dalis. 2. Puode i┼ítirpiname 50 g sviesto, sudedame obuolius ir ─»beriame 50 g cukraus. Mai┼íydami kaitiname, kol obuoliai, pradeda karamelizuotis. U┼żberiame tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. Sudedame ─» kepimo form..

Recepto vertinimas: 5

Plikytas pyragas

Pus─Ś milt┼│ u┼żplikoma verdan─Źiu pienu ir gerai i┼íplakama, kad neb┼źt┼│ gumul─Śli┼│. Kai te┼íla praau┼íta iki 35┬░C, sudedamos su dalimi cukraus i┼íleistos miel─Śs, i┼ímai┼íoma, u┼żbarstoma miltais ir, ┼íiltai u┼żdengus, paliekama, kad pakilt┼│. Toliau daroma kaip ruo┼íiant pagerint─ů pyrag─ů. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas 2

obuolius nulupti isimti seklalizdzius ir supjaustyti skiltelemis apibarstyti cinamonu kiausinius su cukrumi isplakti iki balto purumo isleto maisant suberti persijotus miltus sudeti obuolius ir ismaisyti tesla supilti i tefloninia skardele ir keti ikaitintoje orkaiteje apie 30 min...

Recepto vertinimas: 0

Anglų šokoladinis pyragas

Grietin─Śl─Ö pa┼íildyti ir joje i┼ítirpinti 400g ┼íokolado. ─« ┼íokolad─ů sud─Śti trynius, cukr┼│ ir gerai i┼íplakti. Sud─Śti miltus ir gerai i┼ímai┼íyti. I┼íplakti baltymus su druska ir atsargiai i┼ímai┼íyti su ┼íokoladine mase. Te┼íl─ů sud─Śti ─» kepimo form─ů ir kepti 40 min. 180C ─»kaitintoje ..

Recepto vertinimas: 4

PYRAGAS SU AGRASTAIS

Supjaustytus rabarbarus arba nuvalytus agrastus pavirti stiklineje vandens, suberti cukru. Kai suvirs, suberti zelatina arba zele. Maisyti, kol istirps. Miltus ismaisyti su kepimo milteliais ir cukraus pudra. Sudeti minksta margarina, grietine ir gerai isminkyti. Iskocioti, padaryti skardos dydzio b..

Recepto vertinimas: 0

Persik┼│ pyragas

┬ôMalsena┬ö mi┼íin─» biskvitui sumai┼íyti nurodytame kiekyje vandens.á Suberti nusausintus stambiai supjaustytus konservuotus persikus. Visk─ů i┼ímai┼íius supilti ─» pyragui skirt─ů sviestu arba margarinu i┼ítept─ů skard─ů. Kepti kaip nurodyta mi┼íinio biskvitui instrukcijoje 30 minu─Źi┼│ 200-220 C..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su persikais

Skard─ů i┼íkloti kepimo popieriumi, pabarstyti miltais. ─« j─ů ─»kloti i┼íko─Źiot─ů te┼ílos lak┼ít─ů, i┼í kra┼ít┼│ po 2 cm u┼żlenkti ir aptepti plaktu kiau┼íiniu. Kepti iki 200┬░C ─»kaitintoje orkait─Śje apie 20 min., kol gra┼żiai parus. I┼ítraukus atau┼íinti. Kiau┼íin─», kiau┼íinio tryn─», cukr┼│..

Recepto vertinimas: 0

MORENGINIS PYRAGAS SU MANGU

Ruosiame pyragaicius: is cukraus ir vandens isvirtu sirupu uzplikome kiausiniu baltymus, plakame, kol atvesta. Konditeriniu svirkstu ant pergamentinio popieriaus formuojame pyragaicius ir dzioviname 50 C temperaturoje orkaiteje 3 valandas.Ruosiame krema: kiausinio trynius isplakame su cukrumi ir mil..

Recepto vertinimas: 4

Dz┼źki┼íkas grikinis pyragas

Kiau┼íiniai ir pienas i┼íplakami. Sviestas i┼ítrinamas atskirai, ─» j─» po truput─» pilamas pienas su kiau┼íiniais, beriami miltai, sudedamos su cukrumi patrintos miel─Śs ir plakama, kol pasidaro puri mas─Ś. Tada dedama ─» riebalais i┼ítept─ů skard─ů, pastatoma ┼íiltai, kad pakilt┼│, ir kepama 50Ô..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ pyragas su m─Śsa ir grybais

┼áaltas virtas bulves sugr┼źskite, pas┼źdykite, sud─Śkite riebalus, kiau┼íinius, miltus, man┼│ kruopas ir suminkykite te┼íl─ů, i┼í kurios padarykite du didelius paplo─Źius. Vien─ů d─Śkite ant riebalais pateptos skardos, u┼żd─Śkite ─»dar─ů, ant jo ┬ľ antr─ů paplot─». U┼żspauskite kra┼ítus, patepkite..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDINIS AGUONŲ PYRAGAS

Kiausini, cukru, alieju, sutrupintas mieles, pasildyta piena isplakti iki putu, supilti i miltus ir ismaisius pakildinti 20-30 min. I sumaltas aguonas supilti cukru, razinas, lydyta sviesta ir ismaisyti.Tesla padalyti i 2 dalis ir plonai iskocioti. Aptepti aguonu mase ir suvynioti. Deti i skarda, vy..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su mangoldų įdaru

Is teslai skirtu produktu paruosiame trapia teslair 1 vai. laikome saltai. Mangoldu lapus apverdame pasudytame vandenyje, nuspaudziame ir supjaustome. Varske pertriname per tinkleli. Kiausinius suplakame su prieskoniais, druska ir krakmolu. Sumaisome mangoldus, varske ir kiausiniuplakini. Is teslos ..

Recepto vertinimas: 0

KAKAVINIS PYRAGAS SU MORENGAIS

Kefyra, maragarina, kiausini istrinti su cukrumi, kepimo milteliais ir prieskoniais. Maisant dalimis suberti miltus ir kakava. I riebalais patepta kepimo forma sukresti tesla ir islyginti pavirsiu. Kepti mazdaug 35 min. Palaukti, kol orkaite praves iki 60 laipsniu. Per ta laika iki standziu putu isp..

Recepto vertinimas: 0

VAFLINIS PYRAGAS

Sviesta, piena ir cukru pakaitinti puode, gerai ismaisyti ir atausinti. Suberti pieno miltelius, kakava ir maisyti, kol mase pasidarys vienalyte. Sudeti sukapotus riesutus bei migdolus, susmulkintus dziovintus vaisius ir du sutrupintus vafliu lakstus. Viska gerai ismaisyti. Mase lygiu sluoksniu sukr..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas pagal J┼źrat─Ö

Nuskuti ir supjaustai obuolius, pa┼ílakstai citrinos sultimis, suberi cukr┼│, cinamon─ů. Te┼íla dar papras─Źiau. Sumai┼íai miltus su cukrumi ir kepimo milteliais, ─»tarkuoji at┼íaldyt─ů sviest─ů, o tada vis─ů mi┼íin─» trini tarp deln┼│, kol gaunasi toks lyg ir purus sm─Śliukas. Kartais, ..

Recepto vertinimas: 3

STUDENTIŠKAS PYRAGAS

Batona supjaustyti nedidelemis riekelemis. Obuolius nulupti, isimti seklas, supjaustyti skiltelemis. Piena suplakti su kiausiniais ir cukrumi. Batono gabalelius mirkyti piene ir jais iskloti skardos dugna, patepta aliejumi, taip, kad neliktu tarpeliu. Ant riekeliu virsaus isdelioti obuoliu skilteles..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutais

Jei naudojate ┼íaldyt─ů sluoksniuot─ů te┼íl─ů- j─ů at┼íildyti. 2 trynius iki purios mas─Śs i┼íplakti su cukrumi. Sviest─ů i┼ílydyti. Trynius sumai┼íyti su sviestu, rie┼íutais, biskvito arba sausaini┼│ trupiniais, cinamonu, citrinos ┼żievele, romu bei razinomis. Pilti tiek grietin─Śl─Śs, kad mas─Ś ..

Recepto vertinimas: 5

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltym┼│. Baltymus ─»dedame ─» ┼íaldytuv─ů, kad paskui geriau plakt┼│si. Tryniuose i┼ítriname 4 ┼íauk┼ítus cukraus. Tuomet ─» juos sudedame var┼ík─Ö, i┼ílydyt─ů sviest─ů, miltus, sod─ů su grietine ,,nugesint─ů": grietin─Ö sumai┼íyti su soda ir palikti apie 2- 3 min..

Recepto vertinimas: 4

Papras─Źiausios mielin─Śs te┼ílos pyragas

─« duben─» i┼ísijoti miltus, viduryje padaryti duobut─Ö. Pien─ů pa┼íildyti ma┼żdaug iki 35┬░C, ─» j─» sutrupinti mieles, ─»berti ┼íauk┼ítel─» cukraus ir i┼ímai┼íyti. Gaut─ů mi┼íin─» supilti ─» duobut─Ö miltuose ir mai┼íyti su kra┼ítuose esan─Źiais miltais, kol te┼íla pasidarys grietin─Śs tir┼ítumo..

Recepto vertinimas: 3

Slyv┼│ pyragas su marcipanais

Miltus persijoti ─» duben─Śl─» ir kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» sutrupinti mieles ir i┼í nedidelio kiekio ┼íilto pieno bei ┼íauk┼ítelio cukraus padaryti ─»mai┼íal─ů. Duben─Śl─» u┼żdengti ir apie 30 min. laikyti ┼íiltoje vietoje, kad pakilt┼│. Sviest─ů arba margarin─ů i┼ítirp..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17