Pyragai, pyragň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai pyragai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/pyragai/3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobut─Ö. ─«pilkite 7 ┼íauk┼ítus ┼íalto vandens ir suberkite drusk─ů. Sumai┼í─Ö su dalimi milt┼│, sud─Śkite gabaliukais pjaustyt─ů sviest─ů. U┼ż┼żerkite likusiais miltais ir u┼żminkykite te┼íl─ů. Palikite 10 minu─Źi┼│ te┼íl─ů pastov─Śti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Dr─Śgnas ┼íokoladinis pyragas

Sumai┼íome visus sausus produktus. U┼żpilame kar┼ítu vandeniu. Pilame kiau┼íin─» ir tirpint─ů sviest─ů. I┼ímai┼íome. Pilame ─» kepimo skard─ů, kepame 180 laipsni┼│ temp. orkait─Śje ~30min. Atau┼íus─» supjaustome ir apibarstome cukraus pudra. (Siesta)..

Recepto vertinimas: 4

Karalien─Śs pyragas

─«kaitinkite orkait─Ö iki 200 laipsni┼│ . Sumai┼íyti kefyr─ů , cukr┼│ , milt┼│ bei sodos miltelius , i┼ítirpint─ů sviest─ů , vanilin─» cukr┼│ ir drusk─ů . I┼ípilti te┼íl─ů ant kepamuoju popieriumi padengtos orkait─Śs skardos . Sumai┼íyti uogas , cukr┼│ bei krakmol─ů ir i┼ípilti ant te┼íl..

Recepto vertinimas: 4

Lengvas obuoli┼│ pyragas

I┼í vis┼│ i┼ívardintu produkt┼│ suminkyti te┼íl─ů ir 30 - 40 minu─Źi┼│ ┼íaldytuve. V─Śliau te┼íl─ů padalyti ─» dvi nelygias dalis. Didesni─ůj─ů dal─» ─»tiesti ─» aliejumi i┼ítept─ů skard─ů ir subadyti peiliu. Obuolius supjaustyti skiltel─Śmis ir i┼íimti s─Śklas. Obuoli┼│ skilteles sud─Śti ant ..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su slyv┼│ uogiene

I┼í milt┼│ , grietin─Śs, kiau┼íini┼│ (kiau┼íinius prie┼í tai galima i┼íplakti iki put┼│, te┼íla tada bus puresn─Ś) u┼żmai┼íoma te┼íla, sudedama nugesinta soda (galima i┼ímai┼íyti su grietine arba panaudoti kelis la┼íus acto). ─« te┼íl─ů supilama uogien─Ś ir v─Śl viskas i┼ímai┼íoma iki vi..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis var┼ík─Śs pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sud─Śkite sausainius ─» ind─ů ir sutrinkite ko─Ź─Ślu). Mikrobangin─Śje krosnel─Śje i┼ítirpinkite sviest─ů ir supilkite ─» sumaltus sausainius, gerai i┼ímai┼íykite. Suberkite sausaini┼│ mi┼íin─» ─» form─ů, kurioje kepsite pyrag─ů ir g..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs pyragas su obuoliais

Grietin─Śl─Ö sumai┼íome su cukrumi ir kiau┼íiniais. Po truput─» ─»mai┼íome su kepimo milteliais ir cinamonu sumai┼íytus miltus. Te┼íl─ů supilame ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů skard─ů ir kepame 180 laipsni┼│ temperat┼źroje apie 15 minu─Źi┼│. Var┼ík─Ö sumalame ir sumai┼íome su kiau┼íiniais bei ..

Recepto vertinimas: 4

Baklava(pistacij┼│ pyragas)

1. I┼ítepti skard─ů sviestu. Sudeti 4 gabalus sluoksniuotos te┼ílos. I┼ítirpinti 70 g sviesto ir u┼żpylti ant te┼ílos, i┼ítepti.2. U┼żd─Śti susmulkintus pistacij┼│ rie┼íutus ir apdengti likusia te┼íla, sumai┼íykite su i┼ítirpintu sviestu. Kepkite 170*C (340*F) 35 min. paskui pakeiskite temperatur─ů ..

Recepto vertinimas: 0

Dvisluoksnis obuoli┼│ pyragas

Abiej┼│ te┼íl┼│ ruo┼íimas i┼í dalies toks pat: i┼ítrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviest─ů, ─»berti truput─» druskos, ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íinius ir te┼ílas gerai i┼íplakti. ─« ┼íviesi─ů te┼íl─ů ─»d─Śti grietin─Śs, suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. ┼áia te┼íla i┼íkl..

Recepto vertinimas: 3

Aguon┼│ pyragas su puta (Ramun─Śs) (foto)

Margarin─ů i┼ítriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdol┼│ esencij─ů. Baltymus i┼íplakame ir sumai┼íome su te┼íla. Dedam ─» skard─ů, ant vir┼íaus dedam aguon┼│ mas─Ö. Kepam apie 40 min. Tada u┼żdedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguon┼│ masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

Slyv┼│ pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir i┼íimti kauliukus. Sviest─ů kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti ─» mas─Ö. 24 cm skersmens apvali─ů pyrago form─ů i┼ítepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Obuoli┼│ ir var┼ík─Śs pyragas

1. Sutrinkite sausainius ir i┼ítirpinkite riebalus. Sumai┼íykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukr┼│. Te┼íl─ů sud─Śkite ─» apvali─ů form─ů su i┼íimamu dugnu. 2. Nulupkite obuolius, i┼íimkite s─Śklas ir supjaustykite skiltel─Śmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol su..

Recepto vertinimas: 4

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdan─Źiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margarin─ů i┼ítrinti su cukrumi, ─»dedant po vien─ů tryn─». Kai cukrus i┼ítirps, d─Śti po ┼íauk┼ít─ů aguon┼│ ir tarkuot┼│ obuoli┼│. Baltymus i┼íplakti, supilti ─» te┼íl─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos pyragas su varške

Ant lentos sikapojame sviest─ů, suberiame miltus, drusk─ů, supilame aliej┼│ ir lengvai pir┼ít┼│ galais minkome. Po to ─»pilame vandens ir gerai u┼żminkome te┼íl─ů, suvoliojame ─» rutul─» ir 1 valand─ů palaikome ┼íaldytuve. Kepimo form─ů i┼ítepame sviestu. Formos dugn─ů ir sieneles i┼íklojame 2..

Recepto vertinimas: 4

Kakavinis pyragas

I┼ítirpinti med┼│, cukr┼│, margarin─ů arba sviest─ů ir pavirinti bliudelyje apie 15min, pastoviai mai┼íydami. Atv─Śsus sud─Śti kiau┼íinius ─» t─ů pat─» mi┼íin─» ir supilti ─» skard─ů. Laikas nenustatytas kiek kepti. SKANAUS!!!!Tikrai skanu i┼íbandykite...:) (Roberta)..

Recepto vertinimas: 4

SLUOKSNIUOTAS PYRAGAS SU PLIKYTU KREMU

Is sluoksniuotos teslos iskepame juosteles, pertepame plikytu kremu. Ruosiame krema: pudinga su pienu isverdame, atvesiname ir sumaisome su plakta grietinele. Atvesiname ir sumaisome su plakta grietinele...

Recepto vertinimas: 4

Marmurinis pyragas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Mink┼ít─ů sviest─ů arba margarin─ů i┼ísukti iki purios mas─Śs, po truput─» suberti cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, drusk─ů, supilti rom─ů ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir po ┼íauk┼ít─ů sud─Śti ─» paruo┼ít─ů mas─Ö. Jei reikia..

Recepto vertinimas: 5

Sm─Ślinis obuoli┼│ pyragas

Sviest─ů kapoti su miltais, ─»pilti acto arba spirito ir tiek grietin─Śs, kad te┼íla b┼źt┼│ kieta (kaip makaronams). Te┼íl─ů ─»d─Śti ─» puod─ů ir mediniu gr┼źstuvu gerai i┼ímu┼íti. 2 val. palaikyti ┼íaldymo kameroje arba 12 val. - ┼íaldytuve. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti plonu sluoksniu ir i┼ípjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Margas pyragas

Kiauinius suplakti mikseriu su cukrumi . Paskui visk─ů sud─Śti ir dar kart─ů i┼íplakti . Puse teslos supiltiá─» skard─ů ,á─» likusi─ů sud─Śti kakav─ů. I┼íplakus u┼żpilti ant vir┼íaus . Kepti 30 min. ant 180 laipsni┼│ ...

Recepto vertinimas: 4

Trapus pyragas su bra┼ík─Śmis

Sumai┼íyti miltus, sviest─ů supjaustyt─ů gabal─Śliais, kiau┼íin─», kepimo miltelius, cukr┼│ bei drusk─ů ir suminkyti ─» vienalyt─Ö mas─Ö. J─ů ─»vynioti ─» pl─Śvel─Ö ir ma┼żiausiai 1 val. laikyti ┼íaltai. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant miltais pabarstytos ..

Recepto vertinimas: 3

ANGLŲ ŠOKOLADINIS PYRAGAS

Grietinele pasildyti ir joje istirpinti 400g sokolado. I sokolada sudeti trynius, cukru ir gerai isplakti. Sudeti miltus ir gerai ismaisyti. Isplakti baltymus su druska ir atsargiai ismaisyti su sokoladine mase. Tesla sudeti i kepimo forma ir kepti 40 min. 180C ikaitintoje orkaiteje. Kai iskeps pali..

Recepto vertinimas: 4

┼áokoladinis maskarpon─Śs pyragas

Kambario temperat┼źros sviest─ů i┼íplakite su cukrumi iki purumo , ─»mai┼íykite vanilin─» cukr┼│, ─»mu┼íkite kiau┼íin─» ir dar kart─ů i┼íplakite. ─« ┼íi─ů mas─Ö persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir v─Śl plakite, kol gausite vientis─ů mas─Ö. Paruo┼ít─ů te┼íl─ů i┼íkr─Śskite ─» ..

Recepto vertinimas: 3

KARŠTAS LAŠIŠOS PYRAGAS

Pasiruosiame kepimo forma. Sluoksniuotos teslos laksta, kuri klosime i formos dugna,iskociojame ir iklojame i kepimo forma, kad uzdengtu visus krastus ir dugna. Sluoksniaissudedame visas kepintas darzoves, ant ju - cukiniju griezinelius, ant cukiniju - lasisosgriezinelius, uzpilame padazu ir uzdengi..

Recepto vertinimas: 5

Mork┼│ pyragas

Puodelyje i┼ílydikite riebalus ir atau┼íinkite. Migdolus i┼ímai┼íykite su dviem kiau┼íiniais. Persijokite milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íin─». ─« migdol┼│-kiau┼íini┼│ mas─Ö suberkite cukr┼│, miltus ir drusk─ů. Te┼íl─ů stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiau┼íin..

Recepto vertinimas: 4

Bananinis pyragas

Nuluptus bananus smulkiai supjaustyti. Suberti cukr┼│, ─»mu┼íti kiau┼íinius ir mai┼íytuvu gerai i┼íplakti. Sud─Śti miltus, kepimo miltelius ir man┼│ ko┼í─Ö, dar vien─ů minut─Ö plakti. ─«pilti aliej┼│ ir mai┼íyti, kol te┼íloje nebeliks aliejaus burbuliuk┼│. Kepti 180 laipsni┼│ temperat┼źroje, i┼íte..

Recepto vertinimas: 4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17