Pyragai, pyragå³ receptai
Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai pyragai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/pyragai/15
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)
Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..
Recepto vertinimas:
Pyragas „Šokoladinis lietus"
•SviestÄ… iÅ¡sukame su cukrumi ir kiauÅ¡iniais, įmaiÅ¡ome iÅ¡tirpintÄ… Å¡okoladÄ… ir su kepimo milteliais sumaiÅ¡ytus miltus. TeÅ¡lÄ… sukreÄiame j sviestu pateptÄ… ir miltais pabarstytÄ… tortinÄ™ formÄ…, iÅ¡lyginame pavirÅ¡ių ir kepame 220° C temperatÅ«ros orkaitÄ—je.•PyragÄ… atvÄ—siname, pa..
Recepto vertinimas:
Su mikseriu suplakite kiausiniu baltymus, trynius. Tada ipilkite aliejaus ir miltu. Gerai ismaisykite. Ipilkite pieno. Idekite vaniles esencijos. Iskepkite.Ir gauta pyraga apliekite sokoladu. Skanaus! (Angele)..
Recepto vertinimas:
SluoksniuotÄ… teÅ¡lÄ… iÅ¡koÄioti, dÄ—ti į formÄ…, pateptÄ… aliejumi, subadyti ir kepti apie 10 minuÄių. SvogÅ«nus pjaustome kubeliais, kepiname svieste, įberiame miltų, įpilame pieno, suberiame vegetÄ…, bazilikÄ… ar kitokius prieskonius. PraauÅ¡iname, tada įmuÅ¡ame kiauÅ¡inį, įberiame ta..
Recepto vertinimas:
Persijotus miltus suberiame ant lentos, suberiame kakavÄ…, kepimo miltelius, iÅ¡maiÅ¡ome, sudedame sviestÄ… ir kapojame, kol nebelieka sausų vietų. Supilame su cukrumi iÅ¡suktus kiauÅ¡inius, romo esencijÄ… ir viskÄ… gerai suminkome. TeÅ¡lÄ… apie 5 val. palaikome Å¡aldytuve. VarÅ¡kÄ—s masei sÅ«rÄ..
Recepto vertinimas:
Užminkyti tešlą ir apvalioje formoje iškepti 9 plonus blynus. Miltus išmaišyti su 1/2l. pieno, likusį pieną išvirti su cukrumi, sumaišyti su miltų mase. Kremą ataušinti, ištrinti su sviestu, įpilti romo esencijos. Šiuo kremu sutepti po 3 blynus. Pyragas skaniausias kitą dieną. ..
Recepto vertinimas:
ls teslai skirtu produktu uzminkome tesla. Ja 1 vai. laikome saltai. Tuomet iskociojame laksta ir iklojame i sviestu patepta bei miltais pabarstyta kepimo forma. Varske pertriname per tinkleli irsumaisome su citrusiniu vaisiu zievelemis, suplaktais bei su cukrumi sumaisytais kiausiniais. ParuostÄ…a ..
Recepto vertinimas:
Obuolius nulupame, iÅ¡imame sÄ—klides ir supjaustome plonomis skiltelÄ—mis. IÅ¡ kiauÅ¡inio, trynio, sviesto, grietinÄ—s, cukraus, miltų ir ( jei reikia) vandens, užminkom teÅ¡lÄ…. IÅ¡ jos iÅ¡koÄiojame 4 plonus lakÅ¡tus. SkardÄ… iÅ¡tepame aliejumi( sviestu), pabarstome džiÅ«vÄ—siais ir de..
Recepto vertinimas:
Atskirti trynius nuo baltymu. Maisytuvu standziai isplakti baltymus su cukrumi. I isplaktus baltymus deti po viena tryni ir nuolat maisyti. Sumaisyti miltus, krakmola ir kepimo miltelius, deti po truputi i plakamus kiausinius. Skarda istepti sviestu, pabarstyti dziveseiais. Sia porcija (maza porcija..
Recepto vertinimas:
Pyragas su pomidorais (Jūratės)
Mieles iÅ¡maiÅ¡yti su žiupsneliu cukraus, po to sumaiÅ¡yti su 1/8 litro Å¡ilto pieno, įberti Å¡iek tiek miltų, iÅ¡maiÅ¡yti. PadarytÄ… teÅ¡los raugÄ… apibarstyti trupuÄiu miltų, uždengti ir palikti 30min pakilti. Po to supilti likusį pienÄ…, alyvų aliejų, įberti druskos ir įmuÅ¡ti kiauÅ¡..
Recepto vertinimas:
Karamelinis bruknių pyragas su imbieriniu kremu
Ä®daro ruoÅ¡imas: 1. Puode iÅ¡tirpdykite cukrų (tirpdykite tol, kol parus) ir supilkite plaktÄ… grietinÄ—lÄ™. Å iÄ… masÄ™ virkite tol, kol cukrus visiÅ¡kai iÅ¡tirps. 2. Ä® dubenį suberkite bruknes ir ant virÅ¡aus užpilkite karamelinį sirupÄ…. IÅ¡maiÅ¡ykite ir sukrÄ—skite ant iÅ¡kepto paploÄio...
Recepto vertinimas:
Pieną užvirti maišant su aguonomis, margarinu. Trynius ištrinti su cukrumi ir sudėti į šiltą aguonų masę, suberti miltus, kepimo miltelius. Supilti išplaktus baltymus, bakalie, išmaišyti. Tešlą sukrėsti į formą ir kepti 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą aplieti sav..
Recepto vertinimas:
Sviesta, kiausinius, cukru ir sutarkuota citrinos zievele sukti tol, kol pasidarys vientisa mase. I miltus suberk kepimo miltelius, ismaisyk. Po to maisydamas berk miltus i paruosta mase. Skarda patepk sviestu ir supilk i ja tesla. Nulupk obuolius, isimk seklas ir supjaustyk skiltelemis. Jas ispausk..
Recepto vertinimas:
Ištirpinti margariną, supilti kefyrą ir miltus.Išminkius tešlą, padalyti ją į 2 dalis. Tešlą atšaldyti.Viena tešlos dalimi iškloti skardą, sudėti į keturias dalis pjaustytus obuolius, užkloti antra dalimi tešlos ir pašauti į karštą orkaitę. Kepti vidutinėje temperatūroje, k..
Recepto vertinimas:
Miltus paskleisti ant lentos, suberti kepimo miltelius ir gerai ismaisyti. Ant virsaus uztarkuoti burokine tarka atsaldyta margarina, ir peiliu kapojant, maisyti su miltais. Kai margarinas apsivels, supilti grietine ir su cukrumi issuktus trynius bei kiausini. Vel pakapoti peiliu, o paskui pirstais ..
Recepto vertinimas:
Uzmaisyta tesla plonu sluoksniu dedama i aliejumi patepta kepimo forma. Truputis teslos paliekama papuosimui. Idarui vistiena pakepinama, sudedamos darzoves, susmulkintas svogunas, siaudeliais pjaustyta paprika. Pakepinti, paprieskoninti, supilti grietinele, keciupa. Atvesinta mase deti ant teslos. ..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su šokoladine "kepure"
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir vienodu sluoksniu sudedame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos.Varškę sumalame ir sumaišome su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudedame ant tešlos. Kepame 220" C temperatūroje.Iškepusį atvesusį pyragą aptepame su p..
Recepto vertinimas:
Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti miltus, sumaišyti su cukrumi, įlašinti kvapiųjų lašų. Tešlą dar kartą gerai sumaišyti ir sudėti Į paruoštą skardą. Ant viršaus užpilti gerai išplaktus kiaušinius. Kepti orkaitėje 25 ..
Recepto vertinimas:
Is teslai skirtu produktu paruosiame biskvitine tesla. Ja supilame i sviestu patepta kepimo forma ir 180 C temperaturos orkaiteje iskepamebiskvitini paploti. Iskepusi ji isimame isformos ir atvesiname. Ant biskvitinio paplocio suberiame nuplautas ir perrinktas melynes beibraskes. SaldziÄ…asias lazde..
Recepto vertinimas:
Pyragas su obuoliais ir sūriu
Margariną išsukti su cukrumi, sudėti miltus, įmušti kiaušinį ir trynį, suberti kepimo miltelius. Suminkyti tešlą ir iškloti išteptą skardą. Obuolius nulupti, supjaustyuti plonomis riekelėmis, sudėti ant tešlos, ant viršaus sudėti sūrio riekeles, pabarstyti cinamonu, cukrumi. Ke..
Recepto vertinimas:
Isplak kiausinius su cukrumi, ipilk pieno, aliejaus, iberk miltus, vanilini cukru ir kepimo miltelius. Tesla turi buti grietines tirstumo. Ja padalink i dvi dalis: i viena dek kakava, i kita itarkuok citrinos zieveliu. i forma pirma supilk ruda tesla, paskui - sviesia. Kepk 40 min 180 laipsniu tempe..
Recepto vertinimas:
Sviesta issukame su cukrumi, imaisome kiausinius, citrinos zievele ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. 200 C temperaturos orkaiteje iskepame 7 keksiukus, o is likusios teslos 2 lakstus.Atvesusi laksta aptepame dzemu ir grietine, suplakta su cukrumi, citrinos sultimis ir standikliu. Užzdedame..
Recepto vertinimas:
Cukru su kiausiniais isplakti, tada sijojant imaisyti miltus. Skarda patepti sviestu ir pabarstyti dziuveseliais. I skarda deti griezineliais supjaustytus obuolius, tada pilti tesla. Kepti, kol siek tiek paruduos. Tikrai labai skanu! (Kristina)..
Recepto vertinimas:
Kiaušinius, cukrų ir tarkuotą citrinos žievelę išplakti mikseriu. Sudėti persijotus miltus ir gerai išmaišyti. Kepimo skardą patepti riebalais, pabarstyti miltais ir sudėti tešlą. išlyginti, kad nebūtų storesnė kaip pirštas. Pabarstyti kapotais migdolais. Kepti vidutinėje tempera..
Recepto vertinimas:
Sviestą ištrinti su cukrumi, dėti po vieną trynį, grietinę, miltus išmaišytus su soda (ar kepimo milteliais). Į išplaktus baltymus dėti vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos/apelsino žievelę ar cinamono savo nuožiūra, pagal skonį. Viską sudėti į tešlos masę ir pamažu išmaišy..
Recepto vertinimas: