Pyragai, pyragň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai pyragai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/pyragai/9

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Pyragas su trintomis bra┼ík─Śmis

ÔÇóI┼í te┼ílai skirtu produkt┼│ u┼żmai┼íome pagerinta te┼íl─ů. J─ů sukre─Źiame ─» sviestiniu popieriumi i┼íklot─ů skard─ů, I┼ílyginame pavir┼íiu ir kepame 200 C temperat┼źros orkait─Śje.ÔÇóPaploti aptepame trintomis bra┼ík─Śmis ir 10 min. kepame 150┬░ C temperat┼źros orkait─Śje.ÔÇóBaltymus suplakame..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs pyragas su slyvomis

Pagaminkite te┼íl─ů. Miltus persijokite ─» duben─» ─» kalnel─» ir jo viduryje padarykite nedidel─Ö ─»dub─ů. ─« ─»dub─ů ─»mu┼íkite kiau┼íin─» ir ─»berkite ┼żiupsnel─» druskos. Apibarstykite cukrumi. At┼íaldyt─ů sviest─ů sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabal─Śliais ir i┼í..

Recepto vertinimas: 5

Klasikinis pyragas Tosca

Torto form─ů (25 cm) i┼ítepti riebalais ir pabarstyti d┼żi┼źv─Śsiais. I┼ítirpinti riebalus, i┼íplakti kiau┼íinius su cukrumu, suberti cukr┼│, ─»mai┼íyti miltus ir nugesint─ů sod─ů. ─«pilti pieno. Te┼íla mai┼íoma kiek galima ma┼żiau. Kepti apatin─Śje orkait─Śs dalyje 25 min. 200 laipsni┼│ C tempera..

Recepto vertinimas: 0

Agrast┼│ pyragas su bez─Ś grotel─Śmis

─«darui skirtus agrastus pad─Śti, kad nuvarv─Śt┼│ skystis. Te┼ílai skirtus miltus sumai┼íyti su avi┼żiniais dribsniais ir kepimo milteliais. ┼á─» mi┼íin─» suberti ant stalo ir kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» ─»d─Śti tryn─», ant ─»dubimo kra┼ít┼│ i┼íd─Ślioti gabal─Śliais susmulkint─..

Recepto vertinimas: 0

Pagerintas pyragas

─« pa┼íildyt─ů pien─ů supilamos i┼íleistos su dalimi cukraus miel─Śs, suberiama pus─Ś milt┼│ ir i┼ímai┼íoma. Te┼ílos pavir┼íius storai apibarstomas miltais, ┼íiltai u┼żdengiama ir paliekama ┼íiltoje vietoje, kad pakilt┼│, ─»d─Śjus ma┼żiau mieli┼│ ir kambario temperat┼źroje laikoma te┼íla pakyla pe..

Recepto vertinimas: 0

Migdol┼│ pyragas su cinamonu

sumaisyti miltus,cukru,soda ir cinamona.Isplakti kartu kiausinio trynius su pienu ir supilti i jau sumaisytus ingridientus.Taip pat suberti migdolo riesutus,kapota apelsina ir riebalus.Isplakti stipriai kiausiniu baltymus ir ant galo supilti i tesla.Supilti tesla i kepimo popieriumi isklota skarda,..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su vyšniomis

I┼í milt┼│, vieno kiau┼íinio trynio, tarkuoto sviesto ir 100 g miltinio cukraus u┼żminkome te┼íl─ů. Suvyniojame ─» pl─Śvel─Ö ir laikome ┼íaltai 30 minu─Źi┼│. Te┼íl─ů ─»dedame ─» riebalais patept─ů skard─ů taip, kad kra┼íteliai i┼ísiki┼ít┼│ auk┼ítai vir┼í skardos. Keliose vietose subadome te┼íl─ů ┼..

Recepto vertinimas: 5

Velykinis pyragas

Tešlai skirtus produktus išmaišome.Kepti 175 laipsniu orkaiteje 15-20min.Glaisto produktus pavirinti ant ne kaitrios ugnies,kol sutirštes.Supilti ant atvesusio pyrago.Pabarstyti truputi kokoso riešutu. ..

Recepto vertinimas: 4

Vy┼íni┼│ pyragas su u┼żpilu

Te┼ílai skirtus miltus suberti ─» duben─», viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» sud─Śti cukr┼│, drusk─ů, tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö bei ─»mu┼íti kiau┼íin─». Milt┼│ kaubur─Ślio kra┼ítuose i┼íd─Ślioti margarino gabal─Ślius. Pradedant nuo i┼íor─Śs, visk─ů greitai suminkyti ─» vientis─ů trapi─ů te┼íl..

Recepto vertinimas: 0

Spanguoli┼│ pyragas

Paruo┼ít─ů mielin─Ö te┼íl─ů i┼íko─Źioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perd─Śti ─» i┼ítept─ů sviestu skard─ů, i┼ílyginti. Ant te┼ílos u┼żtept─ů ─»dar─ů - vaisin─» marmelad─ů arba spanguoles, sumai┼íytas su medumi, te┼ílos kra┼ítus u┼żlenkti ir u┼żspausti taip, kaip bandeles. Pyrag─ů papuo┼íti plon..

Recepto vertinimas: 5

Kalnakasi┼│ pyragas

Pagal eil─Ö visk─ů sumai┼íyti: margarin─ů, kiau┼íin─», cukr┼│, d┼żem─ů, cinamon─ů, kakav─ů, miltus, pien─ů, sod─ů.Te┼íl─ů i┼ípilti ─» form─ů ir kepti 40 minu─Źi┼│. Dar ┼íilt─ů pyrag─ů apiberti cukraus pudra. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

┼áveicari┼íkas pyragas su s┼źriu (Sal├ęe au fromage)

I┼í milt┼│, mieli┼│, druskos ir vandens (ma┼żdaug 100 g) paruo┼íkite vientis─ů mas─Ö. Palaikykite 1,5-2 valandas; po to i┼íko─Źiokite ma┼żdaug 1,5 cm storio sluoksniu. To)rto form─ů i┼ítepkite sviestu, sud─Śkite ─» j─ů te┼íl─ů, ant vir┼íaus i┼íd─Śliokite riekel─Śmis supjaustyt─ů s┼źr─» ir nedideli..

Recepto vertinimas: 4

Var┼ík─Śs pyragas

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, pa┼íalinkite vaisko─Źius ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuvalykite melion─ů, i┼írinkite s─Śklas, mink┼ítim─ů smulkiai supjaustykite. Nuplaukite bazilik─ů, nusausinkite servet─Śle ir labai smulkiai sukapokite. Visus ingredientus sumai┼íykite dideliame duben..

Recepto vertinimas: 5

Greitas obuolių pyragas

Kiausinius issukame su cukrumi, idedame miltus sumaisytus su kepimo milteliais. Vel gerai ismaisome, tada pilame alieju, gerai ismaisome ir pilame i kepimo forma, istepta sviestu. Obuolius nulupame, supjaustome plonomis skiltelemis, sumaisome su vaniliniu cukrumi ir ant teslos virsaus supilame, trup..

Recepto vertinimas: 3

Vaisinis pyragas

Kiau┼íini┼│ trynius i┼ísukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti tirpdyt─ů sviest─ů arba aliej┼│ i┼ímai┼íyti, supilti kefyr─ů arba r┼źgpien─» i┼ímai┼íyti, mai┼íant pilti po vien─ů ┼íaukt─ů milt┼│, sumai┼íyt┼│ su kepimo milteliais, kai te┼íla bus pakankamai tir┼íta i┼íplakti kia..

Recepto vertinimas: 0

ANANASŲ PYRAGAS

Gerai isplakti baltymus, po truputi deti cukru ir trynius. I suplaktus baltymus atsargiai berti krakmola su kepimo milteliais, ismaisyti ir kepti. Drozliu beze paliktus baltymus standziai isplakti, supilti cukru, kokoso drozles. Kepti skardoje, isklotoje riebalais pateptu pergamentiniu popieriumi. A..

Recepto vertinimas: 0

┼Żaibi┼íkas pyragas

1. ─«kaitinkite orkait─Ö iki 225┼Ś. I┼íklokite kepimo skard─ů folija. 2. Dubenyje sumai┼íykite miltus, cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, kepimo miltelius ir razinas. 3. ─«mai┼íykite sviest─ů ar margarin─ů. 4. ─«mu┼íkite kiau┼íin─», supilkite pien─ů ir suminkykite te┼íl─ů. Ant skardos, naudodami ┼íauk┼ít─ů,..

Recepto vertinimas: 0

"Velnio" pyragas

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C. I┼ítepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. I┼íklokite jas va┼íkuotu popieriumi. I┼ítepkite j─» sviestu. I┼ítirpinkite ┼íokolad─ů prikaistuvyje dvigubu dugnu, ─»statytame ─» puod─ů su l─Śtai verdan─Źiu vandeniu. Palikite atv─Śsti. ─«mai┼íykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs pyragas su razinomis (Ramun─Śs)

Te┼ílai kambario temperat┼źros sviest─ů i┼ítrinkite su cukrumi taip, kad cukrus visi┼íkai i┼ítirpt┼│. Po vien─ů ─»mu┼íkite kiau┼íini┼│ trynius ir gerai i┼ísukite, kad gaut┼│si vientisa mas─Ś. Miltus persijokite ir sumai┼íykite su kiau┼íini┼│ mase ir ─»berkite druskos. U┼żminkykite vientis─ů te┼íl─..

Recepto vertinimas: 2

Citrininis pyragas su vynuogėmis

Teslai sviesta issukame su cukrumi. Po viena imaisome kiausinius, nutarkuota citrinos zievele ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. Tesla sukreciame i sviestu patepta ziedo formos kepimo forma ir kepame 1 75-200 C temperaturos orkaiteje apie 30 min. Pyrag─ůa atvesiname nei┼ísimdami is┼í kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su šokoladine ''kepure''

Is teslai skirtu produktu paruosiame tesla ir vienodu sluoksniu sudedame ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos.Varske sumalame ir sumaisome su baltymais, isplaktais su cukrumi. Gauta mase sudedame ant teslos. Kepame 220 C temperaturoje.Iskepusi atvesusi pyraga aptepame su pienu istirpintu sokol..

Recepto vertinimas: 3

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi k┼źbeliais, u┼żpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutin─Śs ugnies kelet─ů minu─Źi┼│, laikomi pus─Ś paros kambario temperat┼źroje, kad i┼í obuoli┼│ i┼ísiskirt┼│ sultys. Po to gerai i┼ímai┼íyti, kad i┼ítirpt┼│ lik─Ös cukrus. Supilti aliej┼│, suberti citr. r┼źg┼ít─», sod..

Recepto vertinimas: 0

Mork┼│ ir por┼│ pyragas (Ramun─Śs)

Didel─Śje keptuv─Śje ( kurioje kepti nreik─Śs ir orkait─Śje) i┼ílydyti dal─» sviesto, sud─Śti porus ir kepti, kol prad─Śs ruduoti. Tada i┼íimti.Sud─Śti likus─» sviest─ů, ─»mai┼íyti cukr┼│, sud─Śti morkas,ir kepti, kol prad─Śs mink┼ít─Śti, supilti vyn─ů ir pavirinti por─ů minu─Źi┼│ ir sud─Śti atgal..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su ┼żuvimi ir brokoliais

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ paruo┼íiame trapi─ů te┼íl─ů ir 1 vai. paliekame ┼íaltai. Tuomet i┼íko─Źiojame 5 mm storio te┼ílos lak┼ít─ů ir ─»klojame ─» kepimo form─ů. Apipjauname te┼ílos kra┼ítus.┼Żuv─» pabarstome prieskoniais, apvoliojame kiau┼íinio plakinyje, miltuose ir i┼íkepame aliejuje. Atv─Ś..

Recepto vertinimas: 0

Kanadieti┼íkas kukur┼źz┼│ pyragas

Dubenyje i┼íplakite kiau┼íinius su 0,5 l pieno. Kitame dubenyje sumai┼íykite abejus miltus, cukr┼│, drusk─ů ir kepimo miltelius. Palengva pilkite ant j┼│ i┼íplaktus kiau┼íinius greitai mai┼íant, kol pasidarys vientisa mas─Ś. Formoje pa┼íildykite sviest─ů (sviestas turi pasidaryti rusvas), sukr..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17