Ryžiai, ryå¾iå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Ryžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/ryziai/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Balandėliai

Ä®muÅ¡ti kiauÅ¡inius į dubenį, įberti cukraus, įdėti žiupsnelį druskos. Viską gerai iÅ¡plakti. Supilti pieną, Å¡iek tiek paplakti, įberti miltus. Gerai iÅ¡plakti, kad neliktų nė gabalelio miltų. Ä®berti vanilinį cukrų, dar įdėti aliejų. Po to kepti. Tai yra tradiciniai Ä..

Recepto vertinimas: 4

GUOBAO vištiena saldžiarūgščiame padaže

Supjaustome griežinėliais vištienos file, sudedame į indą ir užpilame paruoštu marinatu ir pastatome į saldytuvą 2-3 valandoms. Prasimarinavusią vištiena užberiame dalimi krakmolo, kad ji apsivoliotų jame. Į įkaitusią keptuvę suberiame apvoliotus griežinėlius ir kepame ..

Recepto vertinimas: 4

Agurkinė sriuba

Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro lapų verdamas sultinys, apie 1,5 valandos. Išvirus išimami kaulai, nuimama mėsa ir supjaustyta sudedama į sultinį. Morką sutarkuojame burokine tarka ir lengvai apkepame, sudedame į sultinį. Agurkus tai pat sutarkuojam burokine tarka, bulves s..

Recepto vertinimas: 3

Tėčio CHARČIO sriuba

Į faršą įmušti kiaušinį, dėti druskos, pipirų ir išminkyti faršą. Virtas bulves sumalti, suberti miltus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Iškočioti, supjaustyti juostelėmis, į vidų dėti faršą ir virti aliejuje...

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos Å¡nicelis su plutele

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje. Plonai išmuštą mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Mėsos gabaliukus iš abiejų pusių įspaukite į tarkuotą fermentinį sūrį. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite šnicelius dvi minutes iš vienos ir iš kitos pusių. Išėmus mė..

Recepto vertinimas: 2

Pomidorų sriuba

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame. Supjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką susmulkiname ir beriame į įkaitintą aliejų, tada suberiame pomidorus ir supilame pomidorų padažą (galima ir aštrų). Pamaišant troškiname ant silpnos ugnies. Dar galima pabarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 4

Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Vištieną supjaustyti 1 centimetro dydžio gabaliukais. Užpilti spanguolių trauktine, 2 šaukštais sojos padažo, druskos pagal skonį. Palikti marinuotis 1 - 2 valandoms. 3 kiaušinius išplakti, įdėti 4 šaukštus kukurūzų krakmolo, 1 šaukštą sojos padažo, 1/2 šaukštelio ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies užkepėlė

Žuvį supjaustyti gabalėliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Ryžius apvirti. Porus supjaustyti žiedeliais . Sūrį sutarkuoti. Žuvį pabarstyti žuvies prieskoniais. Kepimo indą sutepti alyvų aliejumi ir pabarstyti trupiniais. Dėti sluoksniais: morkos, žuvis , porai , ryži..

Recepto vertinimas: 4

Karpis keptas folijoje

Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marinuotis. Po valandos apšlakstome alyvų aliejumi ir įvyniojame į foliją ir kepame apie 1 val. karštoje orkaitėje (180C). Likus 10 min iki kepimo pabaigos, ..

Recepto vertinimas: 5

Rūkytos vištienos salotos

Ryžius išvirti ir atvėsinti. Vištieną atskirti nuo kaulų ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiaušinius , agurkus taip pat supjaustyti nedideliais kubeliais. Viską sudėti į indą ir užpylus majonezu išmaišyti. Galima pabarstyti šviežiais krapais. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Kepti kiaulienos Å¡onkauliukai

Mėsa nuplaunama, įpjaunama tarp kaulų, įtrinamą susmulkintomis, sumaišytomis su druska prieskoninėmis daržovėmis, aliejum bei prieskoniais ir palaikoma šaltai. Po poros valandų mėsa sudedama į keptuvą su likusiais riebalais, pridedama prieskoninių daržovių ir kepama apie 30—40 m..

Recepto vertinimas: 2

Troškintos vištos širdelės su ryžiais

Vištų širdutes supjaustykite ketvirtukais išilgai, morkas - šiaudeliais. Svogūną ir česnaką susmulkinkite. Širdeles su sojos padažu, pipirais ir druska apkepkite keptuvėje. Sudėkite svogūną ir česnaką. Apkepkite. Sudėkite morkas. Gerai pamaišykite, supilkite į troškintuvą ir ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos troškinys su daržovėmis

Uzvirkite vandeni su druska, cukrumi ir krapais. Sudekite krevetes ir virkite apie 10 min...

Recepto vertinimas: 4

Vištienos kepsnys su sūriu

Vištos krūtinėlė padalinama į dvi dalis. Kiekviena dalis įpjaunama, išklojama, išmušama iš abiejų pusių. Paruošti gabalai įtrinami prieskoniais, ištepami majonezu. Į įpjovos vidų įdedami fermentinio sūrio ir sviesto gabalėliai. Dalys suglaudžiamos ir suplojamos su muštuku ka..

Recepto vertinimas: 4

Kinietiški vištienos sparneliai

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibarsčius paukštienos prieskoniais ir česnaku. Sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vandenį ir sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti į keptuvę supilti prieš tai išmaišytą ..

Recepto vertinimas: 4

Užkepėlė su vištiena

Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais.Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo,supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais.Į skardą kepimui dedame sluoksnį virtų ryžių,sluokksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų,kepintų su svogūnais, ir užpilame padažu(..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena kinietiškai (satay)

Vištienos krūtinėlę supjaustyti 1 cm pločio juostelėm. Skystą medų, sojos padažą, susmulkintus česnakus ir prieskonius sumaišyti, kas mėgsta aštriau gali įdėti daugiau pipirų ar net čili. Visą šį marinatą užpilti ant vištienos juostelių ir palaikyti mažiausiai 3 valandas. ..

Recepto vertinimas: 5

Tinginio balandėliai

Pavirti ryžius. Sumaišyti juos su faršu.Įberti prieskonių. Kopustus ir morkas supjaustyti ir sudeti i troškintuvę. Sudėti faršą su ryžiais. Įpilti vandens (nedaug kad dugna apsemtų). Uždėti ant silpnos ugnies. Užvirus sudėti sultinio kubelį ir įdėti pom. padažo. Po 20 min. išm..

Recepto vertinimas: 4

Uzbekiškas plovas II

I dideli, mazdaug 5 l talpos, aukstais krastais puoda ipilame alieju ir ikaitiname. I ikaitusi alieju sudedame 3 x 3 cm gabaliukais supjaustyta kiauliena arba su kaulais sukarpyta vistiena. Verdame aliejuje, kol apkeps. Tada i puoda sudedame susmulkintus svogunus, siaudeliais sutarkuotas morkas, ibe..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos krūtinėlė su ryžiais

Išvirkite ryžius.Griežinėliais supjaustykit svogūnus ir uždėkite kepti ant labai mažo kiekio aliejaus, papipirinkite ir truputėli padruskinkite. Šiaudeliais susipjaustykite paprikas ir suberkite toliau kepti su svogūnais.Po į 5min. į tą pačią keptuvę suberkite kubeliais supjaustytą..

Recepto vertinimas: 3

Saldžiarūgštė vištiena (Ievos)

Vištieną supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir palikite vienai valandai pasimarinuoti. Į polietileninį maišelį suberkite miltus ir krakmolą, pakratykite, kad susimaišytų. Tada sudėkite vištienos gabalėlius, suimkite maišelį už galų ir purtykite, kad mėsa tolyg..

Recepto vertinimas: 4

Raganos kepsnys

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos kukuliai su ryžiais

Mėsa sumalama, sumaišoma su išvirtais ryžiais, pakepintais svieste svogūnais, piene išplaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais. Viskas gerai išsukama ir iš masės daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Apkepinti kukuliai baigiami troškinti s..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Iš nugarinės išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska su prieskoniais. Ant viršaus sukrauti įdarą - sūdytą liežuvį, slyvas be kauliukų, obuolius, kumpio arba dešros griežinėlius ir kt. Galima dėti ir kelis skirtingus pagal skonį įdaro sluoksnius. Mėsą suvynioti ir surišti. Vyni..

Recepto vertinimas: 5

Troškinys su faršu

Į švarią keptuvę dedame faršą, įpilame vandens, kad apsemtų ir troškiname keptuvėje su dangčiu 5-10 min. Troškintą faršą susmulkiname (kad butų birus), ant viršaus dedame tarkuotas morkas, kubeliais pjaustytą papriką ir virtas pupeles. Galite įdėti svogūnų, krapų. Troškiname..

Recepto vertinimas: 3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21