Karpis keptas folijoje

Ingridientai :

1 vidutinis karpis (~1 kg)
žuvies prieskonių
druskos
pipirų
česnako
2 šaukštų aliejaus
20 g sviesto

Gaminimas:

Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marinuotis. Po valandos apšlakstome alyvų aliejumi ir įvyniojame į foliją ir kepame apie 1 val. karštoje orkaitėje (180C). Likus 10 min iki kepimo pabaigos, atskleidžiame foliją uždedame sviesti gabalėlius ant karpio ir kepame toliau, karpis lengvai apskrunda. Skanu valgyti su jogurtiniu padažu ir virtais ryžiais, galima patiekti su garuose virtomis daržovėmis .

Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!