Šampinjonų padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
7 pievagrybiai
2 šaukštai grietinės
2 gabaliukai sauso buljono
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų
1 citrina
Gaminimas:
Pievagrybius išvirti 3 stiklinėse vandens, prieš tai jame ištirpdžius 1 šaukštą sviesto. Virti iki užvirimo ir dar 5-7 minutes. Išvirus nukošti. Grybus smulkiai supjaustyti. Kitame inde ištirpinti 1 šaukštą sviesto, pakepinti miltus, pilti 2 stiklines vandens, kuriame virė grybai, užvirti. Supilti grietinę, pagardinti norimais prieskoniais, suberti supjaustytus grybus, ir maišant pavirti dar 3-5 minutes. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Ms 2017-01-16 18:27:41
na receptas i domus tik vat Tuos kubelius I kuri padaza det ar su grybais virt Taip pat galetumet aprasyt ir kur ta citrina dedat salia patiekalo?? O miltus imi ant keptuves ir kepini Juozai :)

juozas 2012-09-29 15:20:41
kaip suprast pakepinti miltus?