TroÅ¡kiniai, troå¡kiniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troå¡kiniai. Surask ir iÅ¡sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! GalbÅ«t tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Troškintos vištos širdelės su ryžiais

Vištų širdutes supjaustykite ketvirtukais išilgai, morkas - šiaudeliais. Svogūną ir česnaką susmulkinkite. Širdeles su sojos padažu, pipirais ir druska apkepkite keptuvėje. Sudėkite svogūną ir česnaką. Apkepkite. Sudėkite morkas. Gerai pamaišykite, supilkite į troškintuvą ir ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos troškinys su daržovėmis

Uzvirkite vandeni su druska, cukrumi ir krapais. Sudekite krevetes ir virkite apie 10 min...

Recepto vertinimas: 4

VĖGĖLĖ, TROŠKINTA SU VYNU

Vegeles gabalus apslakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 30 min. Sudytame vandenyje virkite prieskonines darzoves ir prieskonius. Po 15 min. sudekite zuvies gabalus ir troskinkite. Isvirusia zuvi isimkite ir sudekitei pailga pusdubeni. I sultini maisydami iberkite miltu, supilkite vyna ir, ibe..

Recepto vertinimas: 3

Troškinys su faršu

Į švarią keptuvę dedame faršą, įpilame vandens, kad apsemtų ir troškiname keptuvėje su dangčiu 5-10 min. Troškintą faršą susmulkiname (kad butų birus), ant viršaus dedame tarkuotas morkas, kubeliais pjaustytą papriką ir virtas pupeles. Galite įdėti svogūnų, krapų. Troškiname..

Recepto vertinimas: 3

MALTOS MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMIS

Pupeles isvirti. Farsa pakepti su smulkiai pjaustytu svogunu, pagal skoni idejus chili pipiru ir vegetos. Kai mesa apkeps sudeti kubeliais pjaustyta raudonaja paprika ir 5 min. kepti. Sudeti kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruosta produkta deti i troskinimui skirta puoda, supilti virt..

Recepto vertinimas: 3

Čili troškinys (Ramunės) (foto)

Svogūnus supjaustom pusžiedžiais, papriką stambesniais kubeliais. Viską dedam į keptuvę, po 5 min, sudedam faršą, sultinio kubelius (pasmukintus), prieskonius ir kepinam apie 20 min. Tada viską dedam į puodą (galima ir gilioje keptuvėje, bet aš tokios neturiu), sudedam pupeles, pomid..

Recepto vertinimas: 4

Troškintas triušis

Triušį apipjaustyti, kad jis tilptų į troškintuvą, ir kepti įkaitintuose riebaluoe, kol apsitrauks šviesiai rusva plutele. Paskui įpilti karšto sultinio ar vandens ir uždengus dangčiu troškinti. Kiek patroškinus supilti vyną, sudėti prieskonius ir prieskonines daržoves. Ištroškin..

Recepto vertinimas: 2

Troškintos daržovės

Įkaitintame aliejuje atskirai pakepinkite smulkintas morkas, juostelėmis pjaustytas paprikas, svogūnus, porus, kopūstą. Nuvarvinkite riebalus, daržoves sukrėskite į troškintuvą, įberkite žiupsnelį pipirų ir 1/4 šaukštelio imbiero, įpilkite 1/2 stiklinės šalto vandens, paskaninki..

Recepto vertinimas: 0

Ananasų sultyse troškinta vištiena

Vištieną supjaustyti kubeliais, dėti į įkaitintą keptuvę, pakepinti 2-3 min., pilti ananasų sultis, dėti karį, druską, patroškinti apie 3 min, pilti su keliais šaukštais sulčių išmaišytą krakmolą.Viską maišant kaitinti, kol sutirštės. Garnyrui tinka virti ryžiai (apie 200g..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta lydeka

Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, įpilama citrinos sulčių ar baltojo vyno, sultinio, sudedamas susmulkintas svogūnas, morka ir troškinama 15—20..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jaučio širdis

Širdį įdedame į šaltą vandenį, kad ištekėtų visas kraujas. Širdį perpjauname per pusę, pašaliname riebalus ir gyslas. Šoninę supjaustome šiaudeliais ir susmaigstome juos į širdį. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. 2 šaukštus smulkintų svogūnų pakepiname svieste i..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)

Iškepti ar išvirti vištieną su prieskoniais. Išvirti bulves (su druska ar sultinio kubeliu), paskui supjaustyti plonomis riekelėmis. Svieste pakepti voveraites. Kai voveraitės apkepa, sudėti gabaliukais pjaustytą vištieną. Dar pakepinti, supilti grietinėlę (ar grietinę) ir pagal skon..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos troškinys

Mėsą supjaustyti, pakepinti svieste, įpilti skysčio, sudėti supjaustytas daržoves, prieskonių ir troškinti. Žirnelius sudėti troškinimo pabaigoje. Miltus pakepinti taukuose, sumaišyti su skysčiu nuo troškinimo ir pavirinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

GRIETINĖJE TROŠKINTAS KARPIS

Zuvi nuskusti, isskrosti ir nuplauti. Puoda iskloti svoguno, morkos, petrazoles griezineliais. Ant ju sudeti karpio gabalelius ir uzpilti stikline vandens. Pavirus 10 min. prideti sviesto, grietines, druskos ir apie valanda troskinti. Reikia stebeti, kad zuvis neprisviltu. Baigiant virti, puoda su z..

Recepto vertinimas: 4

TROŠKINTA ŽUVIS

Išskrostą ir nuskustą žuvį įtrinti prieskoniais ir pusvalandį palaikyti šaldytuve. Tada išimti jos kaulus.Keptuvėje pakepinti svogūnus su grybais (jei šie švieži). Juos su sutarkuotu sūriu sudėti į žuvies vidų. Žuvį - į majonezu išteptą stiklinį indą ir troškinti orkaitėj..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti šonkauliukai (Jūratės)

Šonkauliai trumpai paverdami vandenyje su medumi. Po to jie troškinami tame pačiame sultinyje su prieskoniais: sojų padažu, imbieru, anyžiais, raud. vynu, pipirais, česnakais, svogūnais. Troškinama, kol suminkštės. Druskos dedama prieš pat baigiant troškinti. Padažas gaminamas iš to..

Recepto vertinimas: 2

Šviežių kopūstų troškinys

Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste. Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną. Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais. Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l. vandens, sultini..

Recepto vertinimas: 1

Čili troškinys su jautiena (Video)

Supjaustykite svogūnus, žaliąją papriką, sutrinkite česnaką. Supjaustykite raudonėlį, čiobrelį, sutrinkite konservuotus pomidorus. Paruoškite prieskonių mišinį. Tam prireiks: pusės šaukštelio česnako miltelių, pusės šaukštelio maltos aitriosios paprikos, pusės ..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta kalakutiena

Kalakutieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti kubeliais ir apibarstyti druska bei pipirais. Svogūnus nulupti, nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Pomidorus nuplauti, nuplikyti, nulupti ir smulkiai supjaustyti. Paprikas nuplauti, nusausinti ir, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais. Česnakus ..

Recepto vertinimas: 4

Sojos mėsos troškinys su daržovėmis

Sojos mėsos paruošimas:Pavirinti sojos mėsą 10-15 min. sultinyje. Į tą patį puodą įdėti 3 citrinos griežinėlius (žievelė duoda kartumo, tai čia jau kiekvienam pagal skonį) ir laikyti ne mažiau 30 min.Supjaustytą papriką ir pievagrybius pakepinti keptuvėje kol apskrus. tada sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena

Vištienos ketvirčius supjaustome į tris dalis. Svogūnus supjaustome stambiais žiedais. Į puodą pilame aliejaus, suberiame svogunus, pomidorų pastą,sumetame vištieną ir užpilame vandeniu, kad apsemtų vištieną. Dedame vištienos sultinio kubelius, druską, vištienos ir kario prieskoni..

Recepto vertinimas: 5

Troškintos veršelio kepenys

Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene — tada jos esti šviesesnės. Išimtos iš pieno nuplaunamos, nuimama plėvė. Kepenys supjaustomos dideliais gabalais, prismaigstomos plonai pjaustytų lašinukų (nebūtinai), pavoliojamos miltuose ir apkepinamos riebaluose. Tada įpilama sultinio tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže

Supjaustykite mėsą nemažais gabaliukais ir pakepinkite šiek tiek su svogūnais. Po to sudėkite į puodą, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mėsą, įdėkite kelias skilteles peiliu suspausto česnako, pora šaukštų majonezo, pora lauro lapelių, šaukštą garstyčių padažo, į..

Recepto vertinimas: 4

Stirniena, troškinta su ryžiais [plovas]

Mėsą supjaustyti ir pakepinti riebaluose iki rausvos spalvos kartu su supjasutytu svogūnu, morkomis, petražole, pomidorų tyre. Įpilti sultinio, pridėti sultinio, pridėti ryžių, prieskonių ir troškinti.Jei mėsa seno žvėries, ryžius sudėti vėliau, kai mėsa apvirs. Gerokai patroški..

Recepto vertinimas: 0

TROÅ KINTAS UNGURYS

Ungurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus bei sviestą ir pakepinti svogūnus ikigeltonumo. Tada puodo turinį sukrėsti į keptuvę. Įpilti truputį vandens (ungurio gabaliukai turi būti išsikišę) ir ..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13