TroÅ¡kiniai, troå¡kiniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troå¡kiniai. Surask ir iÅ¡sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! GalbÅ«t tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)

Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite bulves, žiedeliais – svogūnus. Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberk..

Recepto vertinimas: 5

TROŠKINTI ŽALI POMIDORAI

Pomidorus supjaustome skiltelemis. Svogunus ir morkas supjaustome siaudeliais ir atskirai pakepiname aliejuje. Pakepintas darzoves sudedame i puoda su pomidorais, iberiame druskos ir cukraus, supilame likusi alieju ir troskiname 50-60 minuciu. Karsta tyre sukreciame i stiklainius ir uzdarome dangtel..

Recepto vertinimas: 2

Vištienos troškinys

Labai smulkiai ir ilgomis juostelėmis supjaustome krūtinėlę, truputį apkepame ją keptuvėje su aliejumi, kol mėsa pabals, paskui dedame visas daržoves ir prieskonius į keptuvę kur jau kepa višta. Prieskonius dėkite pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome ir pilame ten stikl..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena su daržovėmis

Jautieną užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 valandą. Miltus pakepinkite svieste ir supilkite ant mėsos, taip pat supilkite pomidorų tyrę ir užvirinkite. Tada sudėkite apkepintas bulves ir daržoves. Prieskonius suriškite į vandeniui laidų maišelį ir įdėkite į troškinį ir viską ..

Recepto vertinimas: 0

Žvėrienos troškinys

Žvėriena supjaustoma gabaliukais ir nakčiai užpilama saldžiarūgščiu marinatu. Pupelės pamerkiamos šiltame vandenyje. Rytojaus dieną žvėriena apkepinama riebaluose, sudedama į greitpuodį, ant viršaus išbrinkintos pupelės, griežinėliais supjaustytos bulvės, svogūnas, morka, obu..

Recepto vertinimas: 0

Grybų troškinys su kiauliena

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Ä® greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasÅ«domą, užbarstoma maltų kalendros grÅ«dÅ..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Triušienos troškinys su daržovėmis

Nuplauta, nusausinta ir sukapota gabalais triušiena pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, ir apkepinama riebaluose, sudedama į puodą, įpilama truputis sultinio ar karšto vandens ir troškinama. Baigiant troškinti, sudedamos supjaustytos ir riebaluose pakepintos daržovės, likę pri..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių troškinys su mėsa ir daržovėmis

Kumpi supjaustome kubeliais, apkepame keptuveje su aliejumi. Dedame i puoda su trupuciu vandens ir verdame. Apkepame keptuveje su aliejumi susmulkinta svoguna, stambiai supjaustytasmorkas, paprikas ir sudedame kartu su mesa. Iberiame prieskoniu ir verdame 20-25 min. Tada suberiame nuplautus ryzius. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos šparaginės pupelės

Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje, išgriebti ir supjaustyti. Morkas ir svogūnus pakepinti su aliejumi. Į troškinimui skirtą indą dėti pupeles, morkas su svogūnais, pomidorų padažą ir prieskonius. Troškinti 15-20 min. Tinka valgyti karštą ir šaltą. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena troškinta vyne

Troškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių, sudėti pusžiedžiais plonai supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką ir uždengus, ant mažos ugnies troškinti. Pievagrybius supjaustyti plokštelėm ir taip pat sudeti. Pomidorus užplikinti verdančiu vandeniu, palaikyti kelia..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną susmulkinti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, kepimo metu pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį pada..

Recepto vertinimas: 0

Greitas troškinys

Kopustus supjaustome ir nuplikome verdanciu vandeniu, sutarkuojame siaudeliais morkas, supjaustome kubeliais bulves, paprika, zirnelius viska sumaisome. Sudedame druska ir prieskonius, majonezo 3-4 saukstus. Apkepiname sprandine su svogunais, sumaisome su darzoviu mase. ir viska trosiname apie 40 mi..

Recepto vertinimas: 3

Aluje troškinta jautiena

Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 30 minučių šaltai. Tada pakepinti, užpilti alumi, įdėti kmynų, citrinos žievės, duonos plutelių ir troškinti. Patroškinus, mėsą supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Aluje troškintas kumpis

Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Išvirusio kumpio viršų supjaustykite kryžmai ir užberkit..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jautiena su slyvomis

Mėsą supjaustyti, išmušti, pavolioti miltuose ir pakepti. Tada mėsą apibarstyti supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto vandens ir troškinti. Kiek vėliau sudėti slyvas ir dar patroškinti. Patiekti su padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais

Mėsą kartu su kaulais sukapoti gabalais ir apkepti riebaluose. Pridėti supjaustytų svogūnų, grybų, truputi patroškinti, paskui įpilti pomidorų sulčių ir uždengus indą troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa suminkštės. Tada pridėti miltų ir virti dar 8-10 minučių. Padažą pagar..

Recepto vertinimas: 2

Čili kon karne troškinys

Pupeles pamerkti nakčiai arba ryte, prieš darymą, pavirti. Mėsą supjaustyti gabaliukais ir pakepinti taukuose tol, kol susidarys rusva plutelė. Po to sudėti pupeles ir viską apipilti mėsos sultiniu, troškinti ant silpnos ugnies. Nulupti svogūną ir pomidorus, supjaustyti didesniais gaba..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių sultyse troškinta višta

Vištieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. Įtriname druska ir pipirais. Paruoštą vištieną apkepiname svieste, apibarstome miltais. Įdedame grūstą česnaką, lauro lapelį, suberiame susmulkintas petražoles, alyvuoges, supilame obuolių sultis ir sultinį. Troškiname 20..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas]

Mėsą supjaustyti 20-30g. sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintame svieste. Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės. Kiek vėliau įpilti karšto vandens ir uždengus troškinti, kol mėsa pasidarys minkštesnė. Padažui atskirai pakepinti svogūnus ir mi..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlėje troškintos bulvės

Išvalytas bulves supjaustyti griežinėliais ir sudėti į indą, kuriame troškinsite (geriausiai į molinį). Pasūdyti, papipirinti ir užpilti grietinėle ir uždengti dangčiu. Indą įstatyti į įkaitintą orkaitę ir troškinti kol bulvės bus minkštos. Kai bulvės pradės minkštėti in..

Recepto vertinimas: 0

Garuose troškintos daržovės

Nuplauti daržoves, supjaustyti, sudėti į šaltą puodą, įjungti viryklę (2/3 viryklės galingumo) ir kaitinti, kol termometro rodyklė pasieks žalio laukelio pradžią, po to sumažinti temperatūrą (1/3 viryklės galingumo) ir virti dar 12-15 min. ..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti šparaginiai žirniai

Nuplauname ankstis ir paverdame pasudytame vandenyje. Tuomet i puoda ipilame 0,5 stiklines pasudyto vandens, imetame sviesta, sudedame grietine, ankstis ir troskiname. Baigiant troskinti suberiame susmulkintus krapus. Taip paruostas ankstis galima valgyti su virtomis svieziomis bulvemis arba duona...

Recepto vertinimas: 5

Grietinėje troškinti kalmarai

Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol įgaus gražią geltoną spalvą. Kalmarus perdėti į indą, kuriame troškinsite, o į keptuvę dėti pusgriežinėliais supjaustytus svogūnus ir juos kepti. Pakepintais svo..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13