Grybų troškinys su kiauliena

Ingridientai:
4—5 bulvės,
stiklinė raugintų grybų,
0,5 kg kiaulienos,
3 morkos,
0,5 stiklinės grietinės,
50 g sviesto ar margarino,
šaukštas miltų,
maltų kalendros grūdų ar pipirų,
druskos.
Gaminimas
Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais.
Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Į greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasūdomą, užbarstoma maltų kalendros grūdų, užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens. Sandariai uždarius, troškinama 25—30 min. Valgoma su salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Kriste 2011-05-15 15:56:58
Kaiptik, dabar gaminu, ziuresim,kas gausis, bet itariu,kad bus skanu :)