Tro┼íkiniai, troňíkiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troňíkiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Daržovių troškinys su dešrelėmis

Porus supjaustome griezineliais, morkas ir salierus supjaustome plonais siaudeliais. Bulves, svoguna ir sonine supjaustome kubeliais. I inda, skirta troskinimui, supilame alieju, pakepiname kiaulienos sonine, sudedame visas darzoves, isskyrus porus, pakepiname. Supilame sultini, sudedame desreles, v..

Recepto vertinimas: 0

Tro┼íkinti kop┼źstai su kiaul─Śs kojel─Śmis

Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti i┼íilgai per pus─Ö. Kop┼źstus nuplauti. ─« puod─ů d─Śti riebalus, kiaul─Śs kojeles ir ant vir┼íaus kop┼źstus. U┼żpilti vandeniu ir tro┼íkinti. Kai m─Śsa bus mink┼íta, d─Śti prieskoni┼│ ir druskos (pagal skon─»). Bulves i┼ívirti su lupenomis ir nulupti. ─« pusdu..

Recepto vertinimas: 3

Vegetariškas troškinys

Mork─ů sutarkuojame burokine trintuve ir apkepame aliejuje. Baigiant kepti sudedame susmulkint─ů svog┼źn─ů ir apkepame. 5 minutes apverdame dar┼żoves ir trumpai pakepame su morkomis ir svog┼źnais. Sumai┼íome trakmol─ů su vandeniu ir mai┼íydami u┼żviriname su dar┼żov─Śmis. Sudedame smulkintus krapus..

Recepto vertinimas: 0

Ragai┼íis su tro┼íkintais kop┼źstais

Stiklin─Śje i┼ítrinti mieles ir cukr┼│., kad pasidaryt┼│ skysta tyr─Ś. Pa┼íildyt─ů pien─ů, 1/3 milt┼│ ir mieles supilti ─» duben─». U┼żmai┼íyti te┼íl─ů ir pastatyti ┼íiltai, kad pakilt┼│. Pakilusi─ů gerai i┼íminkyti, suberiant tikusius miltus bei drusk─ů. Sud─Śti ─» kepini┼│ form─ů, patept─ů rieba..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys "Kinietiškas"

Pauk┼ítien─ů supjaustyti nedideliais gabaliukais (┼íiek tiek storesniais u┼ż pir┼ít─ů), ─»pilti soj┼│ pada┼żo, ┼íauk┼ít─ů aliejaus, pauk┼ítienos prieskoni┼│, druskos, juod. pipir┼│, ┼íauk┼ít─ů nestipraus (6%) aromatingo acto m─Śs─ů galima marinuoti ilgiau, galima ir i┼í karto kepti. Pauk┼ítien─ů ap..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių troškinys su ananasais ir vištų sparneliais

Vi┼ítos sparnelius ─»trinkite prieskoniais, apkepkite, sud─Śkite ─» puod─ů su verdan─Źiu sultiniu ir tro┼íkinkite. Keptuv─Śje apkepkite supjaustytas bulves, mork─ů, svog┼źn─ů ir ─Źesnako skilteles (nenuluptas), sud─Śkite ─» puod─ů su sparneliais, paskaninkite prieskoniais ir tro┼íkinkite apie 15-2..

Recepto vertinimas: 0

Bakla┼żan┼│ su grybais tro┼íkinys

Bakla┼żanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostel─Śmis, susl─Śgti ir leisti sultims i┼ítek─Śti. Nusausintus bakla┼żanus pavolioti miltuose ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostel─Śmis. I┼íkeptus bakla┼żanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svog┼źnus sud─Śti ─» tro┼íkinimo ind─ů,..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│, pupeli┼│ ir kop┼źst┼│ tro┼íkinys

Pupeles nuplauti, pamerkti ir tame pa─Źiame vandenyje isvirti. Baigiant virti pas┼źdyti, ─»mesti lauro lapel─», pipir┼│. Nuskustas bulves supjaustyti kubeliais, smulkiai supjaustyti kop┼źst─ů, visk─ů sud─Śti ─» puod─ů, kuriame verda pupel─Śs, dar prid─Śti supjaustyt─ů ir su riebalais pakepint─ů svog..

Recepto vertinimas: 0

Tingin─Ślio tro┼íkinys (Ramun─Śs) (foto)

Aliej┼│ ─»kaitiname, sudedame supjasutytas de┼íreles ir pakepiname, kad apskrust┼│. Tuomet sudedame pupeles, ─Źesnak─ů, pomidor┼│ pada┼ż─ů arba pomidorus, ─»pilame truput─» vandens, suberiame prieskonius, i┼ímai┼íome ir patro┼íkiname apie 10-15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su grybais

M─Śs─ů atskirti nuo kaul┼│, supjaustyti nedideliais gabal─Śliais ir ┼íiek tiek apkepinti. I┼í kaul┼│ i┼ívirti sultin─». Grybus ir prieskonines dar┼żoves patro┼íkinti margarine, ─»pilti sultinio, sud─Śti vi┼ítienos gabal─Ślius, u┼żdengti ir visk─ů i┼ítro┼íkinti. Tuomet supilti su ┼íaltu sultiniu sum..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽU

Isplauti ir isvalyti kalmarus, 10 min. palaikyti verdanciame vandenyje.Kalmarus truputi atvesinti ir supjaustyti siaudeliais. Smulkiai supjaustyti svogunus.Sviesta istirpinti keptuveje ir jame pakepinti svogunus, po to sudeti kalmarus ir kartu pakepinti dar 5 min. Paskiau ipilti vandens, tiek kad vi..

Recepto vertinimas: 0

Arbatoje troškinta jautiena

M─Śs─ů supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, ─Źesnaku ir patro┼íkinti. Baigiant tro┼íkinti, m─Śs─ů apibarstyti arbat┼żol─Śmis, sud─Śti supjaustyt─ů obuol─», supilti m─Śsos sultin─» ir dar 10 minu─Źi┼│ patro┼íkinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS"

Mesa supjaustoma lazdelemis,pabarstoma prieskoniais,apvoliojama krakmole ir pakepame su riebalais.Apkepus mesai,dedama supjaustyta lazdelemis paprika,ananasai,marinuoti agurkai.Pilamos ananasu,marinuotu agurku sultys,truputi patroskinama,uzdengus keptuve.Pabaigoje dedami pomidorai ir pomidoru padaz..

Recepto vertinimas: 3

Tro┼íkinta kiauliena su pada┼żu

La┼íinukus supjaustyti ir ─»kaitinti tro┼íkintuve. Juose pakepinti supjaustyt─ů m─Śs─ů. Kiek v─Śliau sud─Śti supjaustyt─ů svog┼źn─ů, salier─ů. U┼żpilti kar┼ítu vandeniu, ─»d─Śti supjaustyt─ů agurk─ů, ir visk─ů tro┼íkinti 1 valand─ů. Baigiant tro┼íkinti, ─»d─Śti druskos, pipir┼│. Supilti vandenyje i..

Recepto vertinimas: 0

Ki┼íkis, tro┼íkintas su vynu ir svog┼źnais

Dali la┼íinuk┼│ supjaustyti pailgais trypeliais ir prismaigstyti ki┼ík─». Likusius paspirginti, ─»d─Śti ki┼ík─» ir apkepinti i┼í vis┼│ pusi┼│. Sud─Śti nuvalytas svog┼źn┼│ galvutes, jas taip pat pakepinti. Paskui ─»pilti vyno, sultinio ir u┼żdengus dang─Źiu tro┼íkinti ant ma┼żos ugnies. Baigiant tro..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena

D┼żiovintus grybus nuplauti, u┼żpilti stikline vandens ir pusvaland─» pamirkyti. M─Śs─ů supjaustyti grie┼żin─Śliais ir apkepinti taukuose. Toje pat keptuv─Śje pakepinti smulkiai supjaustytus svog┼źnus, o kai ┼íie pagels, apibarstyti juos miltais ir kepinti, kol ┼íie apskrus. ─« keptuv─Ö subert..

Recepto vertinimas: 0

Tro┼íkinta aviena su dar┼żov─Śmis

M─Śsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumai┼íyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama ─» puod─ů, u┼żpilama trupu─Źiu kar┼íto vandens ir tro┼íkinama 30ÔÇö40 min. Tada sudedamos dar┼żov─Śs (jos gali b┼źti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos..

Recepto vertinimas: 0

Šprotų ir bulvių troškinys

Svog┼źnus nulupkite ir susmulkinkite. Pus─Ö svog┼źn┼│ sud─Śkite ant riebalais i┼ítepto kepimo indo dugno, u┼żpilkite 1 valgom─ůj─» ┼íauk┼ít─ů an─Źiuvi┼│ arba ┼íprot┼│ pada┼żo, sud─Śkite supjaustytas bulves ir smulkintus an─Źiuvius (┼íprotus). Sud─Śkite likusius svog┼źnus. I┼íplakite kiau┼íinius su ..

Recepto vertinimas: 0

Ki┼íkiena, tro┼íkinta su raugintais kop┼źstais

Paruo┼ít─ů ki┼ík─» supjaustyti gabalais ir ─»trinti juos druska. Tro┼íkintuve paspirginti la┼íinukus, sud─Śti ki┼íkienos gabalus ir apkepinti. Prid─Śti svog┼źno (galima ir gryb┼│). Kop┼źstus ir tarkuotus obuolius sud─Śti ant m─Śsos, ─»pilti sultinio, kad nesvilt┼│, ir u┼żdengus dang─Źiu tro┼íkint..

Recepto vertinimas: 2

Tro┼íkinti ry┼żiai su m─Śsa

Imkite pus─Ö nurodyto sviesto ir pakepinkite dar┼żoves, kol jos sumink┼ít─Śs. Tada sud─Śkite ─Źesnak─ů ir dar truput─» pakepinkite. I┼íimkite i┼í keptuv─Śs. Kepen─Śl─Śs ir kiaulien─ů pakepinkite 2-3 minutes. Kepam─ů kiaulien─ů susmulkinkite ┼íakute. SUd─Śkite dar┼żoves ir kepkite 2-3 minutes. Suber..

Recepto vertinimas: 0

A┼ítri tro┼íkinta aviena su ry┼żiais

M─Śs─ů supjaustyti ┼íiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svog┼źnais ir ─Źesnaku, ─»d─Śti prieskoni┼│ ir ─»pilti kar┼íto vandens, kad vos apsemt┼│. Tro┼íkinti ant ma┼żos ugnies. Kai m─Śsa sumink┼ítes (i┼í─Śmus lauro lapel─» ir gvazdik─Ślius), sumai┼íyti j─ů su virtais ry┼żiais.&..

Recepto vertinimas: 0

Kubieti┼íkai tro┼íkinta vi┼ítiena su kukur┼źzais

Pomidorus nulupkite, i┼íimkite s─Śklas; sumalkite drauge su ank┼ítiniu pipiru, nuluptais svog┼źnais ir skiltale ─Źesnako. Vi┼ít─ů supjaustykite ─» 6 dalis. Keptuve i┼ítirpdykite sviest─ů, apkepinkite jame vi┼ítien─ů ir maltas dar┼żoves, pas┼źdykite, pabarstykite pipirais, smulkintomis petra┼żol─Śm..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su pievagrybiais

M─Śs─ů nuplauti, nusausinti ir i┼íimti kaul─ů. Supjaustyti ma┼żais gabal─Śliais, pas┼źdyti ir pavolioti miltuose. Svog┼źnus ir ─Źesnak─ů sukapoti. Puode ─»kaitinti aliej┼│, jame apkepinti m─Śs─ů, sud─Śti svog┼źnus, ─Źesnak─ů, u┼żpilti sultiniu, pas┼źdyti, ─»berti pipir┼│. Kol m─Śsa tro┼íkinasi sup..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vi┼ítienos nupjaustykite riebalus ir pa┼íalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliej┼│, suberkite paprik─ů, ─Źesnak─ů, imbier─ů, tu┼í─Źialai┼ík─» ─Źesnak─ů ir kar─». Ant vidutinio kar┼ítumo virykl─Śs, mai┼íydami kepinkite 1 minut─Ö. ─« prikaistuv─» sud─Śk..

Recepto vertinimas: 4

┼Żuvies tro┼íkinys

Svog┼źnai supjaustomi grie┼żin─Śliais ir pakepinami margarine. Bulv─Śs supjaustomos grie┼żin─Śliais, at┼íildyta ┼żuvis ÔÇö gabaliukais. Viskas sudedama ─» greitpuod─», u┼żdedami supjaustyti pomidorai ar pomidor┼│ pastos, pas┼źdom─ů, sudedami prieskoniai, u┼żpilama 0,5 1 kar┼íto vandens ir, sandari..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13