Arbatoje troškinta jautiena


Sudėtingumas: 5
Ingridientai:
500 g jautienos,
2 šauktai aliejaus,
druskos,
pipirų,
skiltelė česnako,
obuolys,
3 šaukšteliai arbatžolių,
½ stiklinės mėsos sultinio.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patroškinti. Baigiant troškinti, mėsą apibarstyti arbatžolėmis, sudėti supjaustytą obuolį, supilti mėsos sultinį ir dar 10 minučių patroškinti. Skanaus.
Tinka vartoti su: Patiekti su ryžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!