TroÅ¡kiniai, troå¡kiniå³ receptai

ÄŒia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troå¡kiniai. Surask ir iÅ¡sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimÄ… prie receptų! GalbÅ«t tavo įvertinimas padÄ—s kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Troškintos vištos širdelės su ryžiais

ViÅ¡tų Å¡irdutes supjaustykite ketvirtukais iÅ¡ilgai, morkas - Å¡iaudeliais. SvogÅ«nÄ… ir ÄesnakÄ… susmulkinkite. Å irdeles su sojos padažu, pipirais ir druska apkepkite keptuvÄ—je. SudÄ—kite svogÅ«nÄ… ir ÄesnakÄ…. Apkepkite. SudÄ—kite morkas. Gerai pamaiÅ¡ykite, supilkite į troÅ¡kintuvÄ… ir ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos troškinys su daržovėmis

Uzvirkite vandeni su druska, cukrumi ir krapais. Sudekite krevetes ir virkite apie 10 min...

Recepto vertinimas: 4

VĖGĖLĖ, TROŠKINTA SU VYNU

Vegeles gabalus apslakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 30 min. Sudytame vandenyje virkite prieskonines darzoves ir prieskonius. Po 15 min. sudekite zuvies gabalus ir troskinkite. Isvirusia zuvi isimkite ir sudekitei pailga pusdubeni. I sultini maisydami iberkite miltu, supilkite vyna ir, ibe..

Recepto vertinimas: 3

Troškinys su faršu

Ä® Å¡variÄ… keptuvÄ™ dedame faršą, įpilame vandens, kad apsemtų ir troÅ¡kiname keptuvÄ—je su dangÄiu 5-10 min. TroÅ¡kintÄ… faršą susmulkiname (kad butų birus), ant virÅ¡aus dedame tarkuotas morkas, kubeliais pjaustytÄ… paprikÄ… ir virtas pupeles. Galite įdÄ—ti svogÅ«nų, krapų. TroÅ¡kiname..

Recepto vertinimas: 3

MALTOS MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMIS

Pupeles isvirti. Farsa pakepti su smulkiai pjaustytu svogunu, pagal skoni idejus chili pipiru ir vegetos. Kai mesa apkeps sudeti kubeliais pjaustyta raudonaja paprika ir 5 min. kepti. Sudeti kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruosta produkta deti i troskinimui skirta puoda, supilti virt..

Recepto vertinimas: 3

Čili troškinys (Ramunės) (foto)

Svogūnus supjaustom pusžiedžiais, papriką stambesniais kubeliais. Viską dedam į keptuvę, po 5 min, sudedam faršą, sultinio kubelius (pasmukintus), prieskonius ir kepinam apie 20 min. Tada viską dedam į puodą (galima ir gilioje keptuvėje, bet aš tokios neturiu), sudedam pupeles, pomid..

Recepto vertinimas: 4

Troškintas triušis

Triušį apipjaustyti, kad jis tilptų į troÅ¡kintuvÄ…, ir kepti įkaitintuose riebaluoe, kol apsitrauks Å¡viesiai rusva plutele. Paskui įpilti karÅ¡to sultinio ar vandens ir uždengus dangÄiu troÅ¡kinti. Kiek patroÅ¡kinus supilti vynÄ…, sudÄ—ti prieskonius ir prieskonines daržoves. IÅ¡troÅ¡kin..

Recepto vertinimas: 2

Troškintos daržovės

Įkaitintame aliejuje atskirai pakepinkite smulkintas morkas, juostelėmis pjaustytas paprikas, svogūnus, porus, kopūstą. Nuvarvinkite riebalus, daržoves sukrėskite į troškintuvą, įberkite žiupsnelį pipirų ir 1/4 šaukštelio imbiero, įpilkite 1/2 stiklinės šalto vandens, paskaninki..

Recepto vertinimas: 0

Ananasų sultyse troškinta vištiena

ViÅ¡tienÄ… supjaustyti kubeliais, dÄ—ti į įkaitintÄ… keptuvÄ™, pakepinti 2-3 min., pilti ananasų sultis, dÄ—ti karį, druskÄ…, patroÅ¡kinti apie 3 min, pilti su keliais Å¡aukÅ¡tais sulÄių iÅ¡maiÅ¡ytÄ… krakmolÄ….ViskÄ… maiÅ¡ant kaitinti, kol sutirÅ¡tÄ—s. Garnyrui tinka virti ryžiai (apie 200g..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta lydeka

Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasÅ«doma, pabarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodÄ…, įpilama citrinos sulÄių ar baltojo vyno, sultinio, sudedamas susmulkintas svogÅ«nas, morka ir troÅ¡kinama 15—20..

Recepto vertinimas: 3

TroÅ¡kinta jauÄio Å¡irdis

Širdį įdedame į šaltą vandenį, kad ištekėtų visas kraujas. Širdį perpjauname per pusę, pašaliname riebalus ir gyslas. Šoninę supjaustome šiaudeliais ir susmaigstome juos į širdį. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. 2 šaukštus smulkintų svogūnų pakepiname svieste i..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)

Iškepti ar išvirti vištieną su prieskoniais. Išvirti bulves (su druska ar sultinio kubeliu), paskui supjaustyti plonomis riekelėmis. Svieste pakepti voveraites. Kai voveraitės apkepa, sudėti gabaliukais pjaustytą vištieną. Dar pakepinti, supilti grietinėlę (ar grietinę) ir pagal skon..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos troškinys

MÄ—sÄ… supjaustyti, pakepinti svieste, įpilti skysÄio, sudÄ—ti supjaustytas daržoves, prieskonių ir troÅ¡kinti. Žirnelius sudÄ—ti troÅ¡kinimo pabaigoje. Miltus pakepinti taukuose, sumaiÅ¡yti su skysÄiu nuo troÅ¡kinimo ir pavirinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

GRIETINĖJE TROŠKINTAS KARPIS

Zuvi nuskusti, isskrosti ir nuplauti. Puoda iskloti svoguno, morkos, petrazoles griezineliais. Ant ju sudeti karpio gabalelius ir uzpilti stikline vandens. Pavirus 10 min. prideti sviesto, grietines, druskos ir apie valanda troskinti. Reikia stebeti, kad zuvis neprisviltu. Baigiant virti, puoda su z..

Recepto vertinimas: 4

TROŠKINTA ŽUVIS

Išskrostą ir nuskustą žuvį įtrinti prieskoniais ir pusvalandį palaikyti šaldytuve. Tada išimti jos kaulus.Keptuvėje pakepinti svogūnus su grybais (jei šie švieži). Juos su sutarkuotu sūriu sudėti į žuvies vidų. Žuvį - į majonezu išteptą stiklinį indą ir troškinti orkaitėj..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti šonkauliukai (Jūratės)

Å onkauliai trumpai paverdami vandenyje su medumi. Po to jie troÅ¡kinami tame paÄiame sultinyje su prieskoniais: sojų padažu, imbieru, anyžiais, raud. vynu, pipirais, Äesnakais, svogÅ«nais. TroÅ¡kinama, kol suminkÅ¡tÄ—s. Druskos dedama prieÅ¡ pat baigiant troÅ¡kinti. Padažas gaminamas iÅ¡ to..

Recepto vertinimas: 2

Šviežių kopūstų troškinys

Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste. Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną. Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais. Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l. vandens, sultini..

Recepto vertinimas: 1

Čili troškinys su jautiena (Video)

Supjaustykite svogÅ«nus, žaliÄ…jÄ… paprikÄ…, sutrinkite ÄesnakÄ…. Supjaustykite raudonÄ—lį, Äiobrelį, sutrinkite konservuotus pomidorus. ParuoÅ¡kite prieskonių miÅ¡inį. Tam prireiks: pusÄ—s Å¡aukÅ¡telio Äesnako miltelių, pusÄ—s Å¡aukÅ¡telio maltos aitriosios paprikos, pusÄ—s ..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta kalakutiena

Kalakutieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti kubeliais ir apibarstyti druska bei pipirais. Svogūnus nulupti, nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Pomidorus nuplauti, nuplikyti, nulupti ir smulkiai supjaustyti. Paprikas nuplauti, nusausinti ir, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais. Česnakus ..

Recepto vertinimas: 4

Sojos mėsos troškinys su daržovėmis

Sojos mÄ—sos paruoÅ¡imas:Pavirinti sojos mÄ—sÄ… 10-15 min. sultinyje. Ä® tÄ… patį puodÄ… įdÄ—ti 3 citrinos griežinÄ—lius (žievelÄ— duoda kartumo, tai Äia jau kiekvienam pagal skonį) ir laikyti ne mažiau 30 min.SupjaustytÄ… paprikÄ… ir pievagrybius pakepinti keptuvÄ—je kol apskrus. tada sudÄ—t..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena

ViÅ¡tienos ketvirÄius supjaustome į tris dalis. SvogÅ«nus supjaustome stambiais žiedais. Ä® puodÄ… pilame aliejaus, suberiame svogunus, pomidorų pastÄ…,sumetame viÅ¡tienÄ… ir užpilame vandeniu, kad apsemtų viÅ¡tienÄ…. Dedame viÅ¡tienos sultinio kubelius, druskÄ…, viÅ¡tienos ir kario prieskoni..

Recepto vertinimas: 5

Troškintos veršelio kepenys

Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene — tada jos esti šviesesnės. Išimtos iš pieno nuplaunamos, nuimama plėvė. Kepenys supjaustomos dideliais gabalais, prismaigstomos plonai pjaustytų lašinukų (nebūtinai), pavoliojamos miltuose ir apkepinamos riebaluose. Tada įpilama sultinio tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

TroÅ¡kinta kiauliena garstyÄių ir grybų padaže

Supjaustykite mÄ—sÄ… nemažais gabaliukais ir pakepinkite Å¡iek tiek su svogÅ«nais. Po to sudÄ—kite į puodÄ…, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mÄ—sÄ…, įdÄ—kite kelias skilteles peiliu suspausto Äesnako, pora Å¡aukÅ¡tų majonezo, pora lauro lapelių, Å¡aukÅ¡tÄ… garstyÄių padažo, į..

Recepto vertinimas: 4

Stirniena, troškinta su ryžiais [plovas]

Mėsą supjaustyti ir pakepinti riebaluose iki rausvos spalvos kartu su supjasutytu svogūnu, morkomis, petražole, pomidorų tyre. Įpilti sultinio, pridėti sultinio, pridėti ryžių, prieskonių ir troškinti.Jei mėsa seno žvėries, ryžius sudėti vėliau, kai mėsa apvirs. Gerokai patroški..

Recepto vertinimas: 0

TROÅ KINTAS UNGURYS

Ungurį supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir apkepti keptuvėje su alyvų aliejumi. Į puodą sudeti smulkiai supjaustytus svogūnus bei sviestą ir pakepinti svogūnus ikigeltonumo. Tada puodo turinį sukrėsti į keptuvę. Įpilti truputį vandens (ungurio gabaliukai turi būti išsikišę) ir ..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13