TroÅ¡kiniai, troå¡kiniå³ receptai
ÄŒia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troå¡kiniai. Surask ir iÅ¡sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimÄ… prie receptų! GalbÅ«t tavo įvertinimas padÄ—s kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/7
Paskrudinti aliejuje supjaustytas Äesnako skilteles. IÅ¡imti jas, o į puodÄ… sudÄ—ti nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus. MaiÅ¡ant troÅ¡kinti nepridengus, kol atsiras tirÅ¡tas padažas. Ryžius iÅ¡virti biriai (turÄ—tų bÅ«ti kietoki). IÅ¡tepti taukais atsparų karÅ¡Äiui indÄ…. Ryžius ..
Recepto vertinimas:
Žalios bulvės stambiai sutarkuojamos, sumaišomos su ištirpintu margarinu, sūriu, pasūdomą. Paruošta masė dedama į išteptą riebalais indą, supilamas sultinys, uždengiama ir ant silpnos ugnies troškinama 20 min. Paskui dangtis nuimamas, indas statomas į orkaitę ir kepama, kol užsid..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas daržovių troškinys
Sojos mėsą apšlakstyti sojos padažu, užpilti sultiniu ir palikti kelioms valandoms brinkti. Sudėti į troškintuvą ir užvirinti. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti ant sojos. Įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius ir da..
Recepto vertinimas:
Troškinta žąsis su daržovėmis
Žąsį išvalyti, įtrinti druska, mairūnu ir palaikyti šaldytuve 1 valandą. Paskui pakepinti aliejuje, sudėti į puodą, užpilti daržovių nuoviru ir troškinti 1 valandą.Svogūnus, morkas, porą, brokolius supjaustyti ir sudėti į puodą su žąsim. Įdėti pupelių. Baigiant troškinti,..
Recepto vertinimas:
Silkė su troškintomis daržovėmis
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, daržovės stambiai sutarkuojamos. Aliejuje pakepinus svogūnus sudedamos daržovės ir patroškinamos, kol suminkštėja. Į daržoves supilama pomidorų tyrė, 1 stiklinė vandens, acto pagal skonį, įberiama truputis cukraus, sudedami prieskoniai ir pavir..
Recepto vertinimas:
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Keptuvą ištepkite sviestu, pabarstykite tarkuotų krienų, dėkite žalios žuvies gabalus ir vėl pabarstykite krienų. Taip sudėkite 2 – 3 eiles. Į sultinį įpilkite truputį acto, druskos, užpilkite juo žuvį ir troškinkite uždengtame inde 1 valandą. Atsargiai nupilkite dalį sultinio..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Į riebalais pateptą formą sudėti grybus, ant jų kopūstus ir supjaustytus raugintus agurkus. Svogūną arba porą ir miltus apkepinti riebaluose, įpilti pieno, pavirinti ir pasūdyti. Šiuo tirštu padažu užpilti į formą sudėtus produktus. Pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol viršus..
Recepto vertinimas:
Sojų troškinys su pupelėmis
Rausvus sojų kubelius užpilti verdanÄiu vandeniu su prieskoniais arba sultiniu pagal skonį ir 10 min. pavirinti.Daržoves susmulkinti, patroÅ¡kinti.Sojų kubelius lengvai nuspausti ir pakepinti aliejuje su trupuÄiu miltų.Sojų kubelius sudÄ—ti į troÅ¡kintas daržoves ir dar patroÅ¡kinti apie..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su džiovintomis slyvomis
Mėsą supjaustyti skersai, plonais griežinėliais, išmušti, apvolioti miltais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apkepintą mėsą apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant ..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su bruknėmis
MÄ—sÄ… supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalÄ—liais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mÄ—sa pakepinti svogÅ«nus. ViskÄ… apibarstyti druska, pipirais, grÅ«stais kmynais, mairÅ«nu, bruknÄ—mis ir uždengus troÅ¡kinti. RetkarÄiais įpilti vandens, kad mÄ—sa nesviltų..
Recepto vertinimas:
Veršienos nugarinė, kiek įpjovus, truputį pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ant jos sudedamas įdaras, stipriai susukama, surišama, pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose, apkepinama svieste ir ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis. Įdarui: svogūnai p..
Recepto vertinimas:
MÄ—sÄ… supjaustyti kubeliais ir taukuose troÅ¡kinti tol, kol odelÄ— paraduos. Nuluptas daržoves supjaustyti ir sudÄ—ti kartu su mÄ—sa. Ä®pilti mÄ—sos sultinio, vyno, įberti prieskonių ir troÅ¡kinti apie 60 minuÄių. VÄ—liau sudÄ—ti pjaustytas bulves, moliÅ«gÄ…, obuolius, po 15 minuÄių - iÅ¡ ..
Recepto vertinimas:
Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinamas svieste. Dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis (svogūnais, salieru),..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvės su grybais
Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų su grybais, Pipirų, lauro lapelių, užpilama padažu ir troškinama, kol suminkštėja. Patiekiant bulves apibarstoma žalumynais. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su obuoliais
Mėsą supjaustyti ir apkepti. Tada pasūdyti, įdėti supjaustytus kopūstus, obuolių skilteles, įpilti vandens, įberti mairūno, petražolės lapelių ir troškinti. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis
Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..
Recepto vertinimas:
Isvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasudomas, pabarstomas miltais, pipirais, uzpilamas atskiestu actu ir pusvalandi palaikomas saltai. I puode pakaitinta alu sudedamas karpis, sviestas, suberiami dziuveseliai, uzdengiama ir troskinama 30-40 minuciu. Baigiant troskinti sudedamos razinos, tarkuot..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su grybais
MÄ—sÄ… supjaustyti, iÅ¡muÅ¡ti ir pakepti. Kartu su mÄ—sÄ… kepti supjaustytas morkas, svogÅ«nus, viskÄ… apibarstyti druska, pipirais, įdÄ—ti pomidorų padažo, Äesnako, grybų, įpilti stiklinÄ™ karÅ¡to vandens ir patroÅ¡kinti. Atskirai keptuvÄ—je kepti supjaustytas bulves ir vÄ—liau jas sumaiÅ¡yt..
Recepto vertinimas:
Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apdžiovinti ir apkepinti. Tada palaistyti marinatu ir troškinti. Į skystį nuo troškinimo pridėti miltų ir grietinės. Mėsą patiekti padaže. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Menkės troškinys su šparagais
Žuvį supjaustyti, apÅ¡lakstyti citrinos sultimis ir palikti 20 minuÄių pastovÄ—ti. Å paragus supjaustyti ir 15 minuÄių troÅ¡kinti daržovių nuovire. SvogÅ«nÄ… pakepinti aliejuje, sudÄ—ti supjaustytus pievagrybius ir troÅ¡kinti 15 minuÄių. Žuvį apibarstyti miltais, druska, pipirais ir kep..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena
MÄ—sÄ… supjaustyti ir apkepti. Kartu su mÄ—sa pakepinti svogÅ«nus, įdÄ—ti pomidorų padažo, pabarstyti druskos, pipirų, įpilti 2 stiklines karÅ¡to vandens ir troÅ¡kinti. Sausoje keptuvÄ—je pakepti miltus, įpilti mÄ—sos sulÄių ir šį padažą užpilti ant mÄ—sos. VÄ—liau sudÄ—ti supjaustytus..
Recepto vertinimas:
Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, įtrinamą prieskoniais, sumaišytais su druska, apibarstoma miltais ir apkepinama riebaluose, kol gražiai parusvės. Tada mėsa sudedama į puodą kartu su prieskoninėmis daržovėmis, įpilama šiek tiek sultinio ar karšto vandens ir troškinama ant m..
Recepto vertinimas:
Ryžių ir daržovių troškinys
Ryžius iÅ¡virti, sutarkuoti morkas ir pakepinti aliejuje, supjaustytus svogÅ«nus taip pat apskrudinti kartu su morkomis. Paprika supjausÄius kubeliais pakepti aliejuje, pabaigoje įdÄ—ti ir pomidorų gabalÄ—lius. Visus Å¡iuos produktus sumaiÅ¡yti su ryžiais bei pabarsÄius pipirais, druska ir pr..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, troškinta su svogūnais
Kiauliena supjaustoma gabalais, apkepinama riebaluose, sudedami supjaustyti svogÅ«nai, morkos, prieskoniai, užpilama trupuÄiu sultinio, pasÅ«doma. Viskas iÅ¡troÅ¡kinama. Valgoma su virtomis bulvÄ—mis ir troÅ¡kintais svogÅ«nais. AukÅ¡taiÄiai šį patiekalÄ… gamina pietums. ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas troškinys „Juliene“
Bulves, morką supjaustyti kaip makaronus ir pakepinti ant sviesto. Jautieną nuplauti, sumalti. Sudėjus į molinį indą įmaišyti 3 kiaušinio baltymus ir 2 stiklinės vandens. Mišinį užvirinti ir nukošti per sietelį. Gautą sultinį užpilti ant morkų ir bulvių ir troškinti. Apie 30 mi..
Recepto vertinimas: