Troškintos bulvės

Ingridientai:
5—6 bulvės,
50 g margarino,
2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio,
stiklinė mėsos ar daržovių sultinio,
druskos.
Gaminimas
Žalios bulvės stambiai sutarkuojamos, sumaišomos su ištirpintu margarinu, sūriu, pasūdomą. Paruošta masė dedama į išteptą riebalais indą, supilamas sultinys, uždengiama ir ant silpnos ugnies troškinama 20 min. Paskui dangtis nuimamas, indas statomas į orkaitę ir kepama, kol užsidės traški plutelė. Valgoma su mėsos patiekalais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!