7 rezultatų ieškant "varskeciai"

Kepti varškėčiai

Pertrintą per sietelį varškę pasūdykite, įdėkite su cukrum ištrinto kiaušinio, sausai pakepintų ir ataušintų miltų ir gerai išminkykite. Po to iškočiokite 5 – 6 cm skersmens volelius ir pjaukite 1,5 cm storumo paplotėlius, kuriuos apvoliokite miltais iš abiejų pusių ir apkepkit..

Recepto vertinimas: 1

Varškėčiai su bulvėmis

Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti varškėčiai

Į gerai ištrintą varškę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, druska ir masė šaukštu išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po kupiną šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje su sviestu ar taukais apkepinami. Patiekiami karšti su grietine ir c..

Recepto vertinimas: 4

Virti varškėčiai

Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi 1,5—2 centimetrų storio voleliai, supjaustomi 4—5 centimetrų ilgumo gabalėliais ir pasūdytame vandenyje išverdami (išverda per 3—5 minutes). I..

Recepto vertinimas: 4

Kepti bulviniai varškėčiai

Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, į tarkinius sudedama ištrinta varškė, kiaušinis, pasūdoma ir gerai išminkoma. Paskui iš tos masės daromos nedidelės bandelės, dedamos į riebalais išteptą skardą, aptepamos išplaktu kiaušiniu ir kepamos nekarštoje orkaitėje, kol gražiai pagels..

Recepto vertinimas: 0

Virti varškėčiai

Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi 1/2 - 2 centimetrų storio voleliai, supjaustomi 4-5 centimetrų ilgumo gabaleliai ir pasūdytame vandenyje išverdami (išverda per 3-5 minutes). Išvirę..

Recepto vertinimas: 4

Kepti varškėčiai su bulvėmis

Bulves išvirti, atvėsinti, kartu su varške sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį, suberti miltus, cukrų, druską. Tešlą gerai išmaišyti, formuoti paplotėlius. Juos apvolioti miltuose ir iš abiejų pusių kepti įkaitintame svieste (galima ir aliejuje), kol pagels. Valgyti su grietine. (Au..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: varskeciai