Tro┼íkiniai, troňíkiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troňíkiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/10

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tro┼íkinta jautiena su de┼írel─Śmis ir ┼íonine

M─Śs─ů supjaustyti ir gerai i┼ímu┼íti. Tada apvolioti miltuose ir pakepinti riebaluose. Kartu su m─Śsa pakepinti svog┼źnus, ─» berti druskos, pipir┼│, ─»d─Śti pomidor┼│ pada┼żo, ─»pilti kar┼íto vandens ir patro┼íkinti. I┼ítro┼íkinus, visk─ů sud─Śti ─» duben─», o ant vir┼íaus u┼żd─Śti pjaustytos ┼ío..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, tro┼íkinta kavos pada┼że

I┼ípjaus─Źius i┼í m─Śsos pl─Śves, supjaustyti j─ů ma┼żdaug 20 g sverian─Źiais kubeliais ir apkepinti ─»kaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svog┼źnus ir ─Źesnak─ů. Paskui supilti kav─ů, vanden─», vyn─ů ir u┼żdengus tro┼íkinti ant ma┼żos ug..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Nuo m─Śsos nugramdyti pl─Śves, sud─Śti j─ů ─» porceliano ar fajanso duben─», apibarstyti susmulkint┼│ prieskoni┼│ mi┼íiniu ir u┼żpilti silpnu acto tirpalu. Duben─» u┼żdengti dang─Źiu ir da┼żnai vartant laikyti 2--6 dienas (priklausomai nuo m─Śsos kokyb─Śs ir gabalo dyd┼żio) v─Śsioje patalpoje. Mari..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos grie┼żin─Śliai, tro┼íkinti serbent┼│ pada┼że

I┼ímu┼ítus m─Śsos grie┼żin─Ślius apkepinti ─»kaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garsty─Źi┼│ milteliais, ─»pilti vandens arba m─Śsos sultinio ir u┼żdengus tro┼íkinti ant ma┼żos ugnies. ─« m─Śsos sultis sud─Śti vandenyje arba grietin─Śl─Śje i┼íplaktus miltus, serbent┼│ drebu─Źius a..

Recepto vertinimas: 0

Tro┼íkintas vi┼í─Źiukas su ┼ívie┼żiais baravykais

Nuvalytus baravykus ir por─ů supjaustome grie┼żin─Śliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.─«beriame susmulkint┼│ petra┼żoli┼│,druskos,pipir┼│.Vi┼í─Źiuk─ů padaliname ─» 4 dalis,pabarstome druska,pipirais ir palaikome 1 val.─« tro┼íkintuv─ů ─»pilame likus─» i┼ítirpint─ů sviest─ů,suded..

Recepto vertinimas: 0

Kubiška troškinta antis

┼ídarin─Śta antis supjaustoma gabalais, ─»trinama druska su ─Źesnaku ir apkepinama aliejuje. Sudedami stambiai supjaustyti svog┼źnai, ─»pilama keli ┼íauk┼ítai vandens bei acto, u┼żbarstoma raudon┼│j┼│ pipir┼│ ir u┼żdengus patro┼íkinama. Bulv─Śs supjaustomos, sudedamos prie tro┼íkinamos anties ir u┼..

Recepto vertinimas: 0

Serbent┼│ pada┼że tro┼íkinta jautiena

M─Śs─ů i┼ímu┼íti, pakepti, apibarstyti prieskoniais, ─»d─Śti garsty─Źi┼│, ─»pilti vandens ir patro┼íkinti. Tada ─»d─Śti grietin─Śl─Śs, miltus, uogien─Śs ir dar 5 minutes patro┼íkinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos tro┼íkinys su dar┼żov─Śmis

M─Śs─ů sukapokite gabal─Śliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebal┼│ iki gra┼żios geltonos spalvos. Po to m─Śs─ů d─Śkite ─» tro┼íkinimo ind─ů, u┼żpilkite pomidor┼│ tyre, sultiniu ir tro┼íkinkite 30 ┬ľ 40 minu─Źi┼│. Sud─Śkite pakepintus miltus, skiltel─Śmis supjaustytas bulves, ..

Recepto vertinimas: 0

Tro┼íkinta jautiena, prismaigstyta dar┼żovi┼│

Stambiai supjaustytus m─Śsos gabalus ─»trinkite druska. Dar┼żoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite m─Śsos gabalus ir d─Śkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gra┼żios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svog┼źnus. Visk─ů sud─Śkite ─» tro┼íkinimo ind─ů, u┼żpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

GRYBAI, TROŠKINTI SU BULVĖMIS IR ŽIRNIAIS

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabaleliais ir kartu su kapotu svogunu istroskinti aliejuje. Sudeti nuvalytas bulves, ipilti truputi vandens arba sultinio, ideti druskos ir uzdengus troskinti 10-15 minuciu. Suberti sviezius zirnius ir troskinti, kol jie suminkstes. Pernokusius zirnius deti..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta aluje

Svog┼źn─ů sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumai┼íyti su druska, pipirais, garsty─Źiomis. Mi┼íiniu ─»trinti m─Śs─ů ir palaikyti j─ů ne ma┼żiau kaip 30 minu─Źi┼│ ┼íaltai. Paskui pakepinti ─»kaitintuose riebaluose, u┼żpiliti alumi, ─»d─Śti kmyn┼│, susmulkint─ů citrinos ┼żeivel─Ö, duonos pluteli┼│..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

La┼íinukus, mork─ů ir petra┼żol─Śs ┼íakn─» supjaustyti. M─Śsoje padaryti ─»pjovas, ─» kurias ─»d─Śti la┼íinuk┼│, mork─ů, petra┼żol─Śs ┼íakn─». M─Śs─ů ─»trinti druska ir pipirais. Tada m─Śs─ů suri┼íti ir pakepti. Po to ─»d─Śjus duonos plutos, patro┼íkinti. I┼í─Śmus m─Śs─ů, ─» pada┼ż─ů ─»pilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Tro┼íkinti pomidorai su sald┼żi─ůja paprika

Gilesn─Śje keptuv─Śje arba tro┼íkintuve ─»kaitiname aliej┼│ suberiame susmulkintus svog┼źnus ir pakepiname, kol svog┼źnai sumink┼ít─Śja. Suberiame supjaustytas kubeliais sald┼żi─ůsias paprikas ir mai┼íydami kepiname 5 min. ant vidutin─Śs ugnies. Sukre─Źiame nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomid..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, tro┼íkinta su dar┼żov─Śmis

I┼ípjaus─Źius i┼í m─Śsos sausgysles, supjaustyti j─ů kubeliais arba pailgais gabal─Śliais ir pakepinti. Kartu su m─Śsa pakepinti svog┼źn─ů ir. ─»pylus ┼íiek tiek kar┼íto vandens, sud─Śti prieskonius. Tro┼íkinti u┼żdengus ant ma┼żos ugnies, kol m─Śsa pasidarys apymink┼ít─Ś. Tada ant m─Śsos sud─Śti i..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, tro┼íkinta su grybais ir dar┼żov─Śmis

M─Śs─ů supjaustyti nedideliais grie┼żin─Śliais, i┼ímu┼íti ir apkepinti. Kartu su m─Śsa pakepinti storais grie┼żin─Śliais supjaustytas morkas ir ┼żiedais supjaustytus svog┼źnus, visk─ů apibarstyti druska, pipirais, ─»d─Śti pomidor┼│ tyr─Śs, smulkiai supjaustyto ─Źesnako, gryb┼│, ─»pilti stiklin─Ö va..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta silkė

Svoguna supjaustome kubeliais, dziovintus abrikosus ir silke - juostelemis. Susmulkiname riesutus. Aliejuje pakepiname svoguna, sudedame silke, abrikosus, riesutus, saulegrazas, razinas ir uzdenge 5 min. patroskiname. Tuomet suberiame cinamona ir supilame citrinu sultis. Uzdenge paliekame 5 min. Atv..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żiai, tro┼íkinti su grybais ir s┼źriu

Grybus ,supjaustyti gabal─Śliais, svog┼źn─ů ir petra┼żol─Ö┬Ś┼íiaudeliais ir tro┼íkinti riebaluose. Kiek patro┼íkinus, suberti ry┼żius, ─»pilti sultinio, prid─Śti prieskoni┼│ ir baigti tro┼íkinti. S┼źr─» sutarkuoti, pus─Ö jo sud─Śti ─» tro┼íkin─». Pomidorus supjaustyti skiltel─Śmis, pabarstyti ┼żalu..

Recepto vertinimas: 0

Tro┼íkintos rudm─Śs─Śs, baravykai, pievagrybiai

Grybai sausai nuvalomi (pievagrybiai nulupami) arba nuplaunami, nusausinami, supjaustomi, pabarstomi druska ir laikomi apie valand─ů. Paskui dedami eil─Śmis ─» ind─ů sluoksniuojant su svog┼źn┼│ grie┼żin─Śliais, pabarstomi pipirais, u┼żpilami grietine. U┼żdengus tro┼íkinama ant ma┼żos ugnies. Valgo..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU RYŽIAIS

Pomidorus nulupti ir supjaustyti. Morkas sutarkuoti. Svogunus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Paprika supjaustyti. Ryzius 2 valandas pamirkyti vandenyje.Viska sudeti i puoda ir patroskinti 30-40 min. Galima laikyti ziemai. (Giedre)..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos stintos majoneze "Karotinas"

Nesmulkiai supjaustyt─ů mork─ů ir svog┼źnus pakepiname svieste. ─« puod─ů sudedame pakepintas morkas ir svog┼źnus, ant j┼│ ┬ľ i┼ídorotas, pas┼źdytas stintas, supilame majonez─ů ┬äKarotinas┬ô ir truput─» vandens, ─»dedame pipirus ir lauro lapus, tro┼íkiname atvirame puode ant ma┼żos ugnies 25-30 min..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių troškinys su vaisiais ir daržovėmis

I puoda supilame 1 l vandens, idedame cukru, druska ir puse sviesto. Morkas susmulkiname, sudedame i puoda, taip pat sudedame stambiai supjaustytus ziedinius kopustus, nuplautas slyvas ir razinas, po to nuplautus ryzius. Ant silpnos ugnies verdame, kol ryziai suminksteja...

Recepto vertinimas: 0

AŠTRI TROŠKINTA AVIENA SU RYŽIAIS

Mesa supjaustyti siaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogunais ir cesnaku, ideti prieskoniu ir ipilti karsto vandens, kad vos apsemtu. Troskintiant mazos ugnies. Kai mesa suminkstes (isemus lauro lapeli ir gvazdikelius), sumaisyti ja su virtais ryziais. Patiekti su svieziu darzo..

Recepto vertinimas: 0

Avienos tro┼íkinys su svog┼źnais ir bulv─Śmis

M─Śs─ů supjaustyti kubeliais, sud─Śti ─» puod─ů, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svog┼źnais. Tada ─»pilti kar┼íto vandens ir tro┼íkinti. Baigiant tro┼íkinti, sud─Śti supjaustytas bulves ir pas┼źdyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas karpis su grybais ir agurkais

Paruosta karpi supjaustome gabalais, pabarstome druska ir pipirais, apkepame svieste, sudedame i troskintuva. Keptuveje pakepame griezineliais supjaustytus svogunus, griezineliais supjaustytus agurkus ir nuvalytus baravykus, paskaniname prieskoniais. Kepame ant silpnos ugnies, daznai pamaisome. (Jei..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su kumpiu

Margarinas i┼ítirpinamas, sudedamos skiltel─Śmis supjaustytos bulv─Śs, kapoti svog┼źnai, juostel─Śmis supjaustytas kumpis, kubiukais supjaustytas s┼źris, u┼żpilama stiklin─Ś kar┼íto vandens ar sultinio, pas┼źdom─ů. Tro┼íkinama ant silpnos ugnies. Baigiant tro┼íkinti, supilama grietin─Ś, u┼żdedamos..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13