Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
125 g jautienos,
20 g morkų,
15 g petražolių,
15 g svogūnų,
20 g pomidorų tyrės,
15 g sviesto,
5 g miltų,
lauro lapų,
pipirų, druskos.
Gaminimas:
Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir troškinkite. Baigiant troškinti suberkite prieskonius ir lauro lapus. Iš sulčių, kuriose troškinosi mėsa, galite pagaminti raudonąjį padažą. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!