20 rezultatų ieškant "spalvos"

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lapelių - 2 g Gami..

Recepto vertinimas: 0

Briedukų padažas

Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės pyragas

Močiutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g “Malsenos Ekstra” miltų, 125 g sviesto, 60 g cukraus, 1 kiaušinis, žiupsnelis druskos. Įdarui reikės: 400 ml pieno, 60–70g manų kruopų, 3 kiaušinio baltymų, 100 g cukraus, maltų gvazdikėlių, malto cinamono, 5–7 prin..

Recepto vertinimas: 4

Irisų fondiu

Irisų fondiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 stiklinės rafinuoto cukraus pudros, 1/2 stiklinės demeraros cukraus, 1/2 stiklinės kondencuoto pieno, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, stiklinė riebios grietinėlės, vienu ar kitu metų laiku gaunamų vaisių Gaminimas: 1. Cukraus pudrą ir..

Recepto vertinimas: 4

Sklindžiai

Sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g miltų, 1 kiaušinis, 15 g cukraus, 3 g druskos, 12 g mielių, 400 g vandens, 60 g aliejaus, 75 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite mil..

Recepto vertinimas: 3

Sklindžiai su obuoliais

Sklindžiai su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų, 2 kiaušiniai, 10 g cukraus, 100 g obuolių, 5 g druskos, 5 g mielių, 150 g vandens, 40 g aliejaus, 60 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens i..

Recepto vertinimas: 0

Natūralus keptas viščiukas

Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..

Recepto vertinimas: 1

Grybų ir bulvių apkepas

Grybų ir bulvių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 bulvių, 350 g virtų grybų, 50 g sviesto, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 šaukštas sviesto. Gaminimas: Virtas bulves supjaustyti storomis r..

Recepto vertinimas: 4

Stambiais gabalais troškinta aviena

Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..

Recepto vertinimas: 4

Avienos troškinys su daržovėmis

Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų pyragas

Riešutų pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 300 gr. miltų, 150 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 125 gr. cukraus, 1 žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. žemės riešutų, 20 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 250 ml. grietinėlės. Gaminimas: 1.Miltus, sviestą..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g jautienos, 20 g morkų, 15 g petražolių, 15 g svogūnų, 20 g pomidorų tyrės, 15 g sviesto, 5 g miltų, lauro lapų, pipirų, druskos. Gaminimas: Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis

Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 150 g sultinio, 20 g svogūnų, 10 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 30 g džiovintų slyvų, pipirų, druskos. Gaminimas: Mėsą supjaustykite, išpjaukite sausgysles, išmuškite, pabarstykite ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 135 g kiaulienos, 15 g džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, 5 g sviesto, 10 g kitokių riebalų, 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Iš nugarinės arčiau prie sprando atpjautus muštinius gerai išmuškite, įkirskite saus..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis grybų padažas

Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškas meduolis

Kaimiškas meduolisIngridientai: 2 stiklinių miltų 1/2 stiklinės cukraus medaus 2 kiaušinių truputi sodos 1 šaukštelis cinamono gvazdikėlių Paruošimo būdas: Kiaušinius su cukrumi ištrinti , medų pakaitinti ir jame ištirpinti sodą ( dėl spalvos įdėti deginto cukraus)..

Recepto vertinimas: 5

Tortas "Auksinė karūna"

Tortas "Auksinė karūna"Ingridientai:100 g miltų, 9 kiaušiniai, 250 g graikinių riešutų, 250 g miltinio cukraus, 3 šaukštai tirpios kavos, 300 g sviesto, indelis kondensuoto pieno, pusantros stiklinės miltinio cukraus, šaukštas tirpios kavos, aukso spalvos dražė papuošti. Gaminimas ..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)

Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)Ingridientai:2 pakelių geltonos spalvos želė, 2 pakelių žalios spalvos želė, 4-5 šaukštų želatinos, pusė indelio kondensuoto pieno. migdolų, 2 - 3 apelsinų arba 6 -7 mandarinų.Gaminimas Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vand..

Recepto vertinimas: 0

Punšo tortas

Punšo tortasIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 240 g cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; 120 g krakmolo; 120 g miltų; 1,5 nubraukto arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Įdarui: 3 apelsinai; 1 citrina; 3 valg. š. serbentų drebučių; 2 valg. š. romo. Užpilui: 300 g cukr..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė kiaulienos filė

Saldžiarūgštė kiaulienos filėIngridientai:125 g kiaulienos filė1 g druskos10 ml sojos padažo25 ml acto50 g cukraus10 ml sauso vyno1 kiaušinio baltymas50 ml augalinio aliejaus10 g poro (susmulkinto)10 g imbiero (susmulkinto)10 g česnako (susmulkinto)100 ml vandeninio krakmolo tirpaloGaminima..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: spalvos