Stambiais gabalais troškinta aviena


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
130 g avienos,
7 lydyto lajaus,
15 g pomidorų tyrės,
20 g morkų,
5 g česnako,
5 g miltų,
150 g sultinio,
lauro lapelių,
pipirų, druskos.
Gaminimas:
Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose iki gražios gelsvos spalvos. Paskui avieną dėkite į troškinimo indą, sudėkite visus likusius produktus prieskonius ir troškinkite retkarčiais apversdami. Paskui mėsą, daržoves išimkite, mėsą supjaustykite griežinėliais. Iš likusio sultinio pagaminkite padažą pridėdami pakepintų miltų. Padažu užpilkite avieną, daržoves ir patiekite.
Tinka vartoti su: Tinka su makaronais, pupelėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!