Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g jautienos,
50 g riebalų,
2 svogūnai,
druskos,
pipirų,
0,5 šaukto pomidorų padažo,
morka,
gabalėlis saliero,
1 šaukštas miltų,
100 g rūkytos šoninės,
2 dešrelės.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti ir gerai išmušti. Tada apvolioti miltuose ir pakepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, į berti druskos, pipirų, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto vandens ir patroškinti. Ištroškinus, viską sudėti į dubenį, o ant viršaus uždėti pjaustytos šoninės ir dešrelių. Padažą, kuriame mėsa troškinosi perkošti ir užpilti ant mėsos. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!