Pyragai, pyragň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai pyragai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/pyragai/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Citrininis jogurtinis man┼│ pyragas

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C temperat┼źros. Kepimo skard─ů (20 cm skersmens) i┼ítepkite riebalais. Mikseriu gerai i┼ísukite sviest─ů su cukrumi ir citrinos ┼żievele. Vien─ů po kito ─»mu┼íkite kiau┼íinius ir i┼íplakite. Suberkite man┼│ kruopas, kepimo miltelius, maltus migdolus, razinas, su..

Recepto vertinimas: 5

Banan┼│ pyragas (Aldonos)

1. Kiau┼íin─» ir cukr┼│ i┼íplakti (mikseriu). Sutrinti bananus ir ─»mai┼íyti ─» i┼íplakt─ů mas─Ö. Sviest─ů i┼ítirpinti ir atau┼íinus sud─Śti taip pat ─» ruo┼íiam─ů mas─Ö. Grietin─Śl─Ö taip pat supilti ─» ruo┼íiam─ů pyrag─ů. 2. Sumai┼íyti sausus ingredientus: miltus, vanilin─» cukr┼│, kepimo mi..

Recepto vertinimas: 3

Skanus var┼ík─Śs pyragas

I┼ítirpinti sviest─ů, kai atau┼íta - ─»mu┼íti kiau┼íin─», supilti cukr┼│ ir gerai i┼ísukti, kol i┼ítirpsta cukrus. D─Śti kepimo miltelius, miltus ir kakav─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů padalinti ─» dvi dalis, sud─Śti ─» mai┼íelius ir d─Śti ─» ┼íaldikl─». I┼ítrinti var┼ík─Ö, sud─Śti krakmol─ů,..

Recepto vertinimas: 2

Editos kal─Śdinis pyragas

Mieles , cukr┼│ i┼ítirpdyt ┼íiltame piene, bet ne kar┼ítame, ─»d─Śti por─ů ┼íauk┼ít┼│ milt┼│ ir palaukiame kol i┼íkils. Tada supilame puse i┼ítirpinto margarino ar sviesto, kit─ů dal─» paliekame te┼ílos ko─Źiojimui. Dedame po truput─» miltus ir atsargiai mai┼íome, i┼íminkome te┼íl─ů ir l..

Recepto vertinimas: 4

Aguoninis pyragas

Trynius istrinti su cukrumi, kol bus puri mase, ismaisyti ja su nuplikytomis ir gerai nusunktomis aguonomis. Standziai isplakti baltymus, ismaisyti su kiausiniu-aguonu mase, suberti maltus dziuveselius ir alieju. Tesla atsargiai supilti i didele tortine, kepti 1 val. Is tortines galima isimti visisk..

Recepto vertinimas: 2

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Te┼íla gaminama kaip pagerintam pyragui. Var┼ík─Ś gerai i┼ítrinama su sviestu, mu┼íama po vien─ů kiau┼íin─», dalimis beriamas cukrus ir gerai i┼ítrinama, kad b┼źt┼│ vientisa mas─Ś, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai u┼żminkyta te┼íla pakyla, i┼íko─Źiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)

Cukr┼│ i┼ílydykite iki karamel─Śs ant vidutinio kar┼ítumo skyl─Śs. Tada supilkite vanden─» ir i┼ímai┼íykite iki krisl┼│ dingimo. Sud─Śkite ─» puod─ů sviest─ů ir, j─» i┼ílyd─Ö, sirup─ů atv─Śsinkite. I┼ísukite kiau┼íinius ir ─» juos supilkite kondensuot─ů pien─ů. Suplakite. Nugesinkite sod─ů ir ..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis

Jei naudojate ┼íaldyt─ů sluoksniuot─ů te┼íl─ů- j─ů at┼íildyti. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant miltais pabarstytos lentos ─» 50 cm ilgio ir 35 cm plo─Źio lak┼ít─ů. Jo viduryje 8 cm plo─Źio juost─ů pabarstyti biskvito trupiniais. Juos ap┼ílakstyti vy┼íni┼│ likeriu. Ant trupini┼│ sluoksnio sud─Śti vy┼ínias...

Recepto vertinimas: 1

Saldus ryžių pyragas su slyvomis

Is teslai skirtu produktu uzminkome tesla,suvyniojame i maistine plevele ir 1 vai.laikome saltai. Idarui suplakame kiausinius ir sumaisome su kondensuotu pienu, ryziais ir cinamonu. Is teslos iskociojame 4-5 mm storio laksta, kuri iklojame i sviestu patepta kepimo forma. Apipjauname teslos krastus. ..

Recepto vertinimas: 4

ARBATINIS PYRAGAS

Soda sudedame i uogiene, ismaisome ir 5 min. paliekame. Paskui i uogiene supilame arbata,alieju, cukru, druska, miltus. Viska labai gerai ismaisome. Forma istepame sviestu ir pabarstome dziuveseliais. Supilame tesla ir kepame orkaiteje 200C temperaturoje...

Recepto vertinimas: 4

VYŠNIŲ PYRAGAS

Sviesta istrinti iki baltumo su 100g cukraus. Su likusiu cukrumi isplakti kiausinius. Riesutus susmulkinti ir viska kartu ismaisyti. Sutarkuoti citrinos zievele ir sudeti i tesla, tada suberti miltus ir puse vysniu (be kauliuku), vel viska ismaisyti. Tesla supilame i kepimo forma ir kepame apie 25 m..

Recepto vertinimas: 4

Kriau┼íinis pyragas su maskarpon─Śs s┼źriu

Nulupti virtas bulves, morkas, obuolius, apelsinus ir agurkus, supjaustyti skiltel─Śmis. ─«pilti citrinos sul─Źi┼│, alyvuogi┼│ aliejaus, cukraus ir visk─ů i┼ímai┼íyti. I┼íd─Śti ─» salotin─Ö k┼źgio forma ir papuo┼íti vaisi┼│ skiltel─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Pranc┼źzi┼íkas pyragas

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ suminkykite te┼íl─ů, i┼íklokite ja ma┼żdaug 26 cm skersmens kepimo form─ů i┼íimamu dugnu ir 30 min. palaikykite ┼íaltai. Dugn─ů subadykite ┼íakute, te┼ílos kra┼ít─ů prie formos pritvirtinkite aliuminio folija ir kepkite 10 - 12 min. iki 200 laipsni┼│ ─»kaitintoje orkait..

Recepto vertinimas: 3

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Var┼ík─Ö iki vientisos mas─Śs i┼ísukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir pus─Ö ┼íio mi┼íinio suberti ─» var┼ík─Śs mas─Ö. I┼ímai┼íyti elektriniu mai┼íikliu. Likusius miltus ─»minkyti rankomis. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Amerikietiškas obuolių pyragas

┼áiek tiek daugiau nei pus─Ö te┼ílos i┼íko─Źioti ir i┼íkloti skardos dugn─ů bei ┼íonus. ─«daras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumai┼íyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant i┼íklotos te┼ílos. Kita te┼ílos dal..

Recepto vertinimas: 3

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliej┼│, vanden─» ir drusk─ů.I┼í─Śmus i┼í dubens, rankomis minkyti tol, kol te┼íla nelips. Suformuoti rutul─», plonai aptepti aliejumi, u┼żvo┼żus pa┼íildytu dubeniu palikti pastov─Śti 1 valand─ů. Razinas pamerkti rome. Keptuv─Śje i┼ítirpdyti sviest─ů, sud─Śti d┼żiuv─Śs─Ślius,..

Recepto vertinimas: 0

Vy┼íni┼│ ir var┼ík─Śs pyragas su trupiniais

Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. Sviesto arba margarino gabal─Ślius i┼íd─Ślioti ─»dubimo kra┼ítuose, o ─» vidur─» suberti cukr┼│ ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Visk─ů suminkyti ─» vientis─ů mas─Ö ir 30 min. laikyti ┼íaltai. I┼í ..

Recepto vertinimas: 5

┼áokoladinis pyragas su grietin─Śle

Riebalus supjaustyti gabaliukais ir i┼ísukti iki purumo. Supilti kiau┼íini┼│ trynius, suberti cukr┼│ ir gerai i┼íplakti. Miltus i┼ímai┼íyti su kepimo milteliais, rie┼íutais ir cinamonu. Kartu su kapotu ┼íokoladu suberti ─» tryni┼│ mas─Ö, supilti pien─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů sukr─Śsti ─» ke..

Recepto vertinimas: 4

Rusi┼íkas m─Śsos ir gryb┼│ pyragas (Kulebiaka)

Suminkykite biri─ů te┼íl─ů, palaikykite. Tuo metu paruo┼íkite ─»dar─ů. Jautien─ů pakepinkite svieste, atau┼íinkite. Nulupkie kiau┼íinius, stambiai supjaustykite. Grybus nuvalykite, nuplaukite, sumalkite, sud─Śkite ─» m─Śs─ů, pas┼źdykite, ─»berkite pipir┼│. Te┼íl─ů i┼íko─Źiokite ant miltais pabarst..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas obuoli┼│ pyragas

Kiau┼íinius su cukrumi i┼íplakti iki purumo(mas─Ś tur─Śt┼│ padvigub─Śti), l─Śtai mai┼íant supilti miltus ir palikti te┼íl─ů pastov─Śti kol paruo┼íite obuol─». Nulupti ir grie┼żin─Śliais supjaustyti obuol─», ji apvolioti su cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Kepimo skarda patepti riebalais(aliejumi..

Recepto vertinimas: 4

ABRIKOSŲ PYRAGAS

Sviesta su cukrumi isplakame iki purumo, imusame po 1 kiausini, kiausiniu trynius ir siek tiek miltu. Viska ismaisome, supilame apelsinu sultis, likeri. Suberiame likusius miltus, migdolus. Mase sudedame i paruosta kepimo forma, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame 1 val. 20 min. 170 C...

Recepto vertinimas: 4

Kakavinis pyragas

U┼żminkome te┼íl─ů, milt┼│ dedame tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ grietin─Śs tir┼ítumo. kepame apie 35 - 40 minu─Źi┼│ 180 laipsni┼│ orkait─Śje. Valgome ┼íilt─ů su ledais ar u┼żpilu. ..

Recepto vertinimas: 3

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobut─Ö. ─«pilkite 7 ┼íauk┼ítus ┼íalto vandens ir suberkite drusk─ů. Sumai┼í─Ö su dalimi milt┼│, sud─Śkite gabaliukais pjaustyt─ů sviest─ů. U┼ż┼żerkite likusiais miltais ir u┼żminkykite te┼íl─ů. Palikite 10 minu─Źi┼│ te┼íl─ů pastov─Śti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Angliškas pyragas vakarienei

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Sviest─ů arba margarin─ů su cukrumi ir vaniliniu cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su likusiais produktais ir po ┼íauk┼ít─ů sud─Śti ─» kiau┼íini┼│ ir sviesto mas─Ö. Te┼íl─ů supilti ─» keturka..

Recepto vertinimas: 4

Mielin─Śs te┼ílos obuoli┼│ pyragas su sviestu

Pien─ů pa┼íildyti. Miltus sumai┼íyti su 50 gramais cukraus ir suberti ─» duben─Śl─». Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» sutrupinti mieles, supilti ┼íilt─ů pien─ů, pamai┼íyti ┼íakute ir u┼żdengti. 20 minu─Źi┼│ palaikyti ┼íiltoje vietoje, kad ─»mai┼íalas pakilt┼│. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17